camaron Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Azt hittem, hogy a tiéd. :rolleyes: Ha az alatt is munkálkodsz, nézd már meg, hogy a tiéden is van-e egy "vak" felfogatás? (A közép- és a hátsó dob között van felhegesztve egy tartó a kipuff. rendszeren, de a padlólemezen nincs meg a "párja".) Ha már itt vagyok... Érdeklődnék, hogy mitől lehet az, hogy "hidegen" terhelésváltásra (seb.váltás előtti kuplung-kinyomás - váltás utáni kuplung csúsztatás, motorfék után hirtelen gázadás, stb.) koppanó hangot hallok a kocsi hátsó része felől? Olyan, mintha a hátsó kipufogó dob ütődne valamihez. Üzem melegen nem hallom, a felfogató gumik nem szakadtak, meg van az összes. Más is tapasztal ilyet? Igen van ilyen vak felfogatás. nekem is volt. a másik kérdésedre, nekem akkor zajongott így hátul, mikor szétesett a kipufogó a hátsó dob bemeneti cső részénél. egyik gumi sem volt elszakadva, hiába ráztam meg a kipufogócsövet a kocsi hátulján, nem hallottam, viszont ha a kuplungot hirtelen felengedtem, akkor zörgött. hangja nem változott a rendszernek, elvittem egy kipushoz, alánézett és akkor mondta h szétrohadt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne hogy van egy 1.2-es 16 szelepes Astrám, tegnap este gondolt egyet és kilőtte a nívót és kifujta az összes olajat magából...Valakinek volt már ilyen problémája?Ha igen vagy tudja valaki hogy mi lehet az oka legyen kedves szóljon! Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Ma volt ez az ékszerüzlet rablás 16kerbe... a kollégám pont állt kocsival... a piszotolyos tag be akart szálni melllé :huh: csak a jobb oldali ajtó nem nyílik :rolleyes: így tovább szaladt ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Ma volt ez az ékszerüzlet rablás 16kerbe... a kollégám pont állt kocsival... a piszotolyos tag be akart szálni melllé :huh: csak a jobb oldali ajtó nem nyílik :rolleyes: így tovább szaladt ... Én BP-en mindig magamra zárom az ajtót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január17, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2012 Ma volt ez az ékszerüzlet rablás 16kerbe... a kollégám pont állt kocsival... a piszotolyos tag be akart szálni melllé :lol: csak a jobb oldali ajtó nem nyílik :rolleyes: így tovább szaladt ... de kemény.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 de kemény.... :rolleyes: hát lehet hogy lett volna pisikakiegybe :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Ma volt ez az ékszerüzlet rablás 16kerbe... a kollégám pont állt kocsival... a piszotolyos tag be akart szálni melllé :lol: csak a jobb oldali ajtó nem nyílik :huh: így tovább szaladt ... ne mán, nemsemmi sztori.. :rolleyes: Én BP-en mindig magamra zárom az ajtót. :lol: Az enyémben van ilyen funkció (ki-be kapcsolható), hogy elindulás után 12km/h felett automatikusan zár, ha leállítom az autót (és asszem kiveszem a kulcsot), akkor nyit... Persze belülről ettől még a kilinccsel nyithatóak maradnak az ajtók... Természetesen nálam ez be van kapcsolva, én is BP-n közlekedem, főleg egy ilyen sztori hallatán..:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Én BP-en mindig magamra zárom az ajtót. :rolleyes: Éppen ezért kell nekem a DarthVödör álltal kiokoskodott központizár lezáró egység! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 ne mán, nemsemmi sztori.. :rolleyes: és éredeségg a sztoriban... most volt a tényekben... és a szemtanú azt mondta (aki 1 másodpercre látta az eseményeket) ,hogy ő úgy látta hogy a második ember kezébe volt a pisztoly... és a kollégám is ezt mondta :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Ma volt ez az ékszerüzlet rablás 16kerbe... a kollégám pont állt kocsival... a piszotolyos tag be akart szálni melllé :huh: csak a jobb oldali ajtó nem nyílik :rolleyes: így tovább szaladt ... Még szerencse,hogy tovább ment ,mi lett volna,ha fenyegeti,hogy nyissa ki!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Még szerencse,hogy tovább ment ,mi lett volna,ha fenyegeti,hogy nyissa ki!!!! :lol: nemtudta volna :rolleyes: nem nyílik az az oldal (citrom dobozos ) , nem tudtuk megcsinálni :huh: tovább gondolni nem akarom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 csak nekem nem húzza alá hogy ha valamit nem helyesen írok?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Éppen ezért kell nekem a DarthVödör álltal kiokoskodott központizár lezáró egység! Nekem is! Azt hiszem ha valaki így beugrana mellém hirtelen és fenyegetne, utána olyan lenne a gatyám mint amelyik rozsdás dróton száradt. Nem győzöm magyarázni az asszonynak is, hogy mindig zárja be magát a kocsiba. De sz...k rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Úristen, Chicagoban laktok?! Nálunk max a kolbászt lopják ki a kamrából, meg a szivattyút a kertből! Egy ilyen pisztolyos sztoriban biztos lef**tam volna a bokámat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Sziasztok! Nekem olyan gondom lenne hogy van egy 1.2-es 16 szelepes Astrám, tegnap este gondolt egyet és kilőtte a nívót és kifujta az összes olajat magából...Valakinek volt már ilyen problémája?Ha igen vagy tudja valaki hogy mi lehet az oka legyen kedves szóljon! Köszönöm Igen volt már. A szelepdekniből kijövő kartellcsövek megteltek trutyival, és belefagyott. Szedd le, takarítsd ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Éppen ezért kell nekem a DarthVödör álltal kiokoskodott központizár lezáró egység! H Astrát kell venni gyerekek!:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bombero Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 H Astrát kell venni gyerekek!:rolleyes: Mesélj! Milyen extrák vannak a H Astrában ami a G-be is "átrakható"? Éppen ma hallottam, hogy állítólag van a H Astrában egy olyan funkció, hogy ha leveszed a gyújtást és mielőtt kivennéd a kulcsot fénykürtölsz egyet, akkor néhány másodpercig égve marad a fényszóró, hogy ne a sötétben kelljen botorkálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Mesélj! Milyen extrák vannak a H Astrában ami a G-be is "átrakható"? Éppen ma hallottam, hogy állítólag van a H Astrában egy olyan funkció, hogy ha leveszed a gyújtást és mielőtt kivennéd a kulcsot fénykürtölsz egyet, akkor néhány másodpercig égve marad a fényszóró, hogy ne a sötétben kelljen botorkálni. C corsaban is benne van ez például. Illetve az tudja, hogy ha a távirányító gombját nyomod, akkor felhúzza az ablakokat. A G régi széria, régi kor követelményeinek, már 13 éves fejlesztés, nem kell csodákat várni. A H-ban meg ott van a CAN-bus, aminek van előnye, de hátránya is pl.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 C corsaban is benne van ez például. Illetve az tudja, hogy ha a távirányító gombját nyomod, akkor felhúzza az ablakokat. A G régi széria, régi kor követelményeinek, már 13 éves fejlesztés, nem kell csodákat várni. A H-ban meg ott van a CAN-bus, aminek van előnye, de hátránya is pl.... Ez így van, az ablakfelhúzós izét utólag kellett aktiváltatnom, de amiben nincsen benne az un. Rec modul abban nem is lehet... (amúgy ez fel-le működik, tehát a nyitást hosszan nyomva leengedi és amikor elengeded abbahagyja tehát lehet résnyire is nyitni)... Erről a speed-lock dologról kevés H-s tud... A Coming Home funkció szerintem volt a G Astrában is va fullosabbaknál (Elegance) vagy rosszul emlékszem?? A lényeg: kivett kulcsnál és nyitott ajtónál villantasz egyet, utána a tompított 30mp-ig világít, de ennek időtartama Tech2vel/Op-commal programozható!:rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 nemtudta volna :rolleyes: nem nyílik az az oldal (citrom dobozos ) , nem tudtuk megcsinálni :huh: tovább gondolni nem akarom :lol: Gondoljuk tovább! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január17, 2012 Megoszt Elküldve Január17, 2012 Ez így van, az ablakfelhúzós izét utólag kellett aktiváltatnom, de amiben nincsen benne az un. Rec modul abban nem is lehet... (amúgy ez fel-le működik, tehát a nyitást hosszan nyomva leengedi és amikor elengeded abbahagyja tehát lehet résnyire is nyitni)... Erről a speed-lock dologról kevés H-s tud... A Coming Home funkció szerintem volt a G Astrában is va fullosabbaknál (Elegance) vagy rosszul emlékszem?? A lényeg: kivett kulcsnál és nyitott ajtónál villantasz egyet, utána a tompított 30mp-ig világít, de ennek időtartama Tech2vel/Op-commal programozható!:rolleyes: Lehet még a G-be benne volt (classicba tuti nincs :huh: ), majd valaki megmondja akinek G-je van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január18, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2012 Lehet még a G-be benne volt (classicba tuti nincs :rolleyes: ), majd valaki megmondja akinek G-je van. ilyen a G ben nem volt sose.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 ilyen a G ben nem volt sose.... Akkor jól gondoltam. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 Sziasztok! Alakul az oldal, már egész sok tartalom van rajta! Ötleteket és leírásokat várom továbbra is! https://sites.google.com/site/gastraokossagok/home Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Január18, 2012 Megoszt Elküldve Január18, 2012 ilyen a G ben nem volt sose.... Sebaj, majd lesz :rolleyes: Megoldjuk azt is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts