Mc-elek Elküldve Február14, 2012 Megoszt Elküldve Február14, 2012 T Kínai !! :D :D ez az olaj jó lesz a sz@rodba ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mustár Elküldve Február14, 2012 Megoszt Elküldve Február14, 2012 Segítsééég! Sziasztok, új vagyok... Opel Asta G 1.2 (2003) -ba szeretnénk új aksit venni. A 190 magas belefér? Most 245*175*175 eredeti van benne. Sehol nem találtunk adatot, megbízható infót, hogy meg merjük-e venni a 190-est. Segítségeteket köszi: Mustár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Hú, de rég jártam erre! Üdv mindenkinek! :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Szia,télleg rég voltál erre! :hiya: Most már nem elég,hogy lassan fél méteres hó van ma reggel óta meg hófúvás is nehezíti a helyzetet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Szia,télleg rég voltál erre! :hiya: Most már nem elég,hogy lassan fél méteres hó van ma reggel óta meg hófúvás is nehezíti a helyzetet! Ne is mond, megint alig lehet közlekedni. Faca lesz este 11-kor hazajönni! Most kopácsoltam le a jeget a kerékjárati ívből. Már bekoszolt a kerék. Mikor lesz már nyár??? Vagy legalább tavasz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Itt most egy kicsit csöpög az eresz alja, csak ez a hülye szél teszi kellemetlenné az időt. Vigyázzatok magatokra! Ezt apám adta elő, amikor még hónak híre sem volt (dec.1.). Nagggggyon csúnyát esett a kora délutáni lefagyott úton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Itt most egy kicsit csöpög az eresz alja, csak ez a hülye szél teszi kellemetlenné az időt. Vigyázzatok magatokra! Ezt apám adta elő, amikor még hónak híre sem volt (dec.1.). Nagggggyon csúnyát esett a kora délutáni lefagyott úton. Jujjj,és jól van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Itt most egy kicsit csöpög az eresz alja, csak ez a hülye szél teszi kellemetlenné az időt. Vigyázzatok magatokra! Ezt apám adta elő, amikor még hónak híre sem volt (dec.1.). Nagggggyon csúnyát esett a kora délutáni lefagyott úton. :-( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Jujjj,és jól van? Most már igen. A "stunt driver senior 70+" kategóriában bemutatott gyakorlatátval a következőket "nyerte":többszörös medencecsont töréságyékcsigolya töréseszeméremcsont törésebelső vérzésagyzúzódás1 db újraélesztés4 hét intenzív terápiás ápolás mélyaltatásban, lélegeztetőgépen2 hét altatás és lélegeztetés nélkül2 hét mozgásszervi rehab A lényeg, hogy viharos gyorsasággal rendbe jött. Már csak a kondícióján kell javítani, amúgy minden OK. Munkáit talán végre lemondja. Most éppen autót keres, mert a 3,5 éves Thalia 250-300e Ft-nál többet nem ér (no casco!). Pug 206-tól indult, most Corsa-ban gondolkodik. Szóval már mindenki happy, de ezt a december-januárt ilyen formán kihagytam volna acsalád életéből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Ne is mond, megint alig lehet közlekedni. Faca lesz este 11-kor hazajönni! Most kopácsoltam le a jeget a kerékjárati ívből. Már bekoszolt a kerék. Mikor lesz már nyár??? Vagy legalább tavasz??? Hol laktok, az északi sarkon? Nálunk ma +2 fok volt, és semmi hó sem esett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Segítsééég! Sziasztok, új vagyok... Opel Asta G 1.2 (2003) -ba szeretnénk új aksit venni. A 190 magas belefér? Most 245*175*175 eredeti van benne. Sehol nem találtunk adatot, megbízható infót, hogy meg merjük-e venni a 190-est. Segítségeteket köszi: Mustár Tegyél az akksi tetejére valamit, ami 1.5 cm-el magasabb, ha nem éri el akkor lehet hogy jó. Amúgy annyival magasabbnak bele kell mennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Szia Zachi :hiya: látom zajlik az élet :( mizu a cukorgyárban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 gyerekek ... :) voltam tankolni... tankolok, tankolgatok... egyszer csak beáll mögém egy hámer :)... kínomba nemtudta hová forduljak ,mert elkapott a röhögés... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 gyerekek ... :) voltam tankolni... tankolok, tankolgatok... egyszer csak beáll mögém egy hámer :)... kínomba nemtudta hová forduljak ,mert elkapott a röhögés... :D Hummer....csak nem LPG-t tankolt? Lufiba kell neki, hogy könnyebb legyen a jégen? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Hummer....csak nem LPG-t tankolt? Lufiba kell neki, hogy könnyebb legyen a jégen? :D de bizony gázért állt sorba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 de bizony gázért állt sorba :) Miért nem kérdezted meg, hogy minek neki? Lufi vagy léghajó a balaton fölé? :D Vagy Bummert akar csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Miért nem kérdezted meg, hogy minek neki? Lufi vagy léghajó a balaton fölé? :D Vagy Bummert akar csinálni? http://www.google.hu/imgres?q=k%C3%A9t%C3%A9lt%C5%B1&hl=hu&client=firefox-a&hs=ODQ&sa=X&rls=org.mozilla:hu:official&channel=np&biw=1525&bih=655&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=i5srOh5HdejKDM:&imgrefurl=http://www.mommo.hu/media/Keteltu_Jarmu&docid=hF2FgO3mDEXhfM&imgurl=http://files.mommo.hu/pictures/000/028/28410_247ea4e4a4_s.jpg&w=376&h=282&ei=F_w7T5mUKqSl4gSjm9WkBg&zoom=1&iact=hc&vpx=567&vpy=45&dur=1787&hovh=194&hovw=259&tx=132&ty=119&sig=116221542950985957827&page=2&tbnh=141&tbnw=187&start=21&ndsp=27&ved=1t:429,r:9,s:21 annyi minden eszembe jutott hirtelen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Szia Zachi :hiya: látom zajlik az élet :( mizu a cukorgyárban? Lehúztunk 194 napot (aug.1. - febr.10.) napi 8-12 órában, pihenő, szabad és ünnepnap nélkül. Május 14-én megyek legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Bocs,valamiért nem tudtam a képet beilleszteni egyből!De végül mégis! A hó már a kerítésbeton tetejéig ér és fújja piszkosul.mondjuk ez délutáni kép,azóta már elállt a szél! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Lehúztunk 194 napot (aug.1. - febr.10.) napi 8-12 órában, pihenő, szabad és ünnepnap nélkül. Május 14-én megyek legközelebb. és addig mi a terv? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 T Lajos :) szép idő van nálatok is :),a madarak az égen a tiéd? motorkód? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 T Lajos :) szép idő van nálatok is :),a madarak az égen a tiéd? motorkód? :) Ugye milyen jól néz ki amúgy az Astra így behavazva is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 Ugye milyen jól néz ki amúgy az Astra így behavazva is? :D jah hogy az a Tied?? én azt feketének néztem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február15, 2012 Megoszt Elküldve Február15, 2012 jah hogy az a Tied?? én azt feketének néztem :blush: Ja,enyém!Annyira sötétzöld,hogy már majdnem fekete! :icon1: Ablakból fényképeztem,telóval,mert nem volt kedvem kimenni a hófúvásba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február16, 2012 Megoszt Elküldve Február16, 2012 és addig mi a terv? Nős, családos ember ne nagyon tervezzen! A Zasszony úgyis átír minden tervet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts