vinczeattila Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Én most cseréltem, 2003-as autómban a gyári aksit.Vartát vettem 24rugóért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 most voltam lent megmérni... 12.4 vagy 12.6.. nem emlékszek ,töltésem is király 14.4 :) és 4éves :) mindezt azért mert úgy néz ki beszart az erősítőm... :( és nem találom a garipapirt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Sziasztok!A műszerfal , középkonzol valamint a fűtésszabályozók izzóit szeretném kékre cserélni! Hány db izzó kell hozzá és kb. mennyibe kerülnek az izzók hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Nálunk a 7 éves G Astrában semmi gond nem volt az akksival. Faternál a B Zafira akksija 5 év után megadta magát, a C Corsában lévő akksi meg 4 év után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 http://opelcentrum.hu/aruhaz/akkumulatorok/opel-gm hátha valaki venni akar :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Az enyimben majdnem napra pontosan 3 évet bírt a gyári... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Az enyimben majdnem napra pontosan 3 évet bírt a gyári... Hát az nem sok. Bár én sem nagyon dicsekedhetek a 4 évemmel. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 :D :D T. Lajos ,ez saját szerzemény ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Én meg már kezdtem beletörődni, hogy nem beszélek idegen nyelvet. És láss csodát, mégis!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február7, 2012 Megoszt Elküldve Február7, 2012 Nem az én szerzeményen,de szoktam használni időnként én is ezeket a kifejezéseket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Vidám reggel, munkába menet: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 ma megint volt jáccós :) totyo d4dcat egr takarítás... aztabetyármennyikorom :D :D de barom jól szerelhető Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Vidám reggel, munkába menet: Én be akartam tenni egy képet amin a kijelzőm -18-at mutat ma reggel. Simán veszítettem! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Én be akartam tenni egy képet amin a kijelzőm -18-at mutat ma reggel. Simán veszítettem! :blush: van az a hűtő ház :D vagy csak lehúz a csati :) ,asszem akkor nagyom mínuszt mutat.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 Én be akartam tenni egy képet amin a kijelzőm -18-at mutat ma reggel. Simán veszítettem! :blush: Vasárnap este nekem is -21-et mutatott hazafelé jövet :wacko:. Gyűlölöm a telet, mikó lesz má' nyár? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február8, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február8, 2012 még 1 hét.... utána már jönnie kell a felmelegedésnek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 még 1 hét.... utána már jönnie kell a felmelegedésnek :) megint lesz felvonulás ?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február8, 2012 Megoszt Elküldve Február8, 2012 még 1 hét.... utána már jönnie kell a felmelegedésnek :) A próféta szóljon belőled! Kb addig tart ki a tüzifám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Hihetetlen hogy jártam ma már megint! KPM vizsgán volt a verda, én meg elfelejtettem hogy jobbkormányos lámpák vannak benne. :o Nem engedték át. :icon7: Kezdhettem délután 5-kor kicserélni a lámpáimat a bátyáméira. Lökösök le, lámpák ki, majd fordítva vissza.-14 fokban. Nem voltam nyugodt. Holnap meg vissza kell vinni bemutatni a szép új lámpákat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 valaki ért a DVB-T tuner kártyához? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Hihetetlen hogy jártam ma már megint! KPM vizsgán volt a verda, én meg elfelejtettem hogy jobbkormányos lámpák vannak benne. :o Nem engedték át. :icon7: Kezdhettem délután 5-kor kicserélni a lámpáimat a bátyáméira. Lökösök le, lámpák ki, majd fordítva vissza.-14 fokban. Nem voltam nyugodt. Holnap meg vissza kell vinni bemutatni a szép új lámpákat. Jobb kormányos lámpák? Miért nem veszel bele normálisat? Nem vakítja a szembe jövőt? :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Nem, nem vakítja a szembejövőt. Úgy állítottam, hogy jó legyen. ;) Még sohasem villantottak rám. Nem cseréltem le, mert még mindig találtam fontosabb helyet annak a 20-30e forintnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február9, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február9, 2012 Nem, nem vakítja a szembejövőt. Úgy állítottam, hogy jó legyen. ;) Még sohasem villantottak rám. Nem cseréltem le, mert még mindig találtam fontosabb helyet annak a 20-30e forintnak. http://www.alkatresz.eu/shop/arlista.php?gkgyar=OPE&gkkod=OPEAst___G&acs=FSZ&sid=c3feba9cdd831c4261382d5d3fde2167&ugyfelid=-1&fertek=utal&tkisz= 16.000 Ft a sima fényszoró és 18.000 Ft a fekete hátterü fényszoró... / pár, azaz a két darab.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Február9, 2012 Megoszt Elküldve Február9, 2012 Nem, nem vakítja a szembejövőt. Úgy állítottam, hogy jó legyen. ;) Még sohasem villantottak rám. Nem cseréltem le, mert még mindig találtam fontosabb helyet annak a 20-30e forintnak. akkor elég rosszul láthatod az út jobb szélét sötétben, ha egy vaddisznó áll az útszélén akkor azért számít az a pár méter amit a balos lámpák világítanának! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts