lajos Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Valaki tett már fel carbon fóliát például középkonzolra,vagy hasonló helyekre? Ha igen,mennyire nehéz? :D én most rendeltem egy tekerccsel belőle,középkonzol illetve váltó/kézifék alatti részeket akarom lefedni vele Hello! Én már raktam fel középkonzolra, nem volt nagyon nehéz csak a kijelző ablak mélyedését volt macerás megcsinálni. A felrakáshoz először át kell törölni zsírtalanítóval, utána a fóliát ráhagyással rátenni és hőfúvópisztollyal vagy erős hajszárítóval rámelegíteni, rásimítani, rányomkodni mindenhol egy gumi lappal (a légbuborékokat kinyomni alóla). A megkeményedett fóliát a réseknél, lyukaknál szikével kivágni, ahol kell. A kivágások oldalán melegítéssel a fóliát be kell nyomkodni, amíg ki nem hűl. Nézd meg nekem ilyen lett, görgesd le mert más is van közte: http://pics.coldline.hu/collection.php?id=83608b3e7564d9de41146143a461b4a7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
battyo Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 köszi,tetszik! mondjuk én úgy tervezem,hogy nem borítom be vele teljesen a kijelzőig,szóval így talán még könnyeb dolgom lesz. viszont a hamutartó alatti részeket is lefedem. még1szer köszi,alig várom h hozzákezdjek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Helló... Nekem is szivárog a vízhűtőm. Szemből nézve a bal alsó részen lehet a probléma. Neked is ilyesmi volt? Mennyire macera kicserélni? Mennyi volt az ára??? :-) hy a hütő ára: http://www.cromax.hu/index.php?katid=49696022&termek_al_id=25804&katnev=1.8%20/X18XE1,Z18XE/ nem macerás kicseréni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Na, megint egy jópofa tervezet: http://index.hu/belf...dij_budapesten/ Ne is mondd... Ha havi 1x megyek fel suliba, fízessem meg azt is, meg vegyem meg 10 napra az autópálya matricát? Ezek teljesen hülyék! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január30, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2012 no politika.... jóóó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január30, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január30, 2012 ha meg ugy döntessz h nem akakrsz ennyit szenvedni akkor önts 1 doboz hűtőtömítőt bele azt kész. az kb 1500 ft. persze az ideig óráig tart. és max cserél majd radiátort is, mert nem lesz fütése soha többet.... sose önts hütőtömitőt.... én beszoptam nagyon, nekem soha többet nem volt fütésem a kadettba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 és max cserél majd radiátort is, mert nem lesz fütése soha többet.... sose önts hütőtömitőt.... én beszoptam nagyon, nekem soha többet nem volt fütésem a kadettba. milyen érdekes hogy sok embertől hallottam ugyanezt ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 no politika.... jóóó? Ez nem politika, csak egy megemelkedett kocsival járó érdekes járulék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Fiúk! Akinek van témakövetése, mindenkinek jön ész nélkül minden hsz után a levél? Régebben csak egy jött míg be nem léptem az oldalra. Be lehet így is állítani az új fórumot, vagy szokjam meg? üdv: freeze Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 és max cserél majd radiátort is, mert nem lesz fütése soha többet.... sose önts hütőtömitőt.... én beszoptam nagyon, nekem soha többet nem volt fütésem a kadettba. Eltömít az mindent, amit lehet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Fiúk! Akinek van témakövetése, mindenkinek jön ész nélkül minden hsz után a levél? Régebben csak egy jött míg be nem léptem az oldalra. Be lehet így is állítani az új fórumot, vagy szokjam meg? üdv: freeze Én ezért nem állítom be. Ha van időm feljövök, és elolvasom a híreket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Én ezÉrt nem állítom be. Ha van időm feljövök, És elolvasom a híreket. Világos, de régen teljesen jó volt a követés logikája, most tele a postafiókom. Én szerettem úgy ahogy régen volt. Teljesen kikapcsolni sem akarom, a késleltetettnek meg nincs értelme, akkor tényleg azt csinálnám amit te. Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Én ezÉrt nem állítom be. Ha van időm feljövök, És elolvasom a híreket. Hát én kedveltem, hogy jön levél ha jött új hsz, de most.... tele a postafiók Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 hopp először úgy tűnt nem ment el az első válaszom... nem tökéletes még a rendszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Hát én kedveltem, hogy jön levél ha jött új hsz, de most.... tele a postafiók még mindig jobb mint ha Szombathelyről kapnál levelet :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 még mindig jobb mint ha Szombathelyről kapnál levelet :D :D Lemaradtam... mi van ott? Az Anima Sound System hazáján kívül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 még mindig jobb mint ha Szombathelyről kapnál levelet :D :D Annál jobb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Lemaradtam... mi van ott? Az Anima Sound System hazáján kívül :) onnan küldik a gyorshajtásért a levelet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 onnan küldik a gyorshajtásért a levelet :) Még nem tudja, majd megtudja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 nemsoká farsang ... ki minek öltözik be ? :) én villamosnak ... hagy várjanak az emberek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 nemsoká farsang ... ki minek öltözik be ? :) én villamosnak ... hagy várjanak az emberek :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vinczeattila Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 nemsoká farsang ... ki minek öltözik be ? :) én villamosnak ... hagy várjanak az emberek :) Én csóró melósnak!............. :D Nem nagyon kell beöltöznöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 Én csóró melósnak!............. :D Nem nagyon kell beöltöznöm! elviszlek a villamossal :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vinczeattila Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 elviszlek a villamossal :D :D Itt nagyfaluban (dunaújváros)nincs villamos! :D De jobb is,mert azt is a mi pénzünkön üzemeltetnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január30, 2012 Megoszt Elküldve Január30, 2012 nemsoká farsang ... ki minek öltözik be ? :) én villamosnak ... hagy várjanak az emberek :) Ha lenne nagyobb méretben,ezt tudnám neked ajánlani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts