potyo Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 Segítsééég! Sziasztok, új vagyok... Opel Asta G 1.2 (2003) -ba szeretnénk új aksit venni. A 190 magas belefér? Most 245*175*175 eredeti van benne. Sehol nem találtunk adatot, megbízható infót, hogy meg merjük-e venni a 190-est. Segítségeteket köszi: Mustár Valami puha, de nem rugalmas anyagot tegyél az akku tetejére (pl. gyurma, de ilyentájt némi hó is megteszi), rácsukod a motorháztetőt, felnyitod, és ha másfél centinél nem nyomta jobban össze, akkor jó bele a magasabb akku is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Anti83Harlanc Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 valaki ért a DVB-T tuner kártyához? Mi a kérdés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 Segítsééég! Sziasztok, új vagyok... Opel Asta G 1.2 (2003) -ba szeretnénk új aksit venni. A 190 magas belefér? Most 245*175*175 eredeti van benne. Sehol nem találtunk adatot, megbízható infót, hogy meg merjük-e venni a 190-est. Segítségeteket köszi: Mustár Belefér, az enyémben egy 190 magas (pontosan 240x175x190) perion van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 ki milyen téli ablak lét használ?? ma kifogyott az aldis aminek házipálinka illatú volt :) (na végre ) szörnyűűűűű volt vettem tacskóba top drive típusú gyümölcs illatút ez elég jó :) nem fordul ki a belem tőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 ki milyen téli ablak lét használ?? ma kifogyott az aldis aminek házipálinka illatú volt :) (na végre ) szörnyűűűűű volt vettem tacskóba top drive típusú gyümölcs illatút ez elég jó :) nem fordul ki a belem tőle :D Lidl 2 literes, szerintem jó illata van, -19 ig jó és vmi 389 körül van- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 (edited) Január 30.-a óta van meg a google analystic, a weboldalamon. :omg: Most 414 látogató volt. Ebből új 208! :D Köszönöm, mindenkinek a megtisztelő figyelmet, folyamatosan bővül a tartalom. :icon1: http://noob.hu/2012/02/18/stat2.jpg 126 letöltés!!! :hiya: Módosítva Február18, 2012 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 Elek csak neked, mert tudom hogy szereted a pirosat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi76 Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 ki milyen téli ablak lét használ?? ma kifogyott az aldis aminek házipálinka illatú volt :) (na végre ) szörnyűűűűű volt vettem tacskóba top drive típusú gyümölcs illatút ez elég jó :) nem fordul ki a belem tőle :D én is a tacskóba vettem! én + azt hittem h a zasszonynak van pálinka szaga...:D ez a lötty cefet büdös az biztos.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vinczeattila Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 ki milyen téli ablak lét használ?? ma kifogyott az aldis aminek házipálinka illatú volt :) (na végre ) szörnyűűűűű volt vettem tacskóba top drive típusú gyümölcs illatút ez elég jó :) nem fordul ki a belem tőle :D Én auchan-ba szoktam venni,ANTIFROST nevü ablakmosót.Az nem büdös. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 köszönöm a válaszokat :) a piros dobozos nagyon jól néz ki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 ki milyen téli ablak lét használ?? ma kifogyott az aldis aminek házipálinka illatú volt :) (na végre ) szörnyűűűűű volt vettem tacskóba top drive típusú gyümölcs illatút ez elég jó :) nem fordul ki a belem tőle :D Én is a madaras tacskóban vettem,és elviselhető a szaga,de nem illatos :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Február18, 2012 Megoszt Elküldve Február18, 2012 ki milyen téli ablak lét használ?? ma kifogyott az aldis aminek házipálinka illatú volt :) (na végre ) szörnyűűűűű volt vettem tacskóba top drive típusú gyümölcs illatút ez elég jó :) nem fordul ki a belem tőle :D Madaras Tacskó, Green Car, bejött és még citromillata is van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 Hát ez nem lett szép... http://www.langlovagok.hu/kepek/6858_tavolsagi-busz-es-szemelyauto-karambolja-a-havas-62-es-fouton Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 Hát ez nem lett szép... http://www.langlovag...as-62-es-fouton hmmm és nem nyílt légzsák ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 Hát ez nem lett szép... http://www.langlovag...as-62-es-fouton :huh: Ez nagyon durva! Vajon hogy sikerült? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 hmmm és nem nyílt légzsák ... Mert nem szemből csattantak, hanem ha jól látom jobb hátulról kapott elég nagy lökést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 Mert nem szemből csattantak, hanem ha jól látom jobb hátulról kapott elég nagy lökést. akkor a kormány légzsák és utas oldali légzsák csak akkor megy ha elölről kapja az ütést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 :huh: Ez nagyon durva! Vajon hogy sikerült? Hát arra én is kíváncsi lennék. Érdekes a végkifejlet. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 akkor a kormány légzsák és utas oldali légzsák csak akkor megy ha elölről kapja az ütést? Az jó kérdés... Amúgy hol van a gyorsulás érzékelő a kocsiban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 Az jó kérdés... Amúgy hol van a gyorsulás érzékelő a kocsiban? a kézifék karnál Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 a kézifék karnál Tényleg az a legjobb hely neki, totál középen van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 akkor a kormány légzsák és utas oldali légzsák csak akkor megy ha elölről kapja az ütést? Így van, illetve lehet hogy akkor is ha hátulról, de ebben nem vagyok biztos. De az tuti, hogy oldalütközésnél nem, márpdig ez igencsak annak tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február19, 2012 Megoszt Elküldve Február19, 2012 Így van, illetve lehet hogy akkor is ha hátulról, de ebben nem vagyok biztos. De az tuti, hogy oldalütközésnél nem, márpdig ez igencsak annak tűnik. akkor erre jó a fej és oldal légzsák Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts