Mc-elek Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 ez kész :D azért látszik hogy nem gyári csapágy került be :) milyen motor lehet ez ?? 12xe vagy 14xep... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Nálunk már kb. 20-25 centi hó hullott! :icon1: A kocsi alszik a garázsban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Nálunk meg szinte semmi, éppen valami esett, azt is elfújta a szél... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Ne is mondjátok, már 3-szor lapátoltam el, de semmi látszatja! Fújja a szél össze vissza. És nincs garázsom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kolbi76 Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 hy nice job :D http://ww.youtube.com/watch?v=QdkItrOZxNs azé elismerés a tagnak! bár a kapkodásból lehet néha hiba is.az opel szervíz-nél meg kifizetsz 2 óra munkadíjat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 azé elismerés a tagnak! bár a kapkodásból lehet néha hiba is.az opel szervíz-nél meg kifizetsz 2 óra munkadíjat. :D hehe jaja. múltkor kérdeztem meg tőlük, hogy mennyi lenne a 4 rugócsere. aszondja a koma, hogy az elviheti az egész délelőttöt. mondom nem hiszem, ha meg mégis, akkor inkább cseréljék le a szervizeseiket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Február4, 2012 Megoszt Elküldve Február4, 2012 Van itt olyan sorstárs, aki részt vett már birtokvédelmi eljárásban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Sziasztok, szerintetek érdemes előző este letakarítani a havat az autóról, ha tudjuk, hogy éjjel nem fog esni, vagy inkább jobb megvárni a reggelt, mert addig is szigetel a hó a -15-20 fokban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Február5, 2012 hát én letakaritom, hogy ne reggel kelljen szopni vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 hát én letakaritom, hogy ne reggel kelljen szopni vele :) Nem tudom miért, de az enyémről reggelre mindig eltűnik a hó! Lehet azért mert garázsban állok?! :omg: :sick: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Nem tudom miért, de az enyémről reggelre mindig eltűnik a hó! Lehet azért mert garázsban állok?! :omg: :sick: Akkor jó garázsod van. Most vettem ki az akksit tölteni, -9fok van benn. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 ...de ha közben meg kint -20°, akkor nincs azzal semmi baj sztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Akkor jó garázsod van. Most vettem ki az akksit tölteni, -9fok van benn. :( -9 fok van kinn. A garázsban -2 (így most nem olvadna le a hó!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Hó helyzetjelentés Debrecenből. -9 fok árnyékban :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Hó helyzetkép Debrecenből. -9 fok árnyékban :icon10: és mekkora a hó ??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 és mekkora a hó ??? :) Ekkora. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 én tegnap rángattam egy kicsit.. mindig beleakadt a kezem a krézifékbe :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 én tegnap rángattam egy kicsit.. mindig beleakadt a kezem a krézifékbe :) Az enyém sem tudta rendesen venni a kanyarokat, csak kilinccsel előre :) Akkor ez most típushiba? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Az enyém sem tudta rendesen venni a kanyarokat, csak kilinccsel előre :) Akkor ez most típushiba? :D akkor nálad is az van hogy 2be nyomva gázt 2ig rángatózik a kézifék ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 akkor nálad is az van hogy 2be nyomva gázt 2ig rángatózik a kézifék ?? :D Már megint ez a Z14XEP... :) pedig mostmár le vannak húzva a csavarok.... Megjegyzem a Suzka jobban forog ilyen időben, ezek a széles, buta, nagy kerekek, alig sikerült 360 fokot nyomni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Már megint ez a Z14XEP... :) pedig mostmár le vannak húzva a csavarok.... Megjegyzem a Suzka jobban forog ilyen időben, ezek a széles, buta, nagy kerekek, alig sikerült 360 fokot nyomni :) csak a baj van vele :), bezzeg majd az audi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Ekkora. Nálunk meg tök száraz minden... nem bánom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Sofőrködtem az éjjel. 3.-nál fentebb nem kellett váltanom. Max 50, néha még így is féltek az utasok. Kéziféket nem nagyon rángattam. A második próbálkozás után haver közölte: még egy ilyen, és kipakol a műszerfalra! Nem erőltettem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 Sofőrködtem az éjjel. 3.-nál fentebb nem kellett váltanom. Max 50, néha még így is féltek az utasok. Kéziféket nem nagyon rángattam. A második próbálkozás után haver közölte: még egy ilyen, és kipakol a műszerfalra! Nem erőltettem.... én párszor elgondolkoztam az asr-n.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Február5, 2012 Megoszt Elküldve Február5, 2012 én párszor elgondolkoztam az asr-n.... Classicba nem volt, de még lehet a G-ben sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts