Alex75 Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Suzi index javítás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 a TISből megnézem neked golnap ha akarod.... itthon nincs TIS em :) milyen évjárat? 2000. évj. 06. havi, x14xe :) Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomibáttya Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Sziasztok! Valaki leírná vagy képet berakna az Opel Astra G levegő és pollenszűrő cseréjéről?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Sziasztok! Valaki leírná vagy képet berakna az Opel Astra G levegő és pollenszűrő cseréjéről?????? Pollen benne van a GYIK-ban! Tessék! A levegő meg nem nagy durranás, csak pár patent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Pollen benne van a GYIK-ban! Tessék! A levegő meg nem nagy durranás, csak pár patent. A légszűrő csere ha recept volna, valahogy így szólna: végy egy nyitott motorháztetőt, a többi meg adja magát. A pollenszűrő cseréhez elengedhetetlen anyanyelvünk alapos ismerete és kellő cifrázása. Főleg lapátkezűeknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Sziasztok! Valaki leírná vagy képet berakna az Opel Astra G levegő és pollenszűrő cseréjéről?????? https://sites.google.com/site/gastraokossagok/ Itt megtalálod a leírásokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Megint dicsérik az Insigniát! :icon1: http://totalcar.hu/tesztek/2012/02/29/a_vilag_legjobb_osszkerekhajtasa/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 Itt egy másik hír is!Jöhetnek a HDI dízelek az Opelekbe? A GM bevásárolja magát a Peugeot -ba! http://totalcar.hu/magazin/hirek/2012/02/29/a_gm_megveszi_a_peugeot_egy_reszet/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Február29, 2012 Megoszt Elküldve Február29, 2012 A légszűrő csere ha recept volna, valahogy így szólna: végy egy nyitott motorháztetőt, a többi meg adja magát. A pollenszűrő cseréhez elengedhetetlen anyanyelvünk alapos ismerete és kellő cifrázása. Főleg lapátkezűeknek. Igen-igen főleg a mindenható sűrű emlegetése közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március2, 2012 Megoszt Elküldve Március2, 2012 az újabb szerelem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 az újabb szerelem :) Jó cucc. ;) Én még 45 euróért vettem teljes torx készletet, miután megvettem a kocsit, abban benne van minden, igaz nincs benne ilyen cserélhető villáskulcs, csak külön-külön, nah majd azt is lefényképezem ma. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Jó cucc. ;) Én még 45 euróért vettem teljes torx készletet, miután megvettem a kocsit, abban benne van minden, igaz nincs benne ilyen cserélhető villáskulcs, csak külön-külön, nah majd azt is lefényképezem ma. :) megláttam... egyből szerelem volt.. ,akartam venni ilyen jellegű készletet betaéknál 13+fa, ez egy kicsit több volt de ez is királyságos Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 megláttam... egyből szerelem volt.. ,akartam venni ilyen jellegű készletet betaéknál 13+fa, ez egy kicsit több volt de ez is királyságos Az én készletem, eddig mindenre elég volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 teljesen jó :) a dugó részt mivel hajtod ? és hová való az a csavar ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 teljesen jó :) a dugó részt mivel hajtod ? és hová való az a csavar ?? :D A dugó részéhez van másik készletem, azt használom, pl a nyomaték kulcsaim is jók rá. A csavart azt a kocsi új korában találtam a kárpiton, Lengyelek ajándéka, mert eddig nem találtam a helyét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Örömmel jelentem a díszes társaságnak,hogy elseje óta dolgozom.Vége a 2 hónapos munkanélküliségnek.A kocsmát végül nem vettem meg ,kockázatosnak ítéltem és túl nagy befektetés lett volna,Így inkább elmentem dolgozni egy csomagoló anyag gyártó és bércsomagoló céghez! :icon1: És kinek készítettünk először anyagot .......a Delphi-nek!(aki a klímákat és ilyesmiket gyárt,többek közt az Opelnek is)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Örömmel jelentem a díszes társaságnak,hogy elseje óta dolgozom.Vége a 2 hónapos munkanélküliségnek.A kocsmát végül nem vettem meg ,kockázatosnak ítéltem és túl nagy befektetés lett volna,Így inkább elmentem dolgozni egy csomagoló anyag gyártó és bércsomagoló céghez! :icon1: És kinek készítettünk először anyagot .......a Delphi-nek!(aki a klímákat és ilyesmiket gyárt,többek közt az Opelnek is)! Szombathelyi Delphinek szállíttatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Örömmel jelentem a díszes társaságnak,hogy elseje óta dolgozom.Vége a 2 hónapos munkanélküliségnek.A kocsmát végül nem vettem meg ,kockázatosnak ítéltem és túl nagy befektetés lett volna,Így inkább elmentem dolgozni egy csomagoló anyag gyártó és bércsomagoló céghez! :icon1: És kinek készítettünk először anyagot .......a Delphi-nek!(aki a klímákat és ilyesmiket gyárt,többek közt az Opelnek is)! T. Lajos :) Gratula Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Örömmel jelentem a díszes társaságnak,hogy elseje óta dolgozom.Vége a 2 hónapos munkanélküliségnek.A kocsmát végül nem vettem meg ,kockázatosnak ítéltem és túl nagy befektetés lett volna,Így inkább elmentem dolgozni egy csomagoló anyag gyártó és bércsomagoló céghez! :icon1: És kinek készítettünk először anyagot .......a Delphi-nek!(aki a klímákat és ilyesmiket gyárt,többek közt az Opelnek is)! Ez valami nyomda? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Ez valami nyomda? Nem,nem nyomda készen jön az anyag több helyről.A fólia,a kartondoboz.a műanyagkeret és itt lesz összeépítve az egység majd elvisik a gyárba,ahol belerakják az alkatrészt.Legalábbis most ennél a Delphinél így volt, Elek:Köszi! Imy:Nem Szombathelyre ment ez most,hanem kikötőbe vitték Constanta-ba, ui:most már nem lehet többszörös idézetet csinálni vagy én bénázok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 ui:most már nem lehet többszörös idézetet csinálni vagy én bénázok? én mindig csak ámulok hogy lehet olyat :) de hogyan ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 én mindig csak ámulok hogy lehet olyat :) de hogyan ? :) Minden hozzászólásnál van alul a "Válasz" gomb mellett egy olyan hogy "Összetett idézés". Arra katt azoknál a hozzászólásoknál amelyekre válaszolni akarsz, kivéve az utolsónál, mert ott a "Válasz" gombra (tehát ha 3 hozzászólásra akarsz válaszolni, akkor 2x katt az "Összetett idézés"-re, és utolsónak a "Válasz"-ra), és akkor egyszerre több postra is tudsz reagálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Március3, 2012 Megoszt Elküldve Március3, 2012 Örömmel jelentem a díszes társaságnak,hogy elseje óta dolgozom.Vége a 2 hónapos munkanélküliségnek.A kocsmát végül nem vettem meg ,kockázatosnak ítéltem és túl nagy befektetés lett volna,Így inkább elmentem dolgozni egy csomagoló anyag gyártó és bércsomagoló céghez! :icon1: És kinek készítettünk először anyagot .......a Delphi-nek!(aki a klímákat és ilyesmiket gyárt,többek közt az Opelnek is)! Gratulálok! Találd meg számításodat! Én már egy hónapja itthon vagyok.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Gratulálok! Találd meg számításodat! Én már egy hónapja itthon vagyok.... :( Összejön az előbb-utóbb,ne aggódj! Azt látom viszont,hogy írhat itt az ember ezer helyre is,ha nincs ismerős aki szóljon az érdekedben pár szót,addig nem megy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Március4, 2012 Megoszt Elküldve Március4, 2012 Minden hozzászólásnál van alul a "Válasz" gomb mellett egy olyan hogy "Összetett idézés". Arra katt azoknál a hozzászólásoknál amelyekre válaszolni akarsz, kivéve az utolsónál, mert ott a "Válasz" gombra (tehát ha 3 hozzászólásra akarsz válaszolni, akkor 2x katt az "Összetett idézés"-re, és utolsónak a "Válasz"-ra), és akkor egyszerre több postra is tudsz reagálni. wow :) köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts