imy Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 De hát ez nem is új! :o Évek óta meg van. Részben igaz, részben nem. Mutatta a régi, hogy új hozzászólás volt, de nem ugrott oda, arra amit nem olvastál, hanem neked kellett visszakeresned. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Részben igaz, részben nem. Mutatta a régi, hogy új hozzászólás volt, de nem ugrott oda, arra amit nem olvastál, hanem neked kellett visszakeresned. Akkor te is csak félig ismerted. Bizony, hogy odaugrott ahova akartad! Akár az első olvasatlanra, akár az utolsó hozzászólásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Akkor te is csak félig ismerted. Bizony, hogy odaugrott ahova akartad! Akár az első olvasatlanra, akár az utolsó hozzászólásra. Vagy annyira régen volt, hogy nem emlékszek rá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Részben igaz, részben nem. Mutatta a régi, hogy új hozzászólás volt, de nem ugrott oda, arra amit nem olvastál, hanem neked kellett visszakeresned. De bizony hogy odaugrott. Nekem is majd egy év után súgta meg valaki. Sosem jöttem volna rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 http://www.antennalabda.hu kindertojás helyett :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 http://www.antennalabda.hu kindertojás helyett :) Kellett ez már nagyon. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Kellett ez már nagyon. ^_^ ;) amúgy a racing-bazáron lőttem a bannert :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Sziasztok! Hét végi barkácsolásom eredménye: volt: lett: Nem szép, de nem is lyukas. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Sziasztok! Hét végi barkácsolásom eredménye: volt: lett: Nem szép, de nem is lyukas. Hol és mennyiért vetted? Majd mehetne a GYIKba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Március25, 2012 Megoszt Elküldve Március25, 2012 Hol és mennyiért vetted? Majd mehetne a GYIKba :) Még januárban, Varrgánál. Személyesen vettem át, 4000-ért adta. 1-2mm-el nagyobbra kell vágni a dudagomb helyét és pillanatragasztóval simán beragasztani. 15 perc alatt meg van. :whistle: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Miért, a gyertyád mennyit ment eddig, 20e-et? igen már van benne annyi :) valamelyik hétvégén cserélek mindent , ma csak a levegő szűrőt cseréltem... érdekesség képen.. a régi manfilter (GM) volt ,az új filtron (GM) Link to comment Megosztás: More sharing options...
beiden Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Hali. Tudja valaki hogyan kell beirni a cd-tár codot mert a rádiorol átváltok cd-re kéri a codot és nem tudom mit kell megnyomja hogy betudjam irni. Kérem ha tud valaki segítsen. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március26, 2012 Megoszt Elküldve Március26, 2012 Hali. Tudja valaki hogyan kell beirni a cd-tár codot mert a rádiorol átváltok cd-re kéri a codot és nem tudom mit kell megnyomja hogy betudjam irni. Kérem ha tud valaki segítsen. Köszi. Itt egy jó link!A forrásválasztót "O" kell benyomni ,nem az AS-t! http://carradio.5mp.eu/web.php?a=carradio&o=VFclO7z4rE Link to comment Megosztás: More sharing options...
cinke Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Sziasztok! A mai napon végre volt időm elvinni szervizbe a kocsit. Kicserélték a főtengely jeladót, bár pont ma, reggel indításkor minden hibajelző fény elaludt. Lehet megérezte a gép, hová viszem :D Hibakód olvasás után kiderült, hogy valóban haldoklik a jeladó, de van más hiba is a naplóban, ami jelenleg fennálló hibaként volt jelezve, ennek ellenére semmi jelzés nem volt a műszerfalon. Ilyen létezik? A hiba egyébként a folytószeleppel volt, feltehetően megszorult, és emiatt állhatott le a kocsi. Azt mondták 146k HUF az új, de inkább kitisztították, megzsírozták a régit, azóta jónak tűnik, tünetmentes. Amikor próbálgatták, én is láttam, hogy nem mozog, de ezt akkor sem értem, miért nem volt hibajelzés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beiden Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Itt egy jó link!A forrásválasztót "O" kell benyomni ,nem az AS-t! http://carradio.5mp....io&o=VFclO7z4rE Hálás köszönet, sikerült elinditani a cd-tárat is. Kár lett volna kicserélni nagyon meg vagyok elégedve a gyári cuccal. Mégegyszer köszönöm szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március27, 2012 Megoszt Elküldve Március27, 2012 Hálás köszönet, sikerült elinditani a cd-tárat is. Kár lett volna kicserélni nagyon meg vagyok elégedve a gyári cuccal. Mégegyszer köszönöm szépen. Nőjél nagyra! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 http://www.origo.hu/...agykoruton.html vajon miért a kerékdobon keresztül akarta oltani? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 http://www.origo.hu/...agykoruton.html vajon miért a kerékdobon keresztül akarta oltani? :blink: Mert ha kinyitja a géptetőt, oxigénhez jut a tűz és még jobban fellobban, szóval az elképzelés jó volt, az más kérdés hogy nem vált be. Amúgymeg rönyó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Mert ha kinyitja a géptetőt, oxigénhez jut a tűz és még jobban fellobban, szóval az elképzelés jó volt, az más kérdés hogy nem vált be. Amúgymeg rönyó... De még csak füstölt... nemtom, szerintem a dobbetéten át eleve esélytelen.. én felpattintottam volna :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Suprax Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Hali! Keresgéltem de nem találtam. Kitudja megmondani....esetleg vénykép... rajz. Külső hőmérő szenzor hol van? Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Hali! Keresgéltem de nem találtam. Kitudja megmondani....esetleg vénykép... rajz. Külső hőmérő szenzor hol van? Előre is köszi. hy elsö lökháritonál középen a hütö alatt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BéCsé Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Hali! Keresgéltem de nem találtam. Kitudja megmondani....esetleg vénykép... rajz. Külső hőmérő szenzor hol van? Előre is köszi. Az első lökhárító belső oldalán, kb. középen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Szia Suprax! Íme a kép,ahogy az előttem szólók írták, az első lökős közepén van az a fekete kis bigyó.. :) Ui:Márkatársak!:miért van az,hogy valaki hozzászólásában rányomok a válaszra,és ugyanígy bedobja ezt az oldalt,nem pedig a csevegő képernyőt? Remélem érthetően írtam le... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Szia Suprax! Íme a kép,ahogy az előttem szólók írták, az első lökős közepén van az a fekete kis bigyó.. :) http://kepfeltoltes.hu/thumb/120328/K_p389_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Vazz! Az enyémből kispórolták a fogót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március28, 2012 Megoszt Elküldve Március28, 2012 Mert ha kinyitja a géptetőt, oxigénhez jut a tűz és még jobban fellobban, szóval az elképzelés jó volt, az más kérdés hogy nem vált be. Amúgymeg rönyó... Nektek amúgy van benne valami tűzoltó készülék? Nekem van bent egy nagyon kicsi. Ha szükség lenne rá, nem tudom, hogy elég lenne-e. Itt a nagy sem segített, lehet későn kezdték oltani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts