Amusing Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 akkor buktam, mert melóhelyen vagyok :lol: s nincs időm megkeresni :lol: bezzeg netezésre van idő :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 bezzeg netezésre van idő :lol: :lol: ;) :( lopva ment egy mail :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 megjött Szép nagyon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 megjött Szép nagyon :lol: naná :wink: köszönöm s ha látnád, most :wink: a légterelőkre tettem a MOTE-s kis matricákat, de csak a felőlem lévő oldal lett tuti, mert a másik oldalon csak belülről lehetett ragasztani, s mivel sötét a terelő nem nagyon látszik :lol: de a lényeg az én oldalam :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 nekem a jobb hátsó ablakon van, meg a jobb felső oldalán a szévédőnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 nekem a jobb hátsó ablakon van, meg a jobb felső oldalán a szévédőnek a hátsó szélvédőre 2 oldalra a clubos mellé azért nem tettem, mert oda megy a "nyuszifül" :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 szomorúan olvasom, hogy ezen a héten valszeg megint drágul a benzin :Hangman: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 szomorúan olvasom, hogy ezen a héten valszeg megint drágul a benzin :Hangman: hallottam hírét :lol: és még csodálkoznak hogy virágzik a benzinturizmus :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 asszem ki kéne rabolni egy benzin szállítót, jobb biznisz lenne, mint egy pénzszállító :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 asszem ki kéne rabolni egy benzin szállítót, jobb biznisz lenne, mint egy pénzszállító :twisted: hol és mikor????? :lol: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 na, ha ne adj isten kirabolnak egyet, senki nem mossa le rólunk és kapunk 25 évet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 na, ha ne adj isten kirabolnak egyet, senki nem mossa le rólunk és kapunk 25 évet :lol: ha van net kit érdekel :lol: csak vicceltem.nem vagyok én olyan :wink: nem jó a klímám, remélem ma már tud fogadni az ipse, akihez vinni akarom :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 én meg a szalonba akarom visszavinni, mert hideg mocinál az alapjárat nagyon furán viselkedik tegnap pl. kiállás a garázsból, gázról le a láb, de a moci 2.000-en prögött még 4-5 ms-ig. Ha ez természetes akkor befonom a hajam Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 én meg a szalonba akarom visszavinni, mert hidem mocinál az alapjárat nagyon furán viselkedik tegnap pl. kiállás a garázsból, gázról le a láb, de a moci 2.000-en prögött még 4-5 ms-ig. Ha ez természetes akkor befonom a hajam megnézném :wink: olvastam a fogyasztással is voltak gondjaid. azzal, mi a helyzet :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 azzal már nincs gond de ez nagyon aggaszt, mert nem mindig csinálja és persze pont akkor nem fogja csinálni, amikor beviszem, de akkor durci leszek. Otthagyni meg nem fogom nekik, hogy próbálgassák Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 azzal már nincs gond de ez nagyon aggaszt, mert nem mindig csinálja és persze pont akkor nem fogja csinálni, amikor beviszem, de akkor durci leszek. Otthagyni meg nem fogom nekik, hogy próbálgassák ezt meg tudom érteni, én a klímásnál parázok, mert ha nem csak feltöltés baja van,ott kell hagynom, s inkább meg sem csináltatom, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 majd szólj, mi lett vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 majd szólj, mi lett vele :lol: rendben :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 majd szólj, mi lett vele :lol: Csá Amusing! Láttalak tegnap a Pesti úti Tesco-nál. Én a pirosnál álltam, te meg előttem fordultál be.... Integettem, de nem hiszem hogy észrevettél... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Ez egy cset topik elvileg. A G Astra mellett itt minden másról is lehet beszélni ... Erre lett létrehozva. Csak a neve kicsit megtévesztő talán. De azért néha vannak itt autóval kapcsolatos dolgok is, csak mostanában kevesebb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 én meg a szalonba akarom visszavinni, mert hideg mocinál az alapjárat nagyon furán viselkedik tegnap pl. kiállás a garázsból, gázról le a láb, de a moci 2.000-en prögött még 4-5 ms-ig. Ha ez természetes akkor befonom a hajam Nem akarod uhuékhoz vinni? 4-5 mp-ig nekem nem volt még 2000-en a moci, még hidegen sem. Ugye nem gázzal indítasz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 Nem akarod uhuékhoz vinni? 4-5 mp-ig nekem nem volt még 2000-en a moci, még hidegen sem. Ugye nem gázzal indítasz? ez nem természetes ? a miénk pl új kora óta pörgeti magát a franaba mikor rajta van a szivató.... :roll: és miazhogy engem ki akartok hagyni egy jó kis rablásból ??????????????????????????? :twisted: :twisted: :twisted: :wink: és persze sziasztok ,megjöttem.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 és miazhogy engem ki akartok hagyni egy jó kis rablásból ??????????????????????????? :twisted: :twisted: :twisted: :wink: és persze sziasztok ,megjöttem.... szia, pszt, csak csendben :lol: 8) milyen volt a hétvégéd? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 szia, pszt, csak csendben ;) 8) milyen volt a hétvégéd? ha a hétvégémről beszélek akkor megint nem autókról társalgunk :lol: ja de...opellal mentem és gyorsan :wink: jó volt..szombaton le is barnultam hála Istennek..vasnap sajan rossz idő volt.... :lol: veled mizu ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Június6, 2005 Megoszt Elküldve Június6, 2005 ez nem természetes ? a miénk pl új kora óta pörgeti magát a franaba mikor rajta van a szivató.... :roll: Nálam is pörgeti, de sztem nem ennyire és nem ennyi ideig. Hidegindítás után kb 1-2 mp-ig (nyáron inkább csak 1 mp-ig) 2000-es a fordulat, utána vissza kb 1500-ra... Amusingnál azt tartom furának, hogy elmondása szerint nála időszakos a jelenség, nem mindig csinálja a magas fordulatot (bár ha csak 4-5 mp-ig csinálja és csak időnként, az még talán nem oly vészes, belefér). Az én emlékeim szerint az enyém eddig mindig egyféle módon indult hidegen, nem voltak észlelhető kiugrások, eltérések az átlagtól. Persze nem teljesen egyforma az autónk, mert Amusingnak már pl asszem nincs AGR szelepe. Bár nem tom, ettől viselkedhet-e másképp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts