nundee Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Igen van ilyen vak felfogatás. nekem is volt. a másik kérdésedre, nekem akkor zajongott így hátul, mikor szétesett a kipufogó a hátsó dob bemeneti cső részénél. egyik gumi sem volt elszakadva, hiába ráztam meg a kipufogócsövet a kocsi hátulján, nem hallottam, viszont ha a kuplungot hirtelen felengedtem, akkor zörgött. hangja nem változott a rendszernek, elvittem egy kipushoz, alánézett és akkor mondta h szétrohadt. Köszönöm a válaszod! Muszáj lesz alámásznom... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Igen volt már. A szelepdekniből kijövő kartellcsövek megteltek trutyival, és belefagyott. Szedd le, takarítsd ki! Köszönöm Szépen a Segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 ilyen a G ben nem volt sose.... Jaja. (sajnos) C Corsában volt tudtommal először, abban is csak a 2003-as frissítés után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Igen van ilyen vak felfogatás. nekem is volt. a másik kérdésedre, nekem akkor zajongott így hátul, mikor szétesett a kipufogó a hátsó dob bemeneti cső részénél. egyik gumi sem volt elszakadva, hiába ráztam meg a kipufogócsövet a kocsi hátulján, nem hallottam, viszont ha a kuplungot hirtelen felengedtem, akkor zörgött. hangja nem változott a rendszernek, elvittem egy kipushoz, alánézett és akkor mondta h szétrohadt. Alámásztam! :rolleyes: Az általad említett összetételnél nálam sem okés valami, mert némi kormot is láttam ott egy kis kondenz-víz társaságában. :huh: Lehet bütykölni, hétvégére megvan a program. (U.i.: f@szom a lengyelekbe, tiszta rozsda minden a széthajtott (27.700 km) és ezeréves (2008.12.havi) kocsim alján. A kipuff. rendszer felfogatásai, csövei, a lengőkarok élei, stb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Alámásztam! :rolleyes: Az általad említett összetételnél nálam sem okés valami, mert némi kormot is láttam ott egy kis kondenz-víz társaságában. :lol: Lehet bütykölni, hétvégére megvan a program. (U.i.: f@szom a lengyelekbe, tiszta rozsda minden a széthajtott (27.700 km) és ezeréves (2008.12.havi) kocsim alján. A kipuff. rendszer felfogatásai, csövei, a lengőkarok élei, stb.) Nekem erre mindig azt mondja egy cimbi, hogy nyugi, ez csak felületi rozsda..... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Alámásztam! :rolleyes: Az általad említett összetételnél nálam sem okés valami, mert némi kormot is láttam ott egy kis kondenz-víz társaságában. :huh: Lehet bütykölni, hétvégére megvan a program. (U.i.: f@szom a lengyelekbe, tiszta rozsda minden a széthajtott (27.700 km) és ezeréves (2008.12.havi) kocsim alján. A kipuff. rendszer felfogatásai, csövei, a lengőkarok élei, stb.) Én amihez hozzá lehetett férni, azt nyáron ledrótkeféztem, kapott rozsdaátalakítót, majd hammerite-ot. (de sok hely van ahova nem fértem hozzá) Kipuffal nem törődtem. Még a hátsó fékdobokat kell tavasszal megcsinálnom, meg a téli gumis felni is kezd rozsdásodni itt-ott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Hosszú lesz ez a két nap ,amíg karbantartás lesz a fórumon ! :rolleyes: És mindjárt kezdődik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Hosszú lesz ez a két nap ,amíg karbantartás lesz a fórumon ! :rolleyes: És mindjárt kezdődik.... Tudni valamit, hogy mit takar? Új felület, vagy valami más? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január18, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2012 Tudni valamit, hogy mit takar? Új felület, vagy valami más? fórum motor frissités lesz + némi átalakitások a fórumrészen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Elvileg karbantartás van, de szerencsére még nem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Monof Elküldve Január19, 2012 Megoszt Elküldve Január19, 2012 A kocsiba tervezem, hogy xenon szettet és projektoros fényszórót veszek bele, mert a mostani eléggé kevés fényt ad nekem sötétben. Sajnos a gyári fényszóró iszonyat drága. Szerintetek azon kívül melyiket érni megvenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve Január19, 2012 Megoszt Elküldve Január19, 2012 WOW, új a felület :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Húúú,ezt még szokni kell!Nem jól jár még az óra! Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 És az új felület tiszteletére visszatértem egy kérdéssel egyetemben. Régebben volt szó kormány bőrözésről, jók az emlékeim ha ezzel kapcsolatban a Varrga ugrik be? A bőrös tudja javítani a kikopott duda-gumit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 A fejlesztés követő hibajavítási munkák a 2012.01.23-tól számítva hét folyamán remélhetőleg teljesen befejezésre kerülnek, kimaradások már nem várhatóan (esetleg hajnali órákban). говорят по-венгерски ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január20, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2012 ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 ??? törvényenkívüli cartárs az idézett mondat nyelvtani helyességével nincs megelégedve :icon10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Érdekes lett az új kinézet, nekem a régi jobban tetszett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Érdekes lett az új kinézet, nekem a régi jobban tetszett. Ellent mondanék: Szerintem jobb lett, nekem tetszik. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Meg kell szokni, de majd elválik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Hát srácok :) én azt se tudom milyen rendezvényen vagyok :D csak nézek nagyokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Miért Elek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 még ismerkedek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 még ismerkedek :) Én is úgy vagyok, azért nem tetszik egyenlőre. :) Jobban szeretem az egyszerű letisztult dolgokat mindenből. Illetve a weboldal nem elég kék. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vinczeattila Elküldve Január20, 2012 Megoszt Elküldve Január20, 2012 Nekem hiányzik a FEL gomb! Majd megszokom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts