Zachi Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Igazából jobban szeretném azt a megoldást, hogy rendesen megcsinálja valaki azt a légzsákvisszajelzős problémát. Majd, idővel.... Nekem Michelin-t ajánlottan 20 800-ért szerelve darabját. Még gondolkodom. Michelint 21.000 Ft-ért unszoltak 3809 DOT számmal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 ... Viszont a légzsákvisszajelzőhöz nem nyúlt, azt mondta, látja, hogy volt már forrasztgatva, szerinte, ha zavar, kössük ki a lámpát. :) ... Azért azzal remélem tisztában vagy, hogy így egyáltalán nem működik a légzsák... (Nem szeretnék senkiről így ismeretlenül előítéleteket gyártani, de az ilyen "kösd ki a visszajelzőt" jellegű "javítások" azért nálam már erősen leverik a biztosítékot, pláne, ha egy légzsák rendszerről van szó :angry: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Ezért mondom, hogy szeretném megcsináltani. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Ma egy kedves ismerősöm, aki mellesleg Opel szervízben dolgozott régebben - átnézte az Astrát. Kitakarította az AGR szelepet, azt monda, olyan mocskos volt, hogy 2 óráig áztatta. :icon11: Most szuperul megy, nem rángat. :) Viszont a légzsákvisszajelzőhöz nem nyúlt, azt mondta, látja, hogy volt már forrasztgatva, szerinte, ha zavar, kössük ki a lámpát. :) Már csak valami jó gumit kellene vennem rá. :) mondtam én :D :D az baj hogy ha világít a légzsák lámpi akkor nem is működik ha kell :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Lenne még egy kérdésem, ha szabad. :) Mennyibe kerül egy klímafeltöltés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Lenne még egy kérdésem, ha szabad. :) Mennyibe kerül egy klímafeltöltés? 6-10 ig valahol szerintem nem árt a kompresszorba olajat cserélni is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 légtömegmérő szétszedve :) DV ezt is megcsinálná :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 (edited) On 2012. 04. 06. at 18:53, Mc-elek írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 :D Ha nem az elektronikával van a baj, (ami ki van öntve) hanem a szenzorokkal, akkor már csináltam ilyet... (igaz VW-t) nem tudom ... mi a baja, nem mért az biztos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Sziasztok! Féknyerget festés előtt,enyhe drótkefés sikálás után elég féktisztítóval zsírtalanítani vagy valami erősebb kell (brigéciol) ? Esetleg valakinek valamilyen bevált zsíroldó szer? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Sziasztok! Féknyerget festés előtt,enyhe drótkefés sikálás után elég féktisztítóval zsírtalanítani vagy valami erősebb kell (brigéciol) ? Esetleg valakinek valamilyen bevált zsíroldó szer? esetleg ha tudsz szerezni ipari acetont :) az visz mindent :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 (edited) On 2012. 04. 06. at 19:13, Mc-elek írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tódy Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy 99'es évjáratú 1.4 16V Astra G üzemanyag lámpája elkezd világítani folyamatosan, akkor még kb. hány liter benzin lehet benne és hány km tehető még meg vele. Illetve ha ütemesen villog a lámba ebben az esetben? Gondolom 1.6 16V Twinport esetén is ugyan ezek az értékek. Minden autónál eltér ez hogy mennyit lehet vele még menni, vagy általában hasonló? Köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 esetleg ha tudsz szerezni ipari acetont :) az visz mindent :) ethilacetat :icon13: Köszönöm a segítséget! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tódy Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Kérlek válaszoljatok, elég sürgős lenne! Köszönöm szépen!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Kellemes Húsvétot mindenkinek. :) Astra ma kapott csomagtérvilágítást, jövő héten lesz benne méretpontos szőnyeg és új pedálgumi is. Már cipekedtem is vele: egy magas, hosszú szekrényt vittünk. :) Ilyenkor örülök, hogy nem Corsát vettem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Kérlek válaszoljatok, elég sürgős lenne! Köszönöm szépen!!! Nekem kb 100km és 50km... Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 hy ha világit kb 7 liter ha villog 3-3.5 liter Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_c/opel_vectra_c_2.0_t_comfort_gazos-5624350 Ebben meg milyen kormány van? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Nekem kb 100km és 50km... Nekem meg az 1.8-al 40km és 20km... lehet hogy menne tovább is, de nem mertem. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 http://www.hasznalta...t_gazos-5624350 Ebben meg milyen kormány van? :o A komplett kép rossz, az egy Suzuki belső... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 http://www.hasznalta...t_gazos-5624350 Ebben meg milyen kormány van? :o :D Nem a kormány, hanem a kép nem oda való! Szép találat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
potyo Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 :D Nem a kormány, hanem a kép nem oda való! Szép találat! Nekem a keveset futott is tetszik 192000 bevallott kilóméterrel, meg ugye a turbó+hölgy tulajdonos is jó párosítás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 Nem a kormány, hanem a kép nem oda való! Már megint az a csúnya politika... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts