Mc-elek Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 Nagyúr :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 Hú de megijedtem azt hittem hogy kitiltottak az oldalról és azért nem tudok írni viszont csak nem voltam bejelentkezve.Majdnem szívinfarktust kaptam! :omg: :D Hát, egypárszor rezgett a léc! De már nem töröd a magyart. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Március15, 2012 Megoszt Elküldve Március15, 2012 (edited) On 2012. 03. 14. at 20:15, Mc-elek írta: Módosítva Április8, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Sziasztok! Mivel ismét Astra G-s (is) lettem, tudna valaki linkelni egy Astra G-s szerelési útmutatót, pdf-es könyvet, bármit? Bocsánat, biztos van itt is fent, de nem találom. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Sziasztok! Mivel ismét Astra G-s (is) lettem, tudna valaki linkelni egy Astra G-s szerelési útmutatót, pdf-es könyvet, bármit? Bocsánat, biztos van itt is fent, de nem találom. :blush: Google: Astra G Erre feldobja az "Így csináld" letöltést is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március16, 2012 Megoszt Elküldve Március16, 2012 Köszönöm. :) Valahol volt egy holland nyelvű kezelési útmutatóm papír alapon, de egyelőre kallódik valahol a garázsban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Kézikönyv (kezelési útmutató) az van a klub oldalán is, itt ni: http://opel-magazin....-astragkez.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március17, 2012 Megoszt Elküldve Március17, 2012 Köszönöm neked is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 A profilon belül nem működik a képfeltöltés?? Bármilyen, bármekkora képet akarnék kitallózni és feltölteni azt írja, hogy a feltöltés nem sikerült. Vagy ez is még vmi működési hiba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március18, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2012 A profilon belül nem működik a képfeltöltés?? Bármilyen, bármekkora képet akarnék kitallózni és feltölteni azt írja, hogy a feltöltés nem sikerült. Vagy ez is még vmi működési hiba? írd be a gépháznak, hogy kukkantson rá.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Ma lecseréltem a téli gumikat. Az első féktárcsát megmértem, 23.4mm-es, szóval van még miből kopnia. :) A fékbetét is még jó, van rajta 7mm, 2mm a kopáshatár. Ez elmegy még 75e-et. :) A hátsó fékdobok vállát pedig lecsiszoltam, így már könnyen lejön (úgy kellett lefeszegetni). Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 írd be a gépháznak, hogy kukkantson rá.... rendben köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Probert Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Sziasztok! Első fékbetét vásárlása előtt állok. Milyen típusokat érdemes venni bele? Mert nem szeretnék úgy járni vele, mint az egyik haverom, hogy egy rövidke használat után cserélni kellett más típusra, mert elviselhetetlenül visított fékezéskor. X14XE, 90Le változat, ha ez segít valamelyest. ATE, Textar, Bosch, Brembo esetleg? Segítségeteket előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 tegnap este jól sikerült :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 tegnap este jól sikerült :D http://www.kephost.c...2d6k1797_tn.jpg vagy üvegből mosogattatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Tegnap este itt is érdekesre sikerült. A saját udvaromon rendezett főzésre gyakorlatilag én érkeztem utolsónak egy haverral. Többiek már majdnem rakták a tüzet, mire hazaértünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 vagy üvegből mosogattatok? adhatnák hordóba is :) volt baj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 én még mindig szerelmetes vagyok belé :) :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 én még mindig szerelmetes vagyok belé :) :wub: Tényleg szép a füved. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Sziasztok! Első fékbetét vásárlása előtt állok. Milyen típusokat érdemes venni bele? Mert nem szeretnék úgy járni vele, mint az egyik haverom, hogy egy rövidke használat után cserélni kellett más típusra, mert elviselhetetlenül visított fékezéskor. X14XE, 90Le változat, ha ez segít valamelyest. ATE, Textar, Bosch, Brembo esetleg? Segítségeteket előre is köszönöm! A helyedben a gyári GM-et (amit lehet, hogy épp a fentiek közül gyárt valaki...) is megfontolnám, az nem nyikorgós. Szerviz 4+-ban hátha akciózzák. Egy visítós, keményebb betét ráadásul nem csak akusztikailag rossz, hanem a tárcsát is jobban eszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 tegnap este jól sikerült :D Nálunk is volt kis buli,de sikerült ügyesen ,baj nélkül zárni! :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Eladtam a bicajomat,itt helyben és vettem egy másikat ,postán küldik hétfőn. Nevemhez hűen CORSA típusú lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 Ajaj, nekem Csepel bringám van, akkor kellene vennem hozzá egy Csepelt is?!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 "A helyedben a gyári GM-et (amit lehet, hogy épp a fentiek közül gyárt valaki... " Lehet, rosszul tudom, mintha a DELPHI lenne a gyártója ill. beszállítója. :confused: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március18, 2012 Megoszt Elküldve Március18, 2012 A helyedben a gyári GM-et (amit lehet, hogy épp a fentiek közül gyárt valaki...) is megfontolnám, az nem nyikorgós. Szerviz 4+-ban hátha akciózzák. Egy visítós, keményebb betét ráadásul nem csak akusztikailag rossz, hanem a tárcsát is jobban eszi. Származás: Meyle - Német nem ez a gyári? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts