Amusing Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Csá Amusing! Láttalak tegnap a Pesti úti Tesco-nál. Én a pirosnál álltam, te meg előttem fordultál be.... Integettem, de nem hiszem hogy észrevettél... :roll: bocsi, nem vettelek észre :oops: , máskor dudálj rám :lol: egyébkén anyumat vittem melózni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 és alapjáratingadozásod van ? asszem tipushiba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 ha a hétvégémről beszélek akkor megint nem autókról társalgunk :lol: ja de...opellal mentem és gyorsan :wink::wink: :lol: veled mizu ? felmatricáztam a kocsimat, villogtam vele a városban :wink: egyébként vasrárnap esett, így semmit nem csináltam, azaz semmi hasznosat Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 bocsi, nem vettelek észre :oops: , máskor dudálj rám :lol: egyébkén anyumat vittem melózni OK legközelebb dudálok... :roll: Csak annyira közel jöttél el mellettem, hogy nem tudtam elképzelni, hogy nem veszel észre :lol:. Szinte pacsizhattunk volna, ha te is kirakod a kezed... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Szinte pacsizhattunk volna, ha te is kirakod a kezed... mint anno a suzuki reklámban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 mint anno a suzuki reklámban :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 most jut eszembe, nem is anyummal voltam, hanem a bnőmmel, meg a tesómmal :lol: akkor ha közel vagy máskor kopogj át :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 most jut eszembe, nem is anyummal voltam, hanem a bnőmmel, meg a tesómmal :lol: akkor ha közel vagy máskor kopogj át :lol: Igen nekem is úgy tűnt, hogy nem anyuka volt az. Vagy ha az, akkor nagyon fiatalos anyuka... :roll: ;) Akkor legközelebb majd hármat kopogok. 1 rövid 1 hosszú 1 rövid... :wink: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 ok :lol: felhívtam opeléket azt mondták míg nem gyullad ki a lámpa addig nincs semmi gond, és ez természetes jelenség Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 ok :lol: felhívtam opeléket azt mondták míg nem gyullad ki a lámpa addig nincs semmi gond, és ez természetes jelenség Akkor jóvan... :roll: :lol: Pörgős kisóttó, jó kisótó ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június6, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június6, 2005 teló! OK amit PÜ ben írtál.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 teló! OK amit PÜ ben írtál.... Akkor holnap reggel megyünk... Köszi előre is. Puszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Szia UHUhu! Szombat de., mondom beugrok már a Danubiába, ha már ott megyek a Budaörsi úton, és pont ráérek. Erre felhomályosítottak, hogy Ákos úr csak hétközben vállal. 8) Nem baj, legalább megnéztem 2003-as Vivákat kiállítva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Uhu-nak elég komoly forgalma lehet opel-klubbosokból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Uhu-nak elég komoly forgalma lehet opel-klubbosokból :lol: ezért bánom hogy nem vagyok pesti, lenne legalább egy megbízható ember a kocsim közelében :lol: jó reggelt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 neked is na mi volt a klímásnál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június7, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június7, 2005 ezért bánom hogy nem vagyok pesti, lenne legalább egy megbízható ember a kocsim közelében :lol: jó reggelt mé? én szerinted megbizható ember vagyok??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 neked is na mi volt a klímásnál? ma megyek este de elég bizalmatlan vagyok :lol: vmi fura helyre hívott Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 mé? én szerinted megbizható ember vagyok??? :roll: ja bocs összekevertelek vkivel :lol: :wink: de legalább értesz hozzá :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 én meg ma viszem a kicsi-kocsit fóiáztatni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 én meg ma viszem a kicsi-kocsit fóiáztatni :lol: hűha, kapok majd képeket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 persze :lol: majd este küldöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 persze :lol: majd este küldöm rendben Link to comment Megosztás: More sharing options...
dremu Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Jó reggelt uraim/hölgyeim! :lol: Kérdés: Nekem ki van szedve a katalizátorom és egy egyszerű cső van helyette!! Nos ha a KPM-s megállít akkor gondolom rossz lesz a CO-m nem? És akkor mit fognak csinálni velem? Pénz bünti? Volt már valaki ilyen szitkóban? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június7, 2005 Megoszt Elküldve Június7, 2005 Volt már valaki ilyen szitkóban? :lol: :lol: Én még nem... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts