imy Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 azt ugye nézted hogy OPC ködlámpához való.. Igen, de sajnos más kábelt nem találok, azért várok, amíg meglesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Igen, de sajnos más kábelt nem találok, azért várok, amíg meglesz... sajnos nincs hozzá külön dugó... úgyhogy komplett motortér köteg a megoldás.. én kérdeztem bontóba ,csak komplett köteget adnak el... 20eft :lol: inkább megoldom más kép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 sajnos nincs hozzá külön dugó... úgyhogy komplett motortér köteg a megoldás.. én kérdeztem bontóba ,csak komplett köteget adnak el... 20eft :lol: inkább megoldom más kép :D Létezik ilyen megoldás is. :devlish: xenonnal. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Létezik ilyen megoldás is. :D xenonnal. :lol: valami ilyesmire gondoltam én is ,csak a gyári csatira csatlakozva Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Igen, de sajnos más kábelt nem találok, azért várok, amíg meglesz... Nekem nem kell! :D Az enyémből még nem spórolták ki! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Nekem nem kell! :devlish: Az enyémből még nem spórolták ki! :lol: mázlista :D nézzél rá léccci hogy a hátsó villanyablak vezérlése bevan-e kábelezve?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Nekem nem kell! :devlish: Az enyémből még nem spórolták ki! :lol: Tudom, mázlista. :D Veszel gyári csavarokat a felfogatáshoz, vagy pedig megoldod másképp? Mennyi csavar kell, nézted már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 mázlista :lol: nézzél rá léccci hogy a hátsó villanyablak vezérlése bevan-e kábelezve?? Csak az ajtóig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Tudom, mázlista. :lol: Veszel gyári csavarokat a felfogatáshoz, vagy pedig megoldod másképp? Mennyi csavar kell, nézted már? Már mint a ködlámpa felfogatására gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Már mint a ködlámpa felfogatására gondolsz? igen Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Csak az ajtóig! A classicba meg még addig sincs. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Csak az ajtóig! hátsó ajtóig?? akkor megint mázlista :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 igen Eddig erre még nem is gondoltam! Te már tudsz ezzel kapcsolatban valamit? Az az igazság, hogy elméletileg holnap érkezik a ködlámpa amit rendeltem. Eddig még nem is láttam élőben, így nem is tudom, hogy milyen a felfogatása! Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 hátsó ajtóig?? akkor megint mázlista :lol: Az enyém még Belgiumban készült az alvázszám szerint. Gondolkodtam én is a hátsó elektromos ablakon, de mióta meg van az autó kb. 3x volt lehúzva a két hátsó ablak. Akkor is csak takarítás miatt. Egyébként az első ablakokat és az e.tükröket is én raktam be. Legutóbb pedig kapott egy gyári multi bőrkormányt és egy CDR-500-at. A kijelzőt sem kellett programozni csak a vezetékeket kellett helyre rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Eddig erre még nem is gondoltam! Te már tudsz ezzel kapcsolatban valamit? Az az igazság, hogy elméletileg holnap érkezik a ködlámpa amit rendeltem. Eddig még nem is láttam élőben, így nem is tudom, hogy milyen a felfogatása! Igazából a Te tapasztalataid alapján akarom majd tavasszal berakni. Elvileg van oda gyári csavar, de lehet, hogy mással is fel lehet tenni. Még sosem láttam a lökhárítót úgy, és nem is tudom, hogy hova kell felfogatni. Mjad ha leveszed csinálsz róla képet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Az enyém még Belgiumban készült az alvázszám szerint. Gondolkodtam én is a hátsó elektromos ablakon, de mióta meg van az autó kb. 3x volt lehúzva a két hátsó ablak. Akkor is csak takarítás miatt. Egyébként az első ablakokat és az e.tükröket is én raktam be. Legutóbb pedig kapott egy gyári multi bőrkormányt és egy CDR-500-at. A kijelzőt sem kellett programozni csak a vezetékeket kellett helyre rakni. Szintén nekem sem volt sokszor lehúzva a hátsó ablak. Van légkondi. Még az elsőket sem sokat használom. (télen pl szinte 1-2x.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Igazából a Te tapasztalataid alapján akarom majd tavasszal berakni. Elvileg van oda gyári csavar, de lehet, hogy mással is fel lehet tenni. Még sosem láttam a lökhárítót úgy, és nem is tudom, hogy hova kell felfogatni. Mjad ha leveszed csinálsz róla képet? Ok! Nekem van itthon egy másik lökös is mert egyszer megkoccoltam. Lehet, hogy holnap megnézem és csinálok képeket. Ezen akarom majd kivágni először gyakorlásképpen a ködlámpa helyét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Nos Uraim, van még mit gyakorolni: R.I.P. SAAB :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 ugyhallottam, hogy az Ákos kilépett a Danubiából :devlish: állitólag ma dolgozott utoljára.... :devlish: Gratulálok! :lol: Nekem még van egy éjszakai szolgálatom és én is levéglegelek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Gratulálok! :lol: Nekem még van egy éjszakai szolgálatom és én is levéglegelek. :D Önként távozol, vagy kényszer hatására? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Önként távozol, vagy kényszer hatására? Megszűnő munkakör miatt.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Megszűnő munkakör miatt.... :lol: :D az nem jó. És van valami kilátásban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 :lol: az nem jó. És van valami kilátásban? Most úgy néz ki kisvállalkozó leszek.. ..,ha összejön! Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Drága Barátaim! BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK! üdv: az elveszett ember Link to comment Megosztás: More sharing options...
freeze Elküldve December23, 2011 Megoszt Elküldve December23, 2011 Most úgy néz ki kisvállalkozóleszek.. ..,ha összejön! Hajrá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts