Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Pollen benne van a GYIK-ban! Tessék!

A levegő meg nem nagy durranás, csak pár patent.

A légszűrő csere ha recept volna, valahogy így szólna: végy egy nyitott motorháztetőt, a többi meg adja magát.

A pollenszűrő cseréhez elengedhetetlen anyanyelvünk alapos ismerete és kellő cifrázása. Főleg lapátkezűeknek.

Elküldve

A légszűrő csere ha recept volna, valahogy így szólna: végy egy nyitott motorháztetőt, a többi meg adja magát.

A pollenszűrő cseréhez elengedhetetlen anyanyelvünk alapos ismerete és kellő cifrázása. Főleg lapátkezűeknek.

Igen-igen főleg a mindenható sűrű emlegetése közben.

Elküldve

az újabb szerelem :)

Jó cucc. ;)

Én még 45 euróért vettem teljes torx készletet, miután megvettem a kocsit, abban benne van minden, igaz nincs benne ilyen cserélhető villáskulcs, csak külön-külön, nah majd azt is lefényképezem ma. :)

Elküldve

Jó cucc. ;)

Én még 45 euróért vettem teljes torx készletet, miután megvettem a kocsit, abban benne van minden, igaz nincs benne ilyen cserélhető villáskulcs, csak külön-külön, nah majd azt is lefényképezem ma. :)

megláttam... egyből szerelem volt.. ,akartam venni ilyen jellegű készletet betaéknál 13+fa, ez egy kicsit több volt de ez is királyságos

Elküldve

megláttam... egyből szerelem volt.. ,akartam venni ilyen jellegű készletet betaéknál 13+fa, ez egy kicsit több volt de ez is királyságos

Az én készletem, eddig mindenre elég volt. :)

DSCF0702.JPG

Elküldve

teljesen jó :)

a dugó részt mivel hajtod ?

és hová való az a csavar ?? :D

A dugó részéhez van másik készletem, azt használom, pl a nyomaték kulcsaim is jók rá.

A csavart azt a kocsi új korában találtam a kárpiton, Lengyelek ajándéka, mert eddig nem találtam a helyét.

Elküldve

Örömmel jelentem a díszes társaságnak,hogy elseje óta dolgozom.Vége a 2 hónapos munkanélküliségnek.A kocsmát végül nem

vettem meg ,kockázatosnak ítéltem és túl nagy befektetés lett volna,Így inkább elmentem dolgozni egy csomagoló anyag gyártó és bércsomagoló céghez! :icon1:

És kinek készítettünk először anyagot .......a Delphi-nek!(aki a klímákat és ilyesmiket gyárt,többek közt az Opelnek is)!

Elküldve

Örömmel jelentem a díszes társaságnak,hogy elseje óta dolgozom.Vége a 2 hónapos munkanélküliségnek.A kocsmát végül nem

vettem meg ,kockázatosnak ítéltem és túl nagy befektetés lett volna,Így inkább elmentem dolgozni egy csomagoló anyag gyártó és bércsomagoló céghez! :icon1:

És kinek készítettünk először anyagot .......a Delphi-nek!(aki a klímákat és ilyesmiket gyárt,többek közt az Opelnek is)!

Szombathelyi Delphinek szállíttatok?

Elküldve

T. Lajos :)

Gratula

Elküldve

Ez valami nyomda?

Elküldve

Ez valami nyomda?

Nem,nem nyomda készen jön az anyag több helyről.A fólia,a kartondoboz.a műanyagkeret és itt lesz összeépítve

az egység majd elvisik a gyárba,ahol belerakják az alkatrészt.Legalábbis most ennél a Delphinél így volt,

Elek:Köszi!

Imy:Nem Szombathelyre ment ez most,hanem kikötőbe vitték Constanta-ba,

ui:most már nem lehet többszörös idézetet csinálni vagy én bénázok?

Elküldve

én mindig csak ámulok hogy lehet olyat :)

de hogyan ? :)

Minden hozzászólásnál van alul a "Válasz" gomb mellett egy olyan hogy "Összetett idézés". Arra katt azoknál a hozzászólásoknál amelyekre válaszolni akarsz, kivéve az utolsónál, mert ott a "Válasz" gombra (tehát ha 3 hozzászólásra akarsz válaszolni, akkor 2x katt az "Összetett idézés"-re, és utolsónak a "Válasz"-ra), és akkor egyszerre több postra is tudsz reagálni.

Elküldve

Gratulálok! Találd meg számításodat! Én már egy hónapja itthon vagyok.... :(

Elküldve

Gratulálok! Találd meg számításodat! Én már egy hónapja itthon vagyok.... :(

Összejön az előbb-utóbb,ne aggódj!

Azt látom viszont,hogy írhat itt az ember ezer helyre is,ha nincs ismerős aki szóljon az

érdekedben pár szót,addig nem megy!

Elküldve

Minden hozzászólásnál van alul a "Válasz" gomb mellett egy olyan hogy "Összetett idézés". Arra katt azoknál a hozzászólásoknál amelyekre válaszolni akarsz, kivéve az utolsónál, mert ott a "Válasz" gombra (tehát ha 3 hozzászólásra akarsz válaszolni, akkor 2x katt az "Összetett idézés"-re, és utolsónak a "Válasz"-ra), és akkor egyszerre több postra is tudsz reagálni.

wow :)

köszi

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.