nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Pfujj!! Millen fertő ez itt? Vérfertőzés?! :lol: :lol:, bízhatsz bennünk :lol: :lol: :lol:
Gelko Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 , bízhatsz bennünk :lol: :lol: :lol: csak anyu meg ne tudja.... :oops: :lol:
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 csak anyu meg ne tudja.... :oops: :lol: majd vigyázunk :wink:
uhuhu Elküldve Június3, 2005 Szerző Elküldve Június3, 2005 nyuszifül nem pedofil, csak türelmetlen... :oops: :oops: :roll:
meriva1.8 Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 :lol: :lol: :wink: csatlakozol te kis újszülött??? 8) Hát érdekel a dolog.... mik a feltételek?? De azt tudod, hogy az öreg bikákat meg kell becsülni.....finom vacsi, kényeztetés,stb. .....így lehet minőséget követelni. :lol:
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 nyuszifül nem pedofil, csak türelmetlen... :oops: :oops: :roll: hogy érted? ezt most nem értem :oops: én türelmetlen???? :lol:
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Hát érdekel a dolog.... mik a feltételek?? De azt tudod, hogy az öreg bikákat meg kell becsülni.....finom vacsi, kényeztetés,stb. .....így lehet minőséget követelni. :lol: hűha, elgondolkodtató :wink:
meriva1.8 Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Ákos, Te tucc valamit....mesélj, mit tapasztaltál!
Turner Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 hogy érted? ezt most nem értem :oops: én türelmetlen???? :lol: Van egy illen vicces mondás,hogy"Nem vagyok pedofil,csak türelmetlen..." :wink: Merthogy ugye azok nem várják be a megfelelő korhatárt... :roll:
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Van egy illen vicces mondás,hogy"Nem vagyok pedofil,csak türelmetlen..." :wink: Merthogy ugye azok nem várják be a megfelelő korhatárt... :roll: igazság :lol: dehát majdnem én vagyok a legfiatalabb :lol: és a legtürelmetlenebb :lol:
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Na és hon van Teló....szkóp? alszik szegény, elfáradt :lol:
meriva1.8 Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Yup...he's so exhausted...what have You done to him, honey?
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Yup...he's so exhausted...what have You done to him, honey? nothing, I think :wink: I'm very shy, you know :wink: ez nem ér, én nem tudok angolul
Turner Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 nothing, I think :wink: I'm very shy, you know :wink: ez nem ér, én nem tudok angolul Én is csak olvasni.. :lol:
meriva1.8 Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 But You can Honey! Or who was it written by? I guess You're a liar ...sometimes.
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 But You can Honey! Or who was it written by? I guess You're a liar ...sometimes. It was a very simple sentence.so it was written by me. I'm not a liar, just a bunny :wink:
telo Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Well guys (and bunnies), I am BACK... with a vengeance! :roll: :lol: Szóval, itt van teló, aki majd mindenkit jól lelő.... Na, ez nem rímelt annyira... :oops: Talán akkor így: itt van a nagy Ő... Szóval itt van a vezéretek! Féljetek! :lol: :wink: Most értem be mer sokáig aludtam... :smt015
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 na be lehet fejezni, én nem tudok angolul!!!!!!!!!!!! nem is tudtam kedves hogy ilyen kis bosszúálló vagy :lol: szia vezér :lol:
telo Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 na be lehet fejezni, én nem tudok angolul!!!!!!!!!!!! nem is tudtam kedves hogy ilyen kis bosszúálló vagy :lol: szia vezér :lol: Oh no, you DO speak English, and you DID understand my intro!... :roll: :lol:
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Oh no, you DO speak English, and you DID understand my intro!... :roll: :lol: :lol:
meriva1.8 Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Yeah, I got the clue Bunny, you're an english-class teacher, aren't You? So, do NOT play with us!
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Yeah, I got the clue Bunny, you're an english-class teacher, aren't You? So, do NOT play with us! no, I'm not :lol: I'm a little honey-bunny, :wink: and I don't speak English well :evil: so Let's talk hungarian,please :lol:
Hagalex Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Jóvammá, ne vagizzatok a "nyelv"tudásotokkal, mert én is elkezdem, és akkor Gregi, Rulezke, meg Flowa egymás után fordulnak le a székükről! 8) :lol: :lol:
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Elküldve Június3, 2005 Jóvammá, ne vagizzatok a "nyelv"tudásotokkal, mert én is elkezdem, és akkor Gregi, Rulezke, meg Flowa egymás után fordulnak le a székükről! 8) :lol: :lol: na végre vki mellém állt, :lol: legalább mi földik tartsunk össze :wink:
Recommended Posts