Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Classicba nem volt, de még lehet a G-ben sem. TC-re gondolok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Nem ártana. Még el is akadtam. Ki kellett mennem a nyomból, mert jöttek szembe. Pár percig hintáztattam, mire ki tudtam vánszorogni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Nem ártana. Még el is akadtam. Ki kellett mennem a nyomból, mert jöttek szembe. Pár percig hintáztattam, mire ki tudtam vánszorogni. néztem esp-t is ... de azt szerintem nem lehet rá faragni... ha jól láttam kell hozzá nyomás érzékelő szenzor... nekem nincs ilyen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi76 Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 nekem a -16 fokos hideg meg is hozta az első problémát. :( ha jól figyeltem meg hallani is lehetett akkor generátor csapágy, sajna. reggel mentem indítani,elég jól sípolt kb fél percig. igaz 4-5 napja be sem rúgtam a gépet. hó csak pár centi esett, pedig az lehetne több is,én bírom a sok havat! :D meg fel kéne avatni a 4 új téli gumit is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Nálam katasztrófa helyzet van! :blink: Nem a hó nagysága miatt ami 30 cm. körül van,hanem a műhelyemben ,ami egy kis melléképületben van a tetőn keresztül az erős szél befújta a havat és összes szerszám,csavarok,alkatrészek,bicajos dolgok ma reggelre kb.2-3 centi hóval lettek beborítva :confused: .Mikor kinyitottam az ajtót azt hittem rosszul látok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Nálam katasztrófa helyzet van! :blink: Nem a hó nagysága miatt ami 30 cm. körül van,hanem a műhelyemben ,ami egy kis melléképületben van a tetőn keresztül az erős szél befújta a havat és összes szerszám,csavarok,alkatrészek,bicajos dolgok ma reggelre kb.2-3 centi hóval lettek beborítva :confused: .Mikor kinyitottam az ajtót azt hittem rosszul látok! valaminek lett baja ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 valaminek lett baja ?? Egyenként kell minden leporolni a hótól! :omg: Augusztus 20- ra végzek vele kb.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Nekem is bepustolt a padlásra. A feljárónál csepegett a víz a kazánházban. :angry: Még a padláson is havat kellett seperni! T*k*m kivan már ezzel a hóval! Fél nap csak lapátoltam, és holnap lehet megint esik!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Egyenként kell minden leporolni a hótól! :omg: Augusztus 20- ra végzek vele kb.! aug20ra tuti végzel .) Link to comment Megosztás: More sharing options...
battyo Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 a kocsim 2nap állás után (igaz garázsban,de fűtetlen) pöcc röff :D anyámnak meg a CDI merci a hidegben meghalt,ő ment vissza pihenni a garázsba :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2012 Egyenként kell minden leporolni a hótól! :omg: Augusztus 20- ra végzek vele kb.! áááááááááá, ne izgulj, 1 hét mulva elolvad... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2012 Nekem is bepustolt a padlásra. A feljárónál csepegett a víz a kazánházban. :angry: Még a padláson is havat kellett seperni! T*k*m kivan már ezzel a hóval! Fél nap csak lapátoltam, és holnap lehet megint esik!! na, látod nem vagy rutinos. én elő se vettem a hólapátot. majd ha márnem tudok kiállni a kertből.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2012 a kocsim 2nap állás után (igaz garázsban,de fűtetlen) pöcc röff :D anyámnak meg a CDI merci a hidegben meghalt,ő ment vissza pihenni a garázsba :) enyémis :) ( a zafira. a Hondát csak holnap reggel inditom be....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 na, látod nem vagy rutinos. én elő se vettem a hólapátot. majd ha márnem tudok kiállni a kertből.... :D Itt 30 centi hó van. Ahol összefújta a szél, ott fél méter is. Már tegnap sem tudtam volna kiállni.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2012 ja.... nálunk vagy 10-15 centi :P a busz mindenen átmegy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 ja.... nálunk vagy 10-15 centi :P a busz mindenen átmegy :D De jó, hogy nekem nincs hóval tapasztalatom az idén. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Lehet, hogy eszement kérdés, de van olyan, akinek pl. városban baromi kevés a 20-30 km-es sebesség, ilyen útviszonyok mellett? Én ma este, igaz egyedül, úgy közlekedtem, mint máskor, pedig a belvárosban olyan 10-20cm-es összevágott hó van, mintha nem lett volna eltakarítva. Más: a Goodrich téligumit induláskor elég vérszegénynek érzem, viszont erős fékezéskor soká kapcsol az ABS, tehát jól tapad csúszós úton is, legalább is érzetre. Lámpánál induláskor egy Hunyadi i30 rám vert vagy 5 métert, pedig én sem vagyok kezdő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 ja.... nálunk vagy 10-15 centi :P a busz mindenen átmegy :D Szerencsére igen. Bár volt olyan, hogy a hátsó sorban utaztunk haverral, és mikor a busz rákanyarodott volna a faluba vezető útra visszafordult a közeli fatelepre telefonálni. Haverral azt hittük, hogy nem megy tovább, így elindultunk gyalog szerrel. Egyszer csak jött a busz, meg is állt hogy felvegye a gyaloglókat, és mi már akkor mi nem fértünk fel. A hó szakadt. A kb 20cm-es hóban hagyott keréknyomot kb 1,5 km múlva már nem láttuk. Akkor megfogadtam ha buszon utazok csak akkor szállok le ha hazaértünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2012 félreértetted :P Busz = https://lh4.googleusercontent.com/-MwsItRDIrIU/Tsj28G57YrI/AAAAAAAAQsw/J-Tkputu5tU/s800/K%25C3%25A9p%2520001.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Kíváncsi leszek a holnapi indítózásra. Csillaggarázs és most járunk -18.2-nél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 félreértetted :P Busz = https://lh4.googleusercontent.com/-MwsItRDIrIU/Tsj28G57YrI/AAAAAAAAQsw/J-Tkputu5tU/s800/K%25C3%25A9p%2520001.jpg Van ez így! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Üdv mindenkinek egy 2000 évjáratú Opel Astra g -ben milyen márkájú akku van bennük eredetileg gyárilag mert az enyémet most utána kellett tölteni 3 nap után mert nem indult jól le szívta ezek a -15 fokos hidegek?Ja és az akkukon megtalálható-e valahóol a gyártási éve? :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Én is tegnap kivettem, de lehet mivel nem figyeltem, azért nem láttam rajta semmi márkajelzést... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 Az enyém is elég nyögvenyelősen indult be most 4 nap után a -12 ben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február6, 2012 Megoszt Elküldve Február6, 2012 asszem bosch a gyári aksi.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts