Zachi Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Nekem a keveset futott is tetszik 192000 bevallott kilóméterrel, meg ugye a turbó+hölgy tulajdonos is jó párosítás :D Manapság az a feltűnő, ha ezek nem szerepelnek a leírásban. :icon10: Jut eszembe! Megkímélt autó. Már megint az a csúnya politika... :D Rossz az, aki rosszra gondol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Nekem a keveset futott is tetszik 192000 bevallott kilóméterrel, meg ugye a turbó+hölgy tulajdonos is jó párosítás :D Nem értem, hogy miért a hölgyekkel takaróznak a kereskedők...Amit így hírdetnek az eleve feltűnő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Nem értem, hogy miért a hölgyekkel takaróznak a kereskedők...Amit így hírdetnek az eleve feltűnő... Nekünk igen, de átlag vevőnek nem biztos, hogy az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Jut eszembe! Megkímélt autó. Matekból kettes alá... a Föld mióta 4030km kerületű a vezess.hu szerint? (927000/230) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Kérlek válaszoljatok, elég sürgős lenne! Köszönöm szépen!!! 1,6 16V X16XEL Automata:80/35 km. Tuti! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 a nyuszi hozott egy kis szerelni valót :), fastra x16xel Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 a nyuszi hozott egy kis szerelni valót :), fastra x16xel Fura a nyúl Ti felétek... Hozzánk sonkát hozott, nem AGR szelepet... :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Fura a nyúl Ti felétek... Hozzánk sonkát hozott, nem AGR szelepet... :evilgrin: hozott az mást is :) km spirál csere , hogy rohadjon meg :) gombfejcsere a stabrúdon Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Ma este vettem észre, hogy a szerelő bennefelejtett egy AGR szelepet a kocsimban. :) Ott volt a hátsó ülés alatt. Szóval nekem tényleg azt hozott a nyuszi . :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Ma este vettem észre, hogy a szerelő bennefelejtett egy AGR szelepet a kocsimban. :) Ott volt a hátsó ülés alatt. Szóval nekem tényleg azt hozott a nyuszi . :D cseréltek neked ? ,nem csak takarítottak ? most már csak valami jó vers kellene mitom én :) motortérben jártam agr-t ganajásztam szabad-e lezárnom fúj de rossz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Takarította, de be akart rakni egy másikat is, ha ez nem jön össze, és azt a másikat most én hordozom az ülés alatt. :) Festek rá valami népies mintát és odaadom hétfőn az első locsolónak, aki jön hozzám. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 a nyuszi hozott egy kis szerelni valót :), fastra x16xel Szerintem csak kábítasz ezekkel a vasas melókkal... Valld be hogy autószerviz az :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Szerintem csak kábítasz ezekkel a vasas melókkal... Valld be hogy autószerviz az :P pedig nem :) csak van rá lehetőség... még rá kell beszélni a górét hogy vegyen egy csápost :D mert néha már unom a két targonca+6 raklap emelőt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tódy Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Köszönöm a válaszokat! Egyik haverom most mesélte, elkezdett világítani a lámpa és még jött 75km-t. Beállt a garázsba és még mindig járt a motor :) Egy benzines kannával a csomagtartóban egyszer kipróbálom mennyit megy el az 1.4-es :) Nem lesz semmi baja az üzemanyag ellátó rendszernek ha teljesen kifogy? Dízel esetében olvastam hogy légteleníteni kell a rendszert, benzinesnél gondolom nincs ilyen!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Emlékszem, az előző Astrámmal autópályán mentem, mikor elkezdett vadul villogni az üzemanyagjelző. Totál ideg voltam, hogy kihúzza-e a legközelebbi kútig. :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Köszönöm a válaszokat! Egyik haverom most mesélte, elkezdett világítani a lámpa és még jött 75km-t. Beállt a garázsba és még mindig járt a motor :) Egy benzines kannával a csomagtartóban egyszer kipróbálom mennyit megy el az 1.4-es :) Nem lesz semmi baja az üzemanyag ellátó rendszernek ha teljesen kifogy? Dízel esetében olvastam hogy légteleníteni kell a rendszert, benzinesnél gondolom nincs ilyen!? AC-t a benzin hűti tudtommal, azért nem használ a kocsinak, az biztos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Nem lesz semmi baja az üzemanyag ellátó rendszernek ha teljesen kifogy? én nem ajánlanám .mivel a benzin hűti és keni a szivattyút, így könnyen előfordulhat hogy csere lesz a vége Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Köszönöm a válaszokat! Egyik haverom most mesélte, elkezdett világítani a lámpa és még jött 75km-t. Beállt a garázsba és még mindig járt a motor :) Egy benzines kannával a csomagtartóban egyszer kipróbálom mennyit megy el az 1.4-es :) Nem lesz semmi baja az üzemanyag ellátó rendszernek ha teljesen kifogy? Dízel esetében olvastam hogy légteleníteni kell a rendszert, benzinesnél gondolom nincs ilyen!? még előző kérdésedre 130 körüli sebességgel már mentem világítás-villogás (ill. villogással, mert akkor inkább megetetem) között 20 (40) és 80 (10) km-t is. tehát szerintem arra jó, hogy tudd, el kéne menni tankolni, számolni nem érdemes vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 én nem ajánlanám .mivel a benzin hűti és keni a szivattyút, így könnyen előfordulhat hogy csere lesz a vége Na de onnantól hogy kifogy a benga (azaz nem keni/hűti semmi az AC-t) gyakorlatilag másodperceken belül leáll az autó is, úgyhogy nem kell sokáig szárazon mennie a benyapumpának... annyit meg kibír sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 ...tehát szerintem arra jó, hogy tudd, el kéne menni tankolni, számolni nem érdemes vele Így van, a kézikönyv se bocsátkozik becslésekbe megmaradt deciket meg litereket illetően, egyszerűen annyit ír: "...ha villog, akkor a tank kiürült, azonnal tankoljon" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tódy Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Akkor inkább nem próbálom ki :) Mostanában sajnos a szegénységmérő elég sokszor világít, de ha villog már megyek tankolni... Nem tudom mi lesz ha 500Ft lesz a benzin... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Na de onnantól hogy kifogy a benga (azaz nem keni/hűti semmi az AC-t) gyakorlatilag másodperceken belül leáll az autó is, úgyhogy nem kell sokáig szárazon mennie a benyapumpának... annyit meg kibír sztem. ebben igazad van... de amikor már kevés van benne akkor már nem megfelelő a kenés meg a hűtés szerintem :) valójában mindegy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 . Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 http://www.opel.hu/owners/szerviz-4-plusz/astra-g.html Valaki tudja, hogy miért drágább a G-be a gyertya csere, mint a H-ban? Pl a G-ben is sok olyan motor van, mint a H-ban.... Amúgy eszem ágában sincs gyertyát cseréltetnem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Április8, 2012 Megoszt Elküldve Április8, 2012 Köszönöm a válaszokat! Egyik haverom most mesélte, elkezdett világítani a lámpa és még jött 75km-t. Beállt a garázsba és még mindig járt a motor :) Egy benzines kannával a csomagtartóban egyszer kipróbálom mennyit megy el az 1.4-es :) Amúgy ez miért fontos? :confused: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts