Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

én gratulálok Neked :smt109 a tied sokkal jobb lett :wink:

azért jól be lett lőve az a 69 pont :lol:

köszi :oops: naná, ez volt a terv.

figyu, mi lenne ha egy helyen maradnánk, mert lassan beleőrülök az ugrálásba, nem tudom követni az eseméyneket? oké?

Elküldve
figyu, mi lenne ha egy helyen maradnánk, mert lassan beleőrülök az ugrálásba, nem tudom követni az eseméyneket? oké?

gondoltam bejárjuk az egész fórumot h mindenki mindenhol minket olvasson :lol: akkor maradjunk itten :wink:

Elküldve

gondoltam bejárjuk az egész fórumot h mindenki mindenhol minket olvasson :lol: akkor maradjunk itten :wink:

ja oké, én tegnap már garázdálkodtam a kecskemétiknél is :wink: a mediterránok is meghívtak Solton, hogy lendítsem a fórumot :lol:

akkor szaladgáljunk :lol:

Elküldve
ja oké, én tegnap már garázdálkodtam a kecskemétiknél is :wink: a mediterránok is meghívtak Solton, hogy lendítsem a fórumot :lol:

a végén majd átnevezzük Nyuszi & Gelko fórumra....teljes hatalomátvétel keretében....

RESSZKESSETEK :diabloanifire:

Elküldve
[

Gyerekek, lehet, hogy csak engem zavar ,de ne Soltot írjatok Soltvadkert helyett, mert bennünket megtéveszt a dolog, Solt nincs messze, és félreértésre adhat okot.

Szóval hamár szleng, akkor felénk Vadkertnek rövidítik.

Elküldve

keményen dolgozunk :lol: látod már a szemem sem bírja 8)

mostmá tudom mért van bedagadva a szemed.... lassan a Gelkónak is belesz :smt062

:lol:

Elküldve
Gyerekek, lehet, hogy csak engem zavar ,de ne Soltot írjatok Soltvadkert helyett, mert bennünket megtéveszt a dolog, Solt nincs messze, és félreértésre adhat okot.

Szóval hamár szleng, akkor felénk Vadkertnek rövidítik.

ezer bocs, szóval Vadkerten :lol:

Elküldve
Szijasztok G Astrások!!

Ti meg sose nem dógoztok?? Csóak itt "topikoltok"??, :? 8) :roll: :roll:

háááát....öööö....nemtom.... :smt102

Elküldve

keményen dolgozunk :lol: látod már a szemem sem bírja 8)

mostmá tudom mért van bedagadva a szemed.... lassan a Gelkónak is belesz :smt062

:lol:

Teloval ezt már lejátszottuk Vadkerten..kemény meccs volt.... :lol:

vagy te akarsz elintézni ? :lol: :lol: :lol:

Elküldve

télleg most jut eszembe h mindneki drukkoljon mert nemsokára viszem az öreg vasat dokihoz :lol: remélem annyira azért nem beteg :roll:

Elküldve
télleg most jut eszembe h mindneki drukkoljon mert nemsokára viszem az öreg vasat dokihoz :lol: remélem annyira azért nem beteg :roll:

Szerintem csak kanalas orvosságot fog felírni,háromszor egyet,evés előtt... :wink:

Elküldve

a végén majd átnevezzük Nyuszi & Gelko fórumra....teljes hatalomátvétel keretében....

RESSZKESSETEK

Ismerős a dolog....volt már itten fórumátnevezés....csak az még a Nyuszi@TELO éra volt! :lol:

Nem szép ez Bunny....egész háremed lesz a fiatal klubtagokból???? :twisted:

Elküldve
Ismerős a dolog....volt már itten fórumátnevezés....csak az még a Nyuszi@TELO éra volt! :lol:

Nem szép ez Bunny....egész háremed lesz a fiatal klubtagokból???? :twisted:

:lol: :lol: :wink:

csatlakozol te kis újszülött??? 8)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.