frankee Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 így van ahogy írtad... én még nemtom hogy automata-e vagy sem :lol: a piros sárga meg azért megy kp vezérlőhöz hogy fel húzza kulccsal az ablakot ,gondolom én Hja azt még nem is mondtam, hogyha ott akarod vezetni ahol gyárilag akkor ki kell szedni a 2 első ülést, meg a váltókonzolt .meg a kárpitot, illetve a kárpitot nem is kell de irtó kellemetlen alatta dolgozni. Mindent betekertek ragacsos szigetelőszalaggal, nagyon érdekes helyeken van kábelrögzítő patentek. Ritka undorító meló. Plusz jönnek a hülye ötletek hamáááár szétszedtem akkor ménetegyem be az ülésfűtés vezetékeit, ha meg kintvan az ajtókárpit akkor nem kéne a kicserélni a nevetséges műanyag hangszórókat egy komponens szettre. Meg még néhány agymenés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Na az enyémet vihetik. :lol: nem is rakjuk vissza... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 na, mi lett az autóddal? megjavult? azért az tudni kell hogy 5km használatkor ,én nem csodálkozok 12L fogyin :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Hello :lol: Hm nem tudjátok, gépjármű hitelnél is lehet most a devizahiteleket forint alapúra átváltani vagy csak ingatlanoknál megy a dolog? Nem. :D Csak az ingatlanfedezetesre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 azért az tudni kell hogy 5km használatkor ,én nem csodálkozok 12L fogyin :lol: Én télen 12l-es szakaszon volt amikor 7.5l-t etettem meg a kocsival. 5km alatt meg be sem melegszik, igaza van Mceleknek Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 igazi szőke Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Én télen 12l-es szakaszon volt amikor 7.5l-t etettem meg a kocsival. 5km alatt meg be sem melegszik, igaza van Mceleknek és x16xel ről van szó ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 és x16xel ről van szó ... Tudom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 igazi szőke http://videa.hu/videok/jarmuvek/vezess-ova...SKvjz2cY26JgpuS Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve December19, 2011 Megoszt Elküldve December19, 2011 http://www.dehir.hu/bulvar/lopjak-a-kisteh...ait/2010/10/21/ http://tv2.hu/tenyek/video/katalizatortolvajok-tenyek-riport pont akartam mondani, hogy régi sztori, de látom 2010es a cikk is. amúgy ez durva, nem is az hogy ellopja, hanem hogy egyáltalán ezt valaki egyszer kitalálta. csoda, hogy az aksit nem lopják ki a kocsiból. vagyis nem csoda, csak nem tudja kinyitni. mondjuk egy fokkal talán jobb a "tank lékelésnél" Link to comment Megosztás: More sharing options...
killermedve Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 ez kemény: http://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=dcMSTmoNd_0 bennem a szar is megállt volna: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 ez kemény: http://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=dcMSTmoNd_0 bennem a szar is megállt volna: Azért szerintem ő is megilletődött... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 ez kemény: http://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=dcMSTmoNd_0 bennem a szar is megállt volna: Szerintem benne is vigyázban állt a kula bácsi...:lol: Rohadt nagy szerencséje volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 ez kemény: http://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=dcMSTmoNd_0 bennem a szar is megállt volna: Szerintem,ha előttem fékez és húzódik jobbra egy teherautó,akkor nem előzöm meg élből,hanem lassítok és megnézem mi a szitu! :D De én már csak ilyen óvatos vagyok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve December20, 2011 Megoszt Elküldve December20, 2011 Szerintem,ha előttem fékez és húzódik jobbra egy teherautó,akkor nem előzöm meg élből,hanem lassítok és megnézem mi a szitu! :D De én már csak ilyen óvatos vagyok. :lol: Így van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Így van! Szerintem nem egyértelmű, hogy az előzési szándék volt, lehet azért ment mellé, mert nem tudott volna mögötte megállni. De az biztos nagyon brutál még így videón keresztül is, nekik kb. halálközeli élményük lehetett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Szerintem nem egyértelmű, hogy az előzési szándék volt, lehet azért ment mellé, mert nem tudott volna mögötte megállni. De az biztos nagyon brutál még így videón keresztül is, nekik kb. halálközeli élményük lehetett :lol: Végig előzni akart ,a video is azzal kezdődik,hogy kimegy balra ,de jönnek szembe,utána megint kinéz aztán meg ki is megy mikor lassít a teher. Meg is tudott volna állni szerintem a teher mögött,mert még így is(hogy gyorsított és utána fékezett)meg tudott állni a teher mellett kb. 2-3 méterrel. Mondjuk én sem cseréltem volna vele,mikor látta ,hogy farolva jön szembe a kamion! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve December21, 2011 Megoszt Elküldve December21, 2011 Végig előzni akart ,a video is azzal kezdődik,hogy kimegy balra ,de jönnek szembe,utána megint kinéz aztán meg ki is megy mikor lassít a teher. Meg is tudott volna állni szerintem a teher mögött,mert még így is(hogy gyorsított és utána fékezett)meg tudott állni a teher mellett kb. 2-3 méterrel. Mondjuk én sem cseréltem volna vele,mikor látta ,hogy farolva jön szembe a kamion! :lol: Lehet,hogy az a nap a második születésnapja annak az embernek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 biztos ami tuti, vagy tuto :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 EPC EPCben az alkatrész számot hogyan lehet előhozni? nekem nem sikerül. :lol: Amit akarok a kép megjelenik, de más nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 EPC EPCben az alkatrész számot hogyan lehet előhozni? nekem nem sikerül. :lol: Amit akarok a kép megjelenik, de más nem. csak IE alatt mükszik... telepíteni kell a progit amit feldob... majd ujraindit a gépet... és akkor nézd hogy mükszik-e, CSAK IE. alatt megy !!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 csak IE alatt mükszik... telepíteni kell a progit amit feldob... majd ujraindit a gépet... és akkor nézd hogy mükszik-e, CSAK IE. alatt megy !!!! Köszi, tényleg az IE alatt jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 Köszi, tényleg az IE alatt jó. lehet hogy más böngésző alatt is megy ,de én nem szórakozok vele... IE-t csak erre használom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 lehet hogy más böngésző alatt is megy ,de én nem szórakozok vele... IE-t csak erre használom :lol: Akkor jó, se Crome, se Firefox alól nem megy. Ködlámpához keresek csatlakozót. GM9270158 De majd akkor amikor meglesz, mert drága az új, sok mindent neten meg nem találtam róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December22, 2011 Megoszt Elküldve December22, 2011 9270158 azt ugye nézted hogy OPC ködlámpához való.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts