Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Valaki tudna nekem segíteni astra G /zafira váltógomb leszerelésében, mi a trükk?

Kicsit meg kellene hézagolnom az alján a golyót, mert elég jól lötymörög, (típusbetegség)

szedte már le valaki?

Elvileg csak jó erősen meg kell húzni felfelé.

Meg van kenve valami trutyival, úgyhogy első alkalommal jól bele kell kapaszkodni.

Megosztás:

Valaki tudna nekem segíteni astra G /zafira váltógomb leszerelésében, mi a trükk?

Kicsit meg kellene hézagolnom az alján a golyót, mert elég jól lötymörög, (típusbetegség)

szedte már le valaki?

"Vátózsák kivesz (a kézifék alatti kis müanyag panelki kell feszíteni vigyázz el ne törd) két torx csavarral oldod a váltókar körüli burkolatot. levszed felfelé.

A kar tövében majdnem a padlónál egy stift megy át a karon amit egy a stiftre merőleges lemezrugó (ami rá van rakva a stiftre) tart a helyén ha azt elfordítod kipattintod akkor ki tudod húzni a stiftet. ekkor az egész kar kijön. Csinálva egyszerűbb mint leírni. Ha elég idős az autó akkor esetleg a fehér műanyagra nem veszélyes zsírt is pótold mert lehet megszáradt, összehasonlíthatatlanul jobb lesz a váltás ha új a zsír a rudazatban."

- by frankee cartárs.

Megosztás:

Nem-nem! Soha!

Csakis gyalogosan! Egy korty nedű, és a kocsikulcs már el van dugva.

Jó lenne, ha mindenki így csinálná, mint én.

Szia!

Akkor már ketten vagyunk,akár szégyen,akár nem,de én csak névnapkor,szülinapkor és szilveszterkor iszom alkoholt,azt is max egy pohár pezsgőt,kocsival járok munkába,úgyhogy nekem többet ér a jogsim,az autóm,és természetesen nem utolsó sorban mások élete,akár egy fél pohár alkoholnál is.Természetesen nem vetem meg azt aki néha-néha felönt a garatra,csak akkor ne üljön a volán mögé.

Megosztás:

Szia!

Akkor már ketten vagyunk,akár szégyen,akár nem,de én csak névnapkor,szülinapkor és szilveszterkor iszom alkoholt,azt is max egy pohár pezsgőt,kocsival járok munkába,úgyhogy nekem többet ér a jogsim,az autóm,és természetesen nem utolsó sorban mások élete,akár egy fél pohár alkoholnál is.Természetesen nem vetem meg azt aki néha-néha felönt a garatra,csak akkor ne üljön a volán mögé.

Ezzel én is hasonlóan vagyok, gyakorlatilag semmit meg nem iszok amiben alkohol van. Még szilveszterkor is jobban preferálom a kölyökpezsgőt. És nem gondolom, hogy ez szégyen lenne, aki szerint az csak magát minősíti.

Megosztás:

Ezzel én is hasonlóan vagyok, gyakorlatilag semmit meg nem iszok amiben alkohol van. Még szilveszterkor is jobban preferálom a kölyökpezsgőt. És nem gondolom, hogy ez szégyen lenne, aki szerint az csak magát minősíti.

Csatlakozok hozzád.

Max sört iszok, abból is citromosat, vagy bodzásat, abban van talán 1-1,5% alkohol. De azt is csak este.

Én is kocsival járok dolgozni, illetve minden 2. héten ügyeletes vagyok, szóval nem is nagyon tudnék inni, de nem is akarok.

Megosztás:

kár hogy olajkályha :lol:

Jah LPG szempontjából, de ezzel meg még tuningolni is lehet. ;)

Robi mondta, hogy a cikk óta sok a munkájuk, minden mini kocsiba szeretnének ilyet, csak amikor mondja az árát akkor meg leeseik az álluk, illetve ha rájönnek, hogy nem is sokat spórolnak egy 1.3-as, vagy 1.9-es kocsival. Ez 3.0+ köbcentinél éri meg, ha mész évi 30e+ km-t.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.