nagymag Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Ha leleményes vagy és türelmesen keresgélsz egész jól és olcsóban kivitelezhető a történet. ;) A kocsiba tervezem, hogy xenon szettet és projektoros fényszórót veszek bele, mert a mostani eléggé kevés fényt ad nekem sötétben. Sajnos a gyári fényszóró iszonyat drága. Szerintetek azon kívül melyiket érni megvenni? Amúgy jó itt az új téma :) viszont lassan elballagok a postára aztán benevezek egy tagságra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Hát srácok :) én azt se tudom milyen rendezvényen vagyok :D csak nézek nagyokat :) Üdvözlet mindenkinek! Én is hírtelen azt hittem,hogy eltévedtem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
palicska Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Új felület! :w00t: Mindenre gondoltam de erre nem. Kicsit szokni kell még. TETSZIK! :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január20, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2012 igazából nem szítani akarom a hangulatot, de olvassatok közlemények rovatot is.... vannak módositások ish Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Ha valaki nem találná : Kedves Fórumozók! A MOTE 2012.01.20 án fórumfrissitést hajtott végre. Ennek köszönhetően a fórumunk biztonságosabb, feltörhetetlenebb és gyorsabb lett. Mivel a MOTE egy hivatalos Opel Klub, és a klub pénzeit a klubtagok biztosítják, és a fórum frissités anyagi vonzatát is a klubtagok adták össze, így az alábbi módosítást hajtottunk végre az Új felületen: A mai naptól a nem klubtag státuszú felhasználók napi 5 hozzászólást tehetnek a fórumon. A fel nem használt hozzászólás mennyiség nem vihető át a következő napra. Amennyiben kihasználtad a napi limitet, akkor aznap már nem készíthetsz több hozzászólást a fórumon. Legközelebb másnap van lehetőséged fórumozni. A MOTE klubtagok, illetve a MOTE testvérklubjainak a klubtagjai továbbra is korlátlanul használhatják a fórumot! A döntés azért jött létre, mert megpróbáljuk az értelmes, az Opel autókat szerető embereket bevonzani a klubba, illetve a fórum életébe, Az ingyenszervizre idejáró felhasználóktól meg megpróbálunk elköszönni... Fontos:! Ne regisztrálj 10 felhasználót, azért hogy többet tudj fórumozni. A fórum a klubé, ha kevésnek tartod a napi 5 hozzászólást, lépj be a klubba, és korlátlanul tudod használni a fórumot... Megértéseteket köszöni: A MOTE vezetősége Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 jaj de jó lesz ez az új rendszám... gondolom átjavítják majd az összes EPC-t is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január20, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2012 nem hiszem, hogy változtatni fogják az EPC-t. idáig is az alvázszám volt az elsődleges adat a keresésnél.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Rajta vagyok. Ha minden igaz, akkor lápmát, vagyis a fényszórót már megrendeltem, most a xenon szett beszerzése van soron. Sokat olvasgattam, és sztem az utólagos fényszórómosót is be fogom aplikálni a kocsiba. Egyedül a magasságállítás fog hiányozni, de hát az sajnos nem olcsó, így kimarad... Max mondom, hogy 7 éves a kocsi, könyörgöm, elromlott.. :D Ha leleményes vagy és türelmesen keresgélsz egész jól és olcsóban kivitelezhető a történet. ;) Amúgy jó itt az új téma :) viszont lassan elballagok a postára aztán benevezek egy tagságra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 nem hiszem, hogy változtatni fogják az EPC-t. idáig is az alvázszám volt az elsődleges adat a keresésnél.... de azért csinos hogy rendszám alapján lehet mókólni :) na de ez van marad vázszám... hacsak nem lesz arra is variáció :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tódy Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Sziasztok! Sikeresen le lett lemezelve az EGR szelep, néha be be villan a lámpa, de amúgy minden ok. Egy vastagabb bakelit lett közé iktatva. Lenne egy olyan kérdésem, hogy a gyári szerviz füzet szó szerint ezt írja: Fogasszíj csere: 120.000km-ként. Ez a vezérműszíj akar lenni igaz?? Tudtommal 60.000km-ként kell cserélni igaz ez??? Szerelő mondta nekem, hogy 60ezrenként mindig cserélni kell. Akkor hogy is van ez?? Illetve vezérműszíjjal minden esetben szokták cserélni a víz pumpát is igaz??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tódy Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 -Olaj cserét gyárilag 15.000km-ként írja, én évente vagy 10.000km-ként cserélem. Szerelő ismerősöm 4ezer Ft-ért tud hozni mindig Castrol 10W 40est. Évek óta ezzel járunk vele. Nem 5W 40est szoktak az 1.4 16V Astrákba tenni? Mivel olcsón tudja szerezni mindig ezt tesszük bele. -Mi a különbség az 5W 40 és a 10W 40 között? -Szervó kormány olajat milyen időközönként kell cserélni?? -Hűtőfolyadékot 5évente írja. -Fékolajat 2évente -Motor légszűrő csere, utastér levegőszűrő csere: 2évente vagy 2 olajcserénként -Üzemanyag szűrő cseréje: 2évente vagy 2 olajcserénként Köszönöm a válaszokat!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Pont egy éve regisztráltam! :hiya: Azért, nem kell minden évben átszabni a fórumot... :D :omg: Kicsit, még szokni kell, de JÓÓÓÓÓ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 de azért csinos hogy rendszám alapján lehet mókólni :) na de ez van marad vázszám... hacsak nem lesz arra is variáció :D :D De ez nem úgy van hogy a rendszám kitöltése EPc-ben csak opció volt anno egy autó forgalomba helyezésekor? Csak mert nekem pl. ha alvázszám alapján rákeresek a Coupére, akkor kiírja az eredeti olasz rendszámot is, de fater Corsájánál ugyanez nem hoz eredményt, sajna nem tudom meg EPC-ből az alvázszámhoz tartozó rendszámot, pedig magyarországi az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 jaj de jó lesz ez az új rendszám... És ha elköltözöm, akkor is új rendszám... :angry: Nyilvánvaló, hogy ez az egész csak egy plusz adó. De akkor már nem lenne egyszerűbb egy csekken befizetni, a NAV számlájára? Nem kellene átlátszó ideológiát rakni mögé, hogy egyszerűsödik a nyilvántartás, meg a bűnmegelőzési szempontok, stb... Amúgy ez az új felület egyelőre eléggé barátkozós, de biztosan hamar megszokjuk. Mindenesetre köszönjük a törődést! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 És ha elköltözöm, akkor is új rendszám... :angry: Nyilvánvaló, hogy ez az egész csak egy plusz adó. De akkor már nem lenne egyszerűbb egy csekken befizetni, a NAV számlájára? Nem kellene átlátszó ideológiát rakni mögé, hogy egyszerűsödik a nyilvántartás, meg a bűnmegelőzési szempontok, stb... Amúgy ez az új felület egyelőre eléggé barátkozós, de biztosan hamar megszokjuk. Mindenesetre köszönjük a törődést! Mondasz valamit, így az autósokat jól le tudják venni. Ezt nem lehet kijátszani, mint a 10 milliás kocsival járó munkanélküli, vagy minimálbérért, vagy a szegény vállalkozó akinek veszteséges a vállalkozása, esetleg éppen nem nyereséges.... A felület érdekes egyenlőre, zavar, hogy össze vissza kattintgatni kell, hogy az utolsó üzenetet meglássam.... Ha simán lenne egy link, nem egy legördülő, az sokkal jobb lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Mondasz valamit, így az autósokat jól le tudják venni. Ezt nem lehet kijátszani, mint a 10 milliás kocsival járó munkanélküli, vagy minimálbérért, vagy a szegény vállalkozó akinek veszteséges a vállalkozása, esetleg éppen nem nyereséges.... A felület érdekes egyenlőre, zavar, hogy össze vissza kattintgatni kell, hogy az utolsó üzenetet meglássam.... Ha simán lenne egy link, nem egy legördülő, az sokkal jobb lenne. A témacím előtti ikonra kattintva rögtön ugrik a legelső olvasatlan hozzászólásra (ha van), ha erre gondolsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 na itt :) újra tudok írni :) köszönöm mindenkinek a közben járást Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Tyűűű, betyárul elveszettnek érzem magam ezen az új témán. Szóval hogy lehet előcsalni az utolsó olvasatlan üzenetet? Ami régen a kis kék négyszög volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2012 a téma elején van valamilyen kék jel. arra kattttt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Tyűűű, betyárul elveszettnek érzem magam ezen az új témán. Szóval hogy lehet előcsalni az utolsó olvasatlan üzenetet? Ami régen a kis kék négyszög volt. volt olyan ?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Hát én nem találom. Van ahol pont van, van ahol csillag, de nekem mindig az elejétől kezdi. Vagy most megint én vagyok a hülye? (Volt már erre példa nem is egyszer!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Január21, 2012 Megoszt Elküldve Január21, 2012 Hát én nem találom. Van ahol pont van, van ahol csillag, de nekem mindig az elejétől kezdi. Vagy most megint én vagyok a hülye? (Volt már erre példa nem is egyszer!) Szia! Amikor legelőször léptem be a megújult fórumra,nekem is a legelső hozzászólást mutatta,ha belépsz rá kell nyomnod a jobb oldali nyílra (vagy szám van ott,most nem ugrik be),sajna minden témánál el kellett ezt játszanom,de most már jó. Remélem viszonylag érthetően írtam le,mert így visszaolvasva majdnem belekeveredtem a saját szövegenbe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január21, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2012 A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu bekarikáztam neked hogy mire lehet nyomni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Napi 5 hozzászólásom van, amit ellőhetek. Beszeretnék lépni a klubba, de mackósajt csak egy kérdésemre válaszolt, majd miután írtam, hogy utalom a pénzt, csak a részleteket egyeztessük már választ nem kaptam. Érdekes.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január22, 2012 Megoszt Elküldve Január22, 2012 Napi 5 hozzászólásom van, amit ellőhetek. Beszeretnék lépni a klubba, de mackósajt csak egy kérdésemre válaszolt, majd miután írtam, hogy utalom a pénzt, csak a részleteket egyeztessük már választ nem kaptam. Érdekes.... türelem :) van baj még a fórummal :) pl nálam tegnap nem engedett írni.. ,de megoldották :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts