Mc-elek Elküldve Március19, 2012 Elküldve Március19, 2012 :D :D akkor Te nyertél, 2010 május, 110.0D :P Köszönöm, megkaptam :P én köszi :) majd adok frissebbet :D fék témához ,igen lehet , de tököm se fog vele bohóckodni mert én meg tudnám csinálni a felesztergálást de inkább lecserélem így érzem magam biztonságban... technika oldalról meg , meg nem eccerű a dolog hogy az egyenletes legyen és benne legyen a tartományba szerintem :)
Korzika Elküldve Március19, 2012 Elküldve Március19, 2012 na, megnéztem, bocsánat, visszavonok mindent. az astra G nél engedélyezett az esztergálás, ha az előírt vastagság alá nem esztergálják.... A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Szorri :) mindiig tanul az ember :) Jó,most az egyszer elnézzük! :hiya: De tessék megjegyezni,képpel nem idézünk!!!!! :D
uhuhu Elküldve Március20, 2012 Szerző Elküldve Március20, 2012 Jó,most az egyszer elnézzük! :hiya: De tessék megjegyezni,képpel nem idézünk!!!!! :D :P köszönöm, és bocsánat, és többet ilyet nem csinálok :)
Probert Elküldve Március20, 2012 Elküldve Március20, 2012 na, megnéztem, bocsánat, visszavonok mindent. az astra G nél engedélyezett az esztergálás, ha az előírt vastagság alá nem esztergálják....Szorri :) mindiig tanul az ember :) Semmi gond! Hisz részben neked is és nekem is igazam volt. Fátylat rá! :D
szabiika11 Elküldve Március20, 2012 Elküldve Március20, 2012 Helló! AZ lenne a kérdésem hogy,van egy 1999astra g-m hol találhatóak a gyetyák és milyen tipusut vegyek bele? Előre is köszi
tgabika76 Elküldve Március20, 2012 Elküldve Március20, 2012 Gyújtásmodul alatt (a szelepfedél közepén van, felfelé jön ki), és gyárit vegyél bele. ;)
szopcsi13 Elküldve Március20, 2012 Elküldve Március20, 2012 na, megnéztem, bocsánat, visszavonok mindent. az astra G nél engedélyezett az esztergálás, ha az előírt vastagság alá nem esztergálják.... Szorri :) mindiig tanul az ember :) Hogy van az, hogy két féle féktárcsa méret van? Pl. a Z14XEP motorosban is van olyan, amelyiknek nem léghűtéses?
Mc-elek Elküldve Március20, 2012 Elküldve Március20, 2012 és valszeg 1214000 a gyertya katalógus száma
Mc-elek Elküldve Március20, 2012 Elküldve Március20, 2012 Hogy van az, hogy két féle féktárcsa méret van? Pl. a Z14XEP motorosban is van olyan, amelyiknek nem léghűtéses? sok minden van ami nekünk furcsának hangzik :)
kikiaerox Elküldve Március20, 2012 Elküldve Március20, 2012 Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne,hogy van egy G astrám, és érdekelne hogy van e benne részecskeszűrő? z17 ltd 179 9687 80 a motorkódja, 1.7 cdti ,2007 évjáratú és gyárilag a 80 lóerős. Válaszotokat előre is köszönöm
steve78 Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 Hogy lehet az új rendszerben képet feltölteni?
pepike73 Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 Sziasztok,az lenne a kérdésem.hogy van egy Astra G 2003 benzines 1.4,Piros szeretném megtudni,hogy hanyas a festékszin kodja (száma),hogy lehet azt kiolvasni vagy honnan??
tgabika76 Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 Sziasztok,az lenne a kérdésem.hogy van egy Astra G 2003 benzines 1.4,Piros szeretném megtudni,hogy hanyas a festékszin kodja (száma),hogy lehet azt kiolvasni vagy honnan?? Az anyósülés felőli oldalon a B-oszlopon találsz egy ilyen kis táblácskát: Ennek az utolsó sorában az első karaktercsoport (a képen éppen Z 147) a színkód. De mivel a háromféle piros szín közül amivel ezt az autót gyártották, a Magmarot (lávavörös) volt a leggyakoribb, én arra tippelnék így látatlanban. Ha a szám helyén 547 szerepel, akkor eltaláltam. <_<
camaron Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 Hogy lehet az új rendszerben képet feltölteni? milyen képre gondolsz?
Mc-elek Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 egy reggeli történet :) 4.30-4.40 között valamikor megyek a kerepesi kifelé... 60-70el.. már éppen fordulok le a hősők fasorára ,belenézek a tükörbe .. a mögöttem jövő autó mögött ami kb 200métere volt feltűnik egy rendőrautó és nyomja a villogót nem is foglalkoztam vele... majd lefordultam és jön utánam és nyomja a villogót... félre állok ,hátha csak el akar menni :) de nem :) oda jönnek ... (na gondoltam magam ez sokba lesz :D ) elkérték papírokat, minden ok volt viszlát :) ez egy kellemes csalódás volt
camaron Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 egy reggeli történet :) 4.30-4.40 között valamikor megyek a kerepesi kifelé... 60-70el.. már éppen fordulok le a hősők fasorára ,belenézek a tükörbe .. a mögöttem jövő autó mögött ami kb 200métere volt feltűnik egy rendőrautó és nyomja a villogót nem is foglalkoztam vele... majd lefordultam és jön utánam és nyomja a villogót... félre állok ,hátha csak el akar menni :) de nem :) oda jönnek ... (na gondoltam magam ez sokba lesz :D ) elkérték papírokat, minden ok volt viszlát :) ez egy kellemes csalódás volt ne csodálkozz, már Amerikában vagyunk, csak úgy levillognak, mert unatkoznak. vagy sok hazárd megye lordjai részt néztek.
Bombero Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 Sziasztok,az lenne a kérdésem.hogy van egy Astra G 2003 benzines 1.4,Piros szeretném megtudni,hogy hanyas a festékszin kodja (száma),hogy lehet azt kiolvasni vagy honnan?? Nos, ha nagyon pontosan szeretnéd tudni, hogy milyen színre is "hallgat" a kocsi, akkor az Opelnél tudják megmondani. Én a múlt héten - más ügyből kifolyólag - voltam náluk és ott mutatta az egyik szaki a kocsim adatait. Azt mondta, hogy a kocsik színe két összetevőből áll össze: színből és színkódból. Ez két külön sorban szerepel a rendszerükben. Pl. az én esetemben a szín: 21B, a színkód pedig 4CU. De ez utóbbi nincs rajta a matricán.
Mc-elek Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 ne csodálkozz, már Amerikában vagyunk, csak úgy levillognak, mert unatkoznak. vagy sok hazárd megye lordjai részt néztek. valszeg igen... mert semmit nem mondtak , hogy ejnyebejne vagy hogy hová sietek...
Mc-elek Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_h/opel_astra_h_sedan_1.6_enjoy_cng-5589455 kíváncsi lennék hogy hová rakták a tartályokat... mert szinte biztos vagyok benne hogy ez nem gyári cng-s :)
piratson Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 Sziasztok! Egy kicsit "kiakadtam" az Opelre. Kb. másfél hete vagyok boldog tulajdonosa egy G astrának. Amikor megvettem, egy "kicsit" lötyögött a váltóbot, de gondoltam ez nem gond, mert fillérekért vesze hozzá javító készletet..... hát nagyot tévedtem. Ugyan szakszerűen bontható minden a kulisszánál, így elvileg minden alkatrész cserélhető lenne, de az Opel valami hülye elv alapján nem ad a javításhoz alkatrészt. Azt mondja, vegyem meg az egész hóbelebancot közel másfélszáz-ezerért, ami a kocsi értékének egyébként egyötöde. Azt is javasolták, menjek bontóba, talán majd ott találok jobbat - nem jót -, mint az enyém....he.he.he . :sick: A váltó egyébként bowdenes, így a kar lötyögése szinte lehetetlenné teszi az 1-2 sebességfokozat használatát. Nos,ennyi a bevezető. Keresek a Balaton nyugati csücskében olyan vállalkozó szellemű, Astra G tulajdonos esztergályos-marós szakembert, akivel összedugva a fejemet le tudnánk gyártani egy új váltókart perselyestől, ami gondolataim szerint élettartamig működne. Ezzel azt gondolom sok hasonló cipőben járó márkatársamnak is segítségére lehetnénk, nem beszélve pénztárcájuk kíméléséről sem. Várom a lelkes segítőket, hátha valami fenomenálisat össze tuidnánk hozni. Üdv: P.S.
steve78 Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 milyen képre gondolsz? Ide a topicba szeretnék egy képet feltenni, de nem jövök rá, hogy kell.
Mc-elek Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 Ide a topicba szeretnék egy képet feltenni, de nem jövök rá, hogy kell. http://www.kephost.com/
Trau Elküldve Március21, 2012 Elküldve Március21, 2012 Napsugarast! Jelentem, a kellő átnézés, a szükséges cserék és a fékrendszer alapos felújítása után ma hazaért a frissen beszerzett, szürke Astra G Classic II-m, mely egyelőre JC becenévre hallgat. Egyelőre álomszép minden, jól áll neki az Njoy-féle feketített első-hátsó lámpa: fényképeket majd a hétvégén készítek. A család második G-je, bevált autót kerestem. MIvel így a feleségem feneke alá egy (közel) tökéletes állapotú autó került, így lassan elindulhat a Bogár-restaurálós projekt is... ;) Üdv! Trau
Recommended Posts