harmlevi Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 kedvenc szövegem most :lol: kell az arcodnak fájás ?? ;) :) Nagy duma! :) Én meg mostanában a "hozzáverlek a fa**omhoz" kifejezésre szoktam rá! :P Jó a hajad, elestél? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Jácccós képek,Elek módra. Bent van a helyén az el ablak.És az is memóriás,és még a riasztó fel is húzza az ablakokat. ;) T. Elek Na ezt űbereld :lol: Ja meg neked is csináltam ajtókárpit dugókat.Szépen fel van polírozva Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Ez hogy-hogy ennyire olcsó? Gondolom nem madzsari és még rámegy a regadó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December17, 2011 Megoszt Elküldve December17, 2011 Gondolom nem madzsari és még rámegy a regadó... Azt írja magyar okmányos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Hello :lol: Hm nem tudjátok, gépjármű hitelnél is lehet most a devizahiteleket forint alapúra átváltani vagy csak ingatlanoknál megy a dolog? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Jácccós képek,Elek módra. Bent van a helyén az el ablak.És az is memóriás,és még a riasztó fel is húzza az ablakokat. :icon13: T. Elek Na ezt űbereld :lol: Ja meg neked is csináltam ajtókárpit dugókat.Szépen fel van polírozva T Norbert :D először is :kell az arcodnak fájás? :devlish: majd azzal überelem ha a madzagot beraktam :devlish: ez a minimum ,hogy csináltál nekem is :icon13: látom 33as korong +csap fellövő tudsz Te ha akarsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 T Norbert :D először is :kell az arcodnak fájás? :devlish: majd azzal überelem ha a madzagot beraktam :devlish: ez a minimum ,hogy csináltál nekem is :icon13: látom 33as korong +csap fellövő tudsz Te ha akarsz :icon13: kb 1,5 óra alatt kész voltam.Te holnap jössz be tyúkbelezni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 kb 1,5 óra alatt kész voltam.Te holnap jössz be tyúkbelezni? :lol: elvileg igen... egyenlőre kábelt keresek... két színűt... de esélytelenek látszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 elvileg igen... egyenlőre kábelt keresek... két színűt... de esélytelenek látszik :lol: Nem tudom miért ragaszkodsz a kétszínű tyúkbélhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 elvileg igen... egyenlőre kábelt keresek... két színűt... de esélytelenek látszik :lol: Esélytelen keress egy komplett utastérköteget amibe benne vannak ezek a kábelek. Én 3 napot szántam arra, hogy keressek egyszínű még csak csak akadt de azt is csak 100m-t adtak volna színenként! Meguntam vettem egy komplett köteget. Nem viccelek egy fa alól halászta ki a bontós tiszta kosz meg falevél volt. Azt mondta nem keresi senki ezeket. A kábel ha megvan akkor már csak a cstiba való spéci csatlakozó ami a másik érdekes kérdés az sincs csak úgy sehol. A bal első ajtóba meg neked kell készíteni a négyes csatiba a vezetékeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Nem tudom miért ragaszkodsz a kétszínű tyúkbélhez. nem ragaszkodok ,csak jó lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Esélytelen keress egy komplett utastérköteget amibe benne vannak ezek a kábelek. Én 3 napot szántam arra, hogy keressek egyszínű még csak csak akadt de azt is csak 100m-t adtak volna színenként! Meguntam vettem egy komplett köteget. Nem viccelek egy fa alól halászta ki a bontós tiszta kosz meg falevél volt. Azt mondta nem keresi senki ezeket. A kábel ha megvan akkor már csak a cstiba való spéci csatlakozó ami a másik érdekes kérdés az sincs csak úgy sehol. A bal első ajtóba meg neked kell készíteni a négyes csatiba a vezetékeket. oksi az bal első ajtó az be van kábelezve 4 el.ablakra... onnan kell átvinni a két hátsó + a tápkábelek legalább is így néztem ... igen a pin-ek az még egy jó kérdés lesz bemegyek bontóba és túrok valamit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 oksi az bal első ajtó az be van kábelezve 4 el.ablakra... onnan kell átvinni a két hátsó + a tápkábelek legalább is így néztem ... igen a pin-ek az még egy jó kérdés lesz bemegyek bontóba és túrok valamit :lol: Ha bontóban jársz néznél nekem gyári ködlámpát? (jobbos-balos) Felénk nincs egy normális bontó! Előre is köszönöm! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Ha bontóban jársz néznél nekem gyári ködlámpát? (jobbos-balos) Felénk nincs egy normális bontó! Előre is köszönöm! :lol: itt van ni új http://opelcentrum.hu/aruhaz/vilagitas/kod...pa-jobb-astra-g habár ettől van lényegesebb occcóóbb Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 itt van ni új http://opelcentrum.hu/aruhaz/vilagitas/kod...pa-jobb-astra-g habár ettől van lényegesebb occcóóbb Ez tényleg drága egy kicsit. TYC-t tudok már 3950ft-ért. Félek az utángyártottól a gyári új pedig veszett drága! Most kaptam egy mail-t egy siófoki bontóstól 17.500ft-ért akarja adni a jobbos-balost együtt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Ez tényleg drága egy kicsit. TYC-t tudok már 3950ft-ért. nemtom miért rémlik hogy nekem is TYC van benne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
frankee Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 oksi az bal első ajtó az be van kábelezve 4 el.ablakra... onnan kell átvinni a két hátsó + a tápkábelek legalább is így néztem ... igen a pin-ek az még egy jó kérdés lesz bemegyek bontóba és túrok valamit :lol: Ja mind szépen egybe van fogva a fehér mindenképpen mert az blokkolja a 2 hátsót. A vastag pirosak meg a vastag barnák meg a bal eső A oszlop zöld csatijába megy onnan meg a biztosítéktáblába meg a testpontra. A piros sárga meg a közontizár vezérlőjébe amit nem értek tisztán. Én kifogtam egy olyan köteget amiben mindkét ajtós megoldás benne volt tehát duplaannyi kábel volt benne mint ami kellett de változtattak a színeken is időközben. Ami még nehezytette a munkámat az volt, hogy az utólagos riasztót pont a hátsó ablakemelőről tápolta meg valami istenbarma, egyszerűen tőben elvágta 2 órám ráment míg kibontottam és megoldottam, hogy jó legyen. Nektek automata az ablak? Nekem az egyik nem a másik igen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Ja mind szépen egybe van fogva a fehér mindenképpen mert az blokkolja a 2 hátsót. A vastag pirosak meg a vastag barnák meg a bal eső A oszlop zöld csatijába megy onnan meg a biztosítéktáblába meg a testpontra. A piros sárga meg a közontizár vezérlőjébe amit nem értek tisztán. Én kifogtam egy olyan köteget amiben mindkét ajtós megoldás benne volt tehát duplaannyi kábel volt benne mint ami kellett de változtattak a színeken is időközben. Ami még nehezytette a munkámat az volt, hogy az utólagos riasztót pont a hátsó ablakemelőről tápolta meg valami istenbarma, egyszerűen tőben elvágta 2 órám ráment míg kibontottam és megoldottam, hogy jó legyen. Nektek automata az ablak? Nekem az egyik nem a másik igen! így van ahogy írtad... én még nemtom hogy automata-e vagy sem :lol: a piros sárga meg azért megy kp vezérlőhöz hogy fel húzza kulccsal az ablakot ,gondolom én Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 így van ahogy írtad... én még nemtom hogy automata-e vagy sem :lol: a piros sárga meg azért megy kp vezérlőhöz hogy fel húzza kulccsal az ablakot ,gondolom én Lesz baj gazdagon :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Lesz baj gazdagon :lol: flexlap :D :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 http://www.dehir.hu/bulvar/lopjak-a-kisteh...ait/2010/10/21/ http://tv2.hu/tenyek/video/katalizatortolvajok-tenyek-riport Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 http://www.dehir.hu/bulvar/lopjak-a-kisteh...ait/2010/10/21/ http://tv2.hu/tenyek/video/katalizatortolvajok-tenyek-riport Na az enyémet vihetik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December18, 2011 Szerző Megoszt Elküldve December18, 2011 na, mi lett az autóddal? megjavult? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 na, mi lett az autóddal? megjavult? Hát hogy megjavult az túlzás,de valamivel jobb lett.Eddig 8000.-ft ból 103-km mentem el,most legutoljára 10.000-ft-ból 180 km Lehet majd januárban meglátogatlak titeket,csak félek,hogy megint bele ölök egy vagon pénzt,és ugyan ilyen marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December18, 2011 Megoszt Elküldve December18, 2011 Ez tényleg drága egy kicsit. TYC-t tudok már 3950ft-ért. Félek az utángyártottól a gyári új pedig veszett drága! Most kaptam egy mail-t egy siófoki bontóstól 17.500ft-ért akarja adni a jobbos-balost együtt. :lol: Inkább egy új utángyártott, mint egy bizonytalan bontott gyári, drágábban mint az új. Én DEPOt veszek bele, néztem, az teljesen jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts