Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

azé elismerés a tagnak! bár a kapkodásból lehet néha hiba is.az opel szervíz-nél meg kifizetsz 2 óra munkadíjat. :D

hehe jaja. múltkor kérdeztem meg tőlük, hogy mennyi lenne a 4 rugócsere. aszondja a koma, hogy az elviheti az egész délelőttöt. mondom nem hiszem, ha meg mégis, akkor inkább cseréljék le a szervizeseiket.

Elküldve

Sziasztok,

szerintetek érdemes előző este letakarítani a havat az autóról, ha tudjuk, hogy éjjel nem fog esni, vagy inkább jobb megvárni a reggelt, mert addig is szigetel a hó a -15-20 fokban?

Elküldve

hát én letakaritom, hogy ne reggel kelljen szopni vele :)

Nem tudom miért, de az enyémről reggelre mindig eltűnik a hó! Lehet azért mert garázsban állok?! :omg: :sick:

Elküldve

Nem tudom miért, de az enyémről reggelre mindig eltűnik a hó! Lehet azért mert garázsban állok?! :omg: :sick:

Akkor jó garázsod van. Most vettem ki az akksit tölteni, -9fok van benn. :(

Elküldve

Akkor jó garázsod van. Most vettem ki az akksit tölteni, -9fok van benn. :(

-9 fok van kinn. A garázsban -2 (így most nem olvadna le a hó!)

Elküldve

Hó helyzetjelentés Debrecenből. -9 fok árnyékban :icon10:

Elküldve

én tegnap rángattam egy kicsit.. mindig beleakadt a kezem a krézifékbe :)

Az enyém sem tudta rendesen venni a kanyarokat, csak kilinccsel előre :) Akkor ez most típushiba? :D

Elküldve

Az enyém sem tudta rendesen venni a kanyarokat, csak kilinccsel előre :) Akkor ez most típushiba? :D

akkor nálad is az van hogy 2be nyomva gázt 2ig rángatózik a kézifék ?? :D

Elküldve

akkor nálad is az van hogy 2be nyomva gázt 2ig rángatózik a kézifék ?? :D

Már megint ez a Z14XEP... :) pedig mostmár le vannak húzva a csavarok.... Megjegyzem a Suzka jobban forog ilyen időben, ezek a széles, buta, nagy kerekek, alig sikerült 360 fokot nyomni :)

Elküldve

Már megint ez a Z14XEP... :) pedig mostmár le vannak húzva a csavarok.... Megjegyzem a Suzka jobban forog ilyen időben, ezek a széles, buta, nagy kerekek, alig sikerült 360 fokot nyomni :)

csak a baj van vele :), bezzeg majd az audi :)

Elküldve

Sofőrködtem az éjjel. 3.-nál fentebb nem kellett váltanom. Max 50, néha még így is féltek az utasok. Kéziféket nem nagyon rángattam. A második próbálkozás után haver közölte: még egy ilyen, és kipakol a műszerfalra! Nem erőltettem....

Elküldve

Sofőrködtem az éjjel. 3.-nál fentebb nem kellett váltanom. Max 50, néha még így is féltek az utasok. Kéziféket nem nagyon rángattam. A második próbálkozás után haver közölte: még egy ilyen, és kipakol a műszerfalra! Nem erőltettem....

én párszor elgondolkoztam az asr-n....

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.