Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

:lol: :lol: :wink:

csatlakozol te kis újszülött??? 8)

Hát érdekel a dolog.... mik a feltételek?? De azt tudod, hogy az öreg bikákat meg kell becsülni.....finom vacsi, kényeztetés,stb. .....így lehet minőséget követelni. :lol:

Elküldve
Hát érdekel a dolog.... mik a feltételek?? De azt tudod, hogy az öreg bikákat meg kell becsülni.....finom vacsi, kényeztetés,stb. .....így lehet minőséget követelni. :lol:

hűha, elgondolkodtató :wink:

Elküldve

hogy érted?

ezt most nem értem :oops: én türelmetlen???? :lol:

Van egy illen vicces mondás,hogy"Nem vagyok pedofil,csak türelmetlen..." :wink:

Merthogy ugye azok nem várják be a megfelelő korhatárt... :roll:

Elküldve
Van egy illen vicces mondás,hogy"Nem vagyok pedofil,csak türelmetlen..." :wink:

Merthogy ugye azok nem várják be a megfelelő korhatárt... :roll:

igazság :lol: dehát majdnem én vagyok a legfiatalabb :lol: és a legtürelmetlenebb :lol:

Elküldve

Well guys (and bunnies), I am BACK... with a vengeance! :roll: :lol:

Szóval, itt van teló, aki majd mindenkit jól lelő.... Na, ez nem rímelt annyira... :oops: Talán akkor így: itt van a nagy Ő...

Szóval itt van a vezéretek! Féljetek! :lol: :wink: Most értem be mer sokáig aludtam... :smt015

Elküldve
na be lehet fejezni, én nem tudok angolul!!!!!!!!!!!!

nem is tudtam kedves hogy ilyen kis bosszúálló vagy :lol:

szia vezér :lol:

Oh no, you DO speak English, and you DID understand my intro!... :roll: :lol:

Elküldve
Yeah, I got the clue Bunny, you're an english-class teacher, aren't You?

So, do NOT play with us!

no, I'm not :lol:

I'm a little honey-bunny, :wink: and I don't speak English well :evil: so Let's talk hungarian,please :lol:

Elküldve

Jóvammá, ne vagizzatok a "nyelv"tudásotokkal, mert én is elkezdem, és akkor Gregi, Rulezke, meg Flowa egymás után fordulnak le a székükről! 8) :lol: :lol:

Elküldve
Jóvammá, ne vagizzatok a "nyelv"tudásotokkal, mert én is elkezdem, és akkor Gregi, Rulezke, meg Flowa egymás után fordulnak le a székükről! 8) :lol: :lol:

na végre vki mellém állt, :lol: legalább mi földik tartsunk össze :wink:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.