szopcsi13 Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Valaki tudna nekem segíteni astra G /zafira váltógomb leszerelésében, mi a trükk? Kicsit meg kellene hézagolnom az alján a golyót, mert elég jól lötymörög, (típusbetegség) szedte már le valaki? Elvileg csak jó erősen meg kell húzni felfelé. Meg van kenve valami trutyival, úgyhogy első alkalommal jól bele kell kapaszkodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Kerestem neked való belsőt... corsa:http://www.varbak.com/kepe/corsa-bels%C5%91-fot%C3%B3-1 f:http://www.cserebere.hu/termek/opel-astra-f-tuning-4 :lol: A piros és fekete összeállítást elég jól meg lehet csinálni (havernak olyan a BMW-je- facán néz ki), de ezek borzasztóak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 A piros és fekete összeállítást elég jól meg lehet csinálni (havernak olyan a BMW-je- facán néz ki), de ezek borzasztóak. A piros nekem túl harsány, de egy ilyenre: azért beneveznék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Valaki tudna nekem segíteni astra G /zafira váltógomb leszerelésében, mi a trükk? Kicsit meg kellene hézagolnom az alján a golyót, mert elég jól lötymörög, (típusbetegség) szedte már le valaki? "Vátózsák kivesz (a kézifék alatti kis müanyag panelki kell feszíteni vigyázz el ne törd) két torx csavarral oldod a váltókar körüli burkolatot. levszed felfelé. A kar tövében majdnem a padlónál egy stift megy át a karon amit egy a stiftre merőleges lemezrugó (ami rá van rakva a stiftre) tart a helyén ha azt elfordítod kipattintod akkor ki tudod húzni a stiftet. ekkor az egész kar kijön. Csinálva egyszerűbb mint leírni. Ha elég idős az autó akkor esetleg a fehér műanyagra nem veszélyes zsírt is pótold mert lehet megszáradt, összehasonlíthatatlanul jobb lesz a váltás ha új a zsír a rudazatban." - by frankee cartárs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 A piros nekem túl harsány, de egy ilyenre: azért beneveznék. Jó ízlésed van... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
AtiZafi Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 szopcsi13 , PGA! Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve December13, 2011 Megoszt Elküldve December13, 2011 Kerestem neked való belsőt... corsa:http://www.varbak.com/kepe/corsa-bels%C5%91-fot%C3%B3-1 f:http://www.cserebere.hu/termek/opel-astra-f-tuning-4 ;) A Corsa szerintem pedig tök jó:lol: de azt ezzel nem mondtam, hogy férfias, inkább olyan gyengén uniszex:D! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 A Corsa szerintem pedig tök jó:lol: de azt ezzel nem mondtam, hogy férfias, inkább olyan gyengén uniszex:D! Ja, metroszexuális... Megy a gyantázott mellkashoz... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Van itt köztünk valaki ,aki sörözőben/borozóban/kocsmában dolgozik vagy tulajdonosa valamilyen vendéglátóegységnek? :lol: Bár tudom az étteremtulajok jellemzően nem G Astrával járkálnak,de hátha.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Van itt köztünk valaki ,aki sörözőben/borozóban/kocsmában dolgozik vagy tulajdonosa valamilyen vendéglátóegységnek? :lol: Bár tudom az étteremtulajok jellemzően nem G Astrával járkálnak,de hátha.... ;) mi a kérdés ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Van itt köztünk valaki ,aki sörözőben/borozóban/kocsmában dolgozik vagy tulajdonosa valamilyen vendéglátóegységnek? :lol: Bár tudom az étteremtulajok jellemzően nem G Astrával járkálnak,de hátha.... ;) Járok kocsmába, az számít? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 mi a kérdés ? Pü megy :lol: mingyán! ;) Járok kocsmába, az számít? :) Igen ,ha közben végzel gazdaságossági számítást! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December14, 2011 Megoszt Elküldve December14, 2011 Igen ,ha közben végzel gazdaságossági számítást! :lol: Sajnos mindig csak másnap, de olyankor sírva! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
panizzi Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 kocsmázni autóval? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 kocsmázni autóval? :lol: Nem-nem! Soha! Csakis gyalogosan! Egy korty nedű, és a kocsikulcs már el van dugva. Jó lenne, ha mindenki így csinálná, mint én. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Nem-nem! Soha! Csakis gyalogosan! Egy korty nedű, és a kocsikulcs már el van dugva. Jó lenne, ha mindenki így csinálná, mint én. Szia! Akkor már ketten vagyunk,akár szégyen,akár nem,de én csak névnapkor,szülinapkor és szilveszterkor iszom alkoholt,azt is max egy pohár pezsgőt,kocsival járok munkába,úgyhogy nekem többet ér a jogsim,az autóm,és természetesen nem utolsó sorban mások élete,akár egy fél pohár alkoholnál is.Természetesen nem vetem meg azt aki néha-néha felönt a garatra,csak akkor ne üljön a volán mögé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Szia! Akkor már ketten vagyunk,akár szégyen,akár nem,de én csak névnapkor,szülinapkor és szilveszterkor iszom alkoholt,azt is max egy pohár pezsgőt,kocsival járok munkába,úgyhogy nekem többet ér a jogsim,az autóm,és természetesen nem utolsó sorban mások élete,akár egy fél pohár alkoholnál is.Természetesen nem vetem meg azt aki néha-néha felönt a garatra,csak akkor ne üljön a volán mögé. Ezzel én is hasonlóan vagyok, gyakorlatilag semmit meg nem iszok amiben alkohol van. Még szilveszterkor is jobban preferálom a kölyökpezsgőt. És nem gondolom, hogy ez szégyen lenne, aki szerint az csak magát minősíti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December15, 2011 Megoszt Elküldve December15, 2011 Ezzel én is hasonlóan vagyok, gyakorlatilag semmit meg nem iszok amiben alkohol van. Még szilveszterkor is jobban preferálom a kölyökpezsgőt. És nem gondolom, hogy ez szégyen lenne, aki szerint az csak magát minősíti. Csatlakozok hozzád. Max sört iszok, abból is citromosat, vagy bodzásat, abban van talán 1-1,5% alkohol. De azt is csak este. Én is kocsival járok dolgozni, illetve minden 2. héten ügyeletes vagyok, szóval nem is nagyon tudnék inni, de nem is akarok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gezoli Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Hátha valakit érdekel és be akarja tolni a Karácsonyfa alá: Astra Coupe Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Hátha valakit érdekel és be akarja tolni a Karácsonyfa alá: Astra Coupe Ez hogy-hogy ennyire olcsó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Hátha valakit érdekel és be akarja tolni a Karácsonyfa alá: Astra Coupe Szép! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 Szép! :lol: kár hogy olajkályha ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 kár hogy olajkályha :lol: Jah LPG szempontjából, de ezzel meg még tuningolni is lehet. ;) Robi mondta, hogy a cikk óta sok a munkájuk, minden mini kocsiba szeretnének ilyet, csak amikor mondja az árát akkor meg leeseik az álluk, illetve ha rájönnek, hogy nem is sokat spórolnak egy 1.3-as, vagy 1.9-es kocsival. Ez 3.0+ köbcentinél éri meg, ha mész évi 30e+ km-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 kedvenc szövegem most :lol: kell az arcodnak fájás ?? ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve December16, 2011 Megoszt Elküldve December16, 2011 kedvenc szövegem most :lol: kell az arcodnak fájás ?? ;) :) Nagy duma! :) Én meg mostanában a "hozzáverlek a fa**omhoz" kifejezésre szoktam rá! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts