nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 én gratulálok Neked :smt109 a tied sokkal jobb lett :wink: azért jól be lett lőve az a 69 pont :lol: köszi :oops: naná, ez volt a terv. figyu, mi lenne ha egy helyen maradnánk, mert lassan beleőrülök az ugrálásba, nem tudom követni az eseméyneket? oké? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 figyu, mi lenne ha egy helyen maradnánk, mert lassan beleőrülök az ugrálásba, nem tudom követni az eseméyneket? oké? gondoltam bejárjuk az egész fórumot h mindenki mindenhol minket olvasson :lol: akkor maradjunk itten :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 gondoltam bejárjuk az egész fórumot h mindenki mindenhol minket olvasson :lol: akkor maradjunk itten :wink: ja oké, én tegnap már garázdálkodtam a kecskemétiknél is :wink: a mediterránok is meghívtak Solton, hogy lendítsem a fórumot :lol: akkor szaladgáljunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 ja oké, én tegnap már garázdálkodtam a kecskemétiknél is :wink: a mediterránok is meghívtak Solton, hogy lendítsem a fórumot :lol: akkor szaladgáljunk :lol: a végén majd átnevezzük Nyuszi & Gelko fórumra....teljes hatalomátvétel keretében.... RESSZKESSETEK :diabloanifire: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Szijasztok G Astrások!! Ti meg sose nem dógoztok?? Csóak itt "topikoltok"??, :? 8) :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2005 szegény Teló. megint kikosarazza az a galád nyuszifülecske 8) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 [ ja oké, én tegnap már garázdálkodtam a kecskemétiknél is :wink: a mediterránok is meghívtak Solton, hogy lendítsem a fórumot :lol: akkor szaladgáljunk :lol: Gyerekek, lehet, hogy csak engem zavar ,de ne Soltot írjatok Soltvadkert helyett, mert bennünket megtéveszt a dolog, Solt nincs messze, és félreértésre adhat okot. Szóval hamár szleng, akkor felénk Vadkertnek rövidítik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Szijasztok G Astrások!! Ti meg sose nem dógoztok?? Csóak itt "topikoltok"??, :? 8) :roll: :roll: keményen dolgozunk :lol: látod már a szemem sem bírja 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 szegény Teló. megint kikosarazza az a galád nyuszifülecske 8) :lol: megint????????????????? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június3, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2005 keményen dolgozunk :lol: látod már a szemem sem bírja 8) mostmá tudom mért van bedagadva a szemed.... lassan a Gelkónak is belesz :smt062 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Gyerekek, lehet, hogy csak engem zavar ,de ne Soltot írjatok Soltvadkert helyett, mert bennünket megtéveszt a dolog, Solt nincs messze, és félreértésre adhat okot. Szóval hamár szleng, akkor felénk Vadkertnek rövidítik. ezer bocs, szóval Vadkerten :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Szijasztok G Astrások!! Ti meg sose nem dógoztok?? Csóak itt "topikoltok"??, :? 8) :roll: :roll: háááát....öööö....nemtom.... :smt102 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 még mindíg... :lol: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 keményen dolgozunk :lol: látod már a szemem sem bírja 8)mostmá tudom mért van bedagadva a szemed.... lassan a Gelkónak is belesz :smt062 :lol: Teloval ezt már lejátszottuk Vadkerten..kemény meccs volt.... :lol: vagy te akarsz elintézni ? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 mostmá tudom mért van bedagadva a szemed.... lassan a Gelkónak is belesz :smt062 :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 télleg most jut eszembe h mindneki drukkoljon mert nemsokára viszem az öreg vasat dokihoz :lol: remélem annyira azért nem beteg :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 télleg most jut eszembe h mindneki drukkoljon mert nemsokára viszem az öreg vasat dokihoz :lol: remélem annyira azért nem beteg :roll: szorítok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 télleg most jut eszembe h mindneki drukkoljon mert nemsokára viszem az öreg vasat dokihoz :lol: remélem annyira azért nem beteg :roll: Szerintem csak kanalas orvosságot fog felírni,háromszor egyet,evés előtt... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Szerintem csak kanalas orvosságot fog felírni,háromszor egyet,evés előtt... :wink: az nemtom jó-e izületi problémákra :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 a végén majd átnevezzük Nyuszi & Gelko fórumra....teljes hatalomátvétel keretében.... RESSZKESSETEK Ismerős a dolog....volt már itten fórumátnevezés....csak az még a Nyuszi@TELO éra volt! :lol: Nem szép ez Bunny....egész háremed lesz a fiatal klubtagokból???? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Ismerős a dolog....volt már itten fórumátnevezés....csak az még a Nyuszi@TELO éra volt! :lol: Nem szép ez Bunny....egész háremed lesz a fiatal klubtagokból???? :twisted: :lol: :lol: :wink: csatlakozol te kis újszülött??? 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 :lol: :lol: :wink: csatlakozol te kis újszülött??? 8) arról nem is beszélve h Nyuszi még a nővérem is .... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 arról nem is beszélve h Nyuszi még a nővérem is .... :wink: családban marad :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Turner Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 családban marad :wink: Pfujj!! Millen fertő ez itt? Vérfertőzés?! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts