Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  On 2012. 04. 05. at 17:36, corsarulez írta:

Igazából jobban szeretném azt a megoldást, hogy rendesen megcsinálja valaki azt a légzsákvisszajelzős problémát. Majd, idővel....

Nekem Michelin-t ajánlottan 20 800-ért szerelve darabját. Még gondolkodom.

Michelint 21.000 Ft-ért unszoltak 3809 DOT számmal.

Elküldve
  On 2012. 04. 05. at 17:14, corsarulez írta:

...

Viszont a légzsákvisszajelzőhöz nem nyúlt, azt mondta, látja, hogy volt már forrasztgatva, szerinte, ha zavar, kössük ki a lámpát. :)

...

Azért azzal remélem tisztában vagy, hogy így egyáltalán nem működik a légzsák... (Nem szeretnék senkiről így ismeretlenül előítéleteket gyártani, de az ilyen "kösd ki a visszajelzőt" jellegű "javítások" azért nálam már erősen leverik a biztosítékot, pláne, ha egy légzsák rendszerről van szó :angry: )

Elküldve
  On 2012. 04. 05. at 17:14, corsarulez írta:

Ma egy kedves ismerősöm, aki mellesleg Opel szervízben dolgozott régebben - átnézte az Astrát. Kitakarította az AGR szelepet, azt monda, olyan mocskos volt, hogy 2 óráig áztatta. :icon11: Most szuperul megy, nem rángat. :)

Viszont a légzsákvisszajelzőhöz nem nyúlt, azt mondta, látja, hogy volt már forrasztgatva, szerinte, ha zavar, kössük ki a lámpát. :)

Már csak valami jó gumit kellene vennem rá. :)

mondtam én :D :D

az baj hogy ha világít a légzsák lámpi akkor nem is működik ha kell :(

Elküldve
  On 2012. 04. 06. at 15:43, corsarulez írta:

Lenne még egy kérdésem, ha szabad. :)

Mennyibe kerül egy klímafeltöltés?

6-10 ig valahol

szerintem nem árt a kompresszorba olajat cserélni is

Elküldve
  On 2012. 04. 06. at 17:06, DarthVödör írta:

:D Ha nem az elektronikával van a baj, (ami ki van öntve) hanem a szenzorokkal, akkor már csináltam ilyet... (igaz VW-t)

nem tudom ... mi a baja, nem mért az biztos :)

Elküldve

Sziasztok!

Féknyerget festés előtt,enyhe drótkefés sikálás után elég féktisztítóval zsírtalanítani vagy valami erősebb kell (brigéciol) ?

Esetleg valakinek valamilyen bevált zsíroldó szer?

Elküldve
  On 2012. 04. 06. at 17:10, bocs írta:

Sziasztok!

Féknyerget festés előtt,enyhe drótkefés sikálás után elég féktisztítóval zsírtalanítani vagy valami erősebb kell (brigéciol) ?

Esetleg valakinek valamilyen bevált zsíroldó szer?

esetleg ha tudsz szerezni ipari acetont :)

az visz mindent :)

Elküldve

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy 99'es évjáratú 1.4 16V Astra G üzemanyag lámpája elkezd világítani folyamatosan, akkor még kb. hány liter benzin lehet benne és hány km tehető még meg vele.

Illetve ha ütemesen villog a lámba ebben az esetben?

Gondolom 1.6 16V Twinport esetén is ugyan ezek az értékek.

Minden autónál eltér ez hogy mennyit lehet vele még menni, vagy általában hasonló?

Köszönöm!!!

Elküldve
  On 2012. 04. 06. at 17:13, Mc-elek írta:

esetleg ha tudsz szerezni ipari acetont :)

az visz mindent :)

On 2012. 04. 06. at 17:57, DarthVödör írta:

ethilacetat :icon13:

Köszönöm a segítséget! :)

Elküldve

Kellemes Húsvétot mindenkinek. :)

Astra ma kapott csomagtérvilágítást, jövő héten lesz benne méretpontos szőnyeg és új pedálgumi is.

Már cipekedtem is vele: egy magas, hosszú szekrényt vittünk. :) Ilyenkor örülök, hogy nem Corsát vettem. :D

Elküldve
  On 2012. 04. 07. at 11:27, Tódy írta:

Kérlek válaszoljatok, elég sürgős lenne!

Köszönöm szépen!!!

Nekem kb 100km és 50km...

Elküldve
  On 2012. 04. 07. at 16:14, Zachi írta:

:D

Nem a kormány, hanem a kép nem oda való! Szép találat!

Nekem a keveset futott is tetszik 192000 bevallott kilóméterrel, meg ugye a turbó+hölgy tulajdonos is jó párosítás :D
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.