Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Azt hittem, hogy a tiéd. :rolleyes:

Ha az alatt is munkálkodsz, nézd már meg, hogy a tiéden is van-e egy "vak" felfogatás? (A közép- és a hátsó dob között van felhegesztve egy tartó a kipuff. rendszeren, de a padlólemezen nincs meg a "párja".)

Ha már itt vagyok...

Érdeklődnék, hogy mitől lehet az, hogy "hidegen" terhelésváltásra (seb.váltás előtti kuplung-kinyomás - váltás utáni kuplung csúsztatás, motorfék után hirtelen gázadás, stb.) koppanó hangot hallok a kocsi hátsó része felől? Olyan, mintha a hátsó kipufogó dob ütődne valamihez. Üzem melegen nem hallom, a felfogató gumik nem szakadtak, meg van az összes.

Más is tapasztal ilyet?

Igen van ilyen vak felfogatás. nekem is volt.

a másik kérdésedre, nekem akkor zajongott így hátul, mikor szétesett a kipufogó a hátsó dob bemeneti cső részénél. egyik gumi sem volt elszakadva, hiába ráztam meg a kipufogócsövet a kocsi hátulján, nem hallottam, viszont ha a kuplungot hirtelen felengedtem, akkor zörgött. hangja nem változott a rendszernek, elvittem egy kipushoz, alánézett és akkor mondta h szétrohadt.

Megosztás:

Sziasztok!

Nekem olyan gondom lenne hogy van egy 1.2-es 16 szelepes Astrám, tegnap este gondolt egyet és kilőtte a nívót és kifujta az összes olajat magából...Valakinek volt már ilyen problémája?Ha igen vagy tudja valaki hogy mi lehet az oka legyen kedves szóljon!

Köszönöm

Megosztás:

Ma volt ez az ékszerüzlet rablás 16kerbe...

a kollégám pont állt kocsival...

a piszotolyos tag be akart szálni melllé :huh:

csak a jobb oldali ajtó nem nyílik :rolleyes:

így tovább szaladt ...

Én BP-en mindig magamra zárom az ajtót. :lol:

Megosztás:

a piszotolyos tag be akart szálni melllé :lol:

csak a jobb oldali ajtó nem nyílik :huh:

így tovább szaladt ...

ne mán, nemsemmi sztori.. :rolleyes:

Én BP-en mindig magamra zárom az ajtót. :lol:

Az enyémben van ilyen funkció (ki-be kapcsolható), hogy elindulás után 12km/h felett automatikusan zár, ha leállítom az autót (és asszem kiveszem a kulcsot), akkor nyit... Persze belülről ettől még a kilinccsel nyithatóak maradnak az ajtók... Természetesen nálam ez be van kapcsolva, én is BP-n közlekedem, főleg egy ilyen sztori hallatán..:lol:

Megosztás:

a piszotolyos tag be akart szálni melllé :huh:

csak a jobb oldali ajtó nem nyílik :rolleyes:

így tovább szaladt ...

Még szerencse,hogy tovább ment ,mi lett volna,ha fenyegeti,hogy nyissa ki!!!! :lol:

Megosztás:

Éppen ezért kell nekem a DarthVödör álltal kiokoskodott központizár lezáró egység!

Nekem is!

Azt hiszem ha valaki így beugrana mellém hirtelen és fenyegetne, utána olyan lenne a gatyám mint amelyik rozsdás dróton száradt.

Nem győzöm magyarázni az asszonynak is, hogy mindig zárja be magát a kocsiba. De sz...k rá.

Megosztás:

Sziasztok!

Nekem olyan gondom lenne hogy van egy 1.2-es 16 szelepes Astrám, tegnap este gondolt egyet és kilőtte a nívót és kifujta az összes olajat magából...Valakinek volt már ilyen problémája?Ha igen vagy tudja valaki hogy mi lehet az oka legyen kedves szóljon!

Köszönöm

Igen volt már.

A szelepdekniből kijövő kartellcsövek megteltek trutyival, és belefagyott.

Szedd le, takarítsd ki!

Megosztás:

H Astrát kell venni gyerekek!:rolleyes:

Mesélj! Milyen extrák vannak a H Astrában ami a G-be is "átrakható"?

Éppen ma hallottam, hogy állítólag van a H Astrában egy olyan funkció, hogy ha leveszed a gyújtást és mielőtt kivennéd a kulcsot fénykürtölsz egyet, akkor néhány másodpercig égve marad a fényszóró, hogy ne a sötétben kelljen botorkálni.

Megosztás:

Mesélj! Milyen extrák vannak a H Astrában ami a G-be is "átrakható"?

Éppen ma hallottam, hogy állítólag van a H Astrában egy olyan funkció, hogy ha leveszed a gyújtást és mielőtt kivennéd a kulcsot fénykürtölsz egyet, akkor néhány másodpercig égve marad a fényszóró, hogy ne a sötétben kelljen botorkálni.

C corsaban is benne van ez például. Illetve az tudja, hogy ha a távirányító gombját nyomod, akkor felhúzza az ablakokat.

A G régi széria, régi kor követelményeinek, már 13 éves fejlesztés, nem kell csodákat várni.

A H-ban meg ott van a CAN-bus, aminek van előnye, de hátránya is pl....

Megosztás:

C corsaban is benne van ez például. Illetve az tudja, hogy ha a távirányító gombját nyomod, akkor felhúzza az ablakokat.

A G régi széria, régi kor követelményeinek, már 13 éves fejlesztés, nem kell csodákat várni.

A H-ban meg ott van a CAN-bus, aminek van előnye, de hátránya is pl....

Ez így van, az ablakfelhúzós izét utólag kellett aktiváltatnom, de amiben nincsen benne az un. Rec modul abban nem is lehet... (amúgy ez fel-le működik, tehát a nyitást hosszan nyomva leengedi és amikor elengeded abbahagyja tehát lehet résnyire is nyitni)... Erről a speed-lock dologról kevés H-s tud... A Coming Home funkció szerintem volt a G Astrában is va fullosabbaknál (Elegance) vagy rosszul emlékszem?? A lényeg: kivett kulcsnál és nyitott ajtónál villantasz egyet, utána a tompított 30mp-ig világít, de ennek időtartama Tech2vel/Op-commal programozható!:rolleyes:

Megosztás:

Ez így van, az ablakfelhúzós izét utólag kellett aktiváltatnom, de amiben nincsen benne az un. Rec modul abban nem is lehet... (amúgy ez fel-le működik, tehát a nyitást hosszan nyomva leengedi és amikor elengeded abbahagyja tehát lehet résnyire is nyitni)... Erről a speed-lock dologról kevés H-s tud... A Coming Home funkció szerintem volt a G Astrában is va fullosabbaknál (Elegance) vagy rosszul emlékszem?? A lényeg: kivett kulcsnál és nyitott ajtónál villantasz egyet, utána a tompított 30mp-ig világít, de ennek időtartama Tech2vel/Op-commal programozható!:rolleyes:

Lehet még a G-be benne volt (classicba tuti nincs :huh: ), majd valaki megmondja akinek G-je van.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.