Barna Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Ezek a pesti utak :lol: Nekem 68ekm akkor várhatom... Szerencsére nem kell sokat BP-n járnom, nálam 150e-t kibírt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 és??? őőőőő a termo valszeg már nem volt jó 98. 11 havi... ennyit kétlem hogy kibír :lol: már régebben is mondtam Norbinak hogy nézzük meg hogy visszatérő ua csővőn folyik-e vissza... na a lényeg, az közös nyomó végén van a nyomás szabályzó... és most annak van valami hangja ami idáig a réginél nem volt... akár az is lehet kuka, de majd kiderül... fals szívás nincs... lezártam a fojtót és egyből megállt a moci fújtam féktisztítóval attól meg fulladt meg.. nagyjából ennyi ,most várunk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Ezek a pesti utak :) Nekem 68ekm akkor várhatom... máshol se különb :lol: én 32ekm vettem 31ekm raktam bele... valamikor nyár végén vettem észre hogy kopog.. Uhuhu mikor hoztad a távkapcsot? Na kb akkor ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 part 2 : :) úgy néz ki hogy a kopogást is kiszedtük :) megkapta mindkét oldal a kutyaeledelt meg a toronycsapágyat.. ha már megvettem :P Ez engem is érdekelne. Mikor és miket kell ezek közül / stab. pálca, szilent, egyebek/ rendszeresen cserélni? Toronycsapágyat is ilyen sűrűn szokás? :lol: Csak azért kérdezem, mert a 2009. szeptemberig kitöltött szervízkönyv szerint /amit adtak a géphez anno/ ezeknek a cseréje még nem történt meg egyszer sem, pedig ekkor már benne volt 120.000 km. Amit kikövetkeztettem az az, hogy nagy részben pályán ment. Sőt: fékbetéteket és alkatrészeit sem cseréltek benne, sem pedig fékfolyadékot, amit 2 évente kéne, valamint ékszíjat sem. Ezekből lehet utángyártottat, vagy eredeti kell mindenképpen? Most akkor hogy vannak ezek az anomáliák? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 és??? Fogyasztásilag majd kiderül,de érezhetően jobban húz,sokkal pörgősebb,és dinamikusabb,és szebben jár a motor is.Szóval reménykedem,mert ez volt az utolsó tippünk.De ha esetleg ez sem segít akkor nem tudom mit csináljak vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Ez engem is érdekelne. Mikor és miket kell ezek közül / stab. pálca, szilent, egyebek/ rendszeresen cserélni? Toronycsapágyat is ilyen sűrűn szokás? :lol: csak akkor amikor kuka ;) a kiszedett se kuka ,csak ha van új akkor mért ne raknám bele :) tapasztaltabb emberkétől hallottam hogy nagyon ritkán kell cserélni kb 300ekm nél ,ha már nem jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Fogyasztásilag majd kiderül,de érezhetően jobban húz,sokkal pörgősebb,és dinamikusabb,és szebben jár a motor is.Szóval reménykedem,mert ez volt az utolsó tippünk.De ha esetleg ez sem segít akkor nem tudom mit csináljak vele. flexlap :lol: ;) :) és tánci tánci :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 csak akkor amikor kuka :lol: a kiszedett se kuka ,csak ha van új akkor mért ne raknám bele :) tapasztaltabb emberkétől hallottam hogy nagyon ritkán kell cserélni kb 300ekm nél ,ha már nem jó Persze egyértelmű, főleg hogy ha occsópittóba került. ;) Gondolom ez a 300e a toronycsapágyra vonatkozik. :) Ja múltkor olvastam a gömbfej, gömbcsukló, persely stb. cuccokat is: az is akkor, ha van valami hangja, kopog, zörög? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Persze egyértelmű, főleg hogy ha occsópittóba került. ;) Gondolom ez a 300e a toronycsapágyra vonatkozik. :) Ja múltkor olvastam a gömbfej, gömbcsukló, persely stb. cuccokat is: az is akkor, ha van valami hangja, kopog, zörög? igen a toronyra csapágyra gondoltam :P szerintem akkor csere valami hanem jó ... vagy mint én :), ha már meg van akkor mért ne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 flexlap :) :) :P és tánci tánci :lol: Az lesz holnap,flexlap :lol: Nem beszart a pisztolyon a gomb?? És hát mikor????? Hát amikor tánci tánci van ;) Mondtam én hogy cseréld ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 igen a toronyra csapágyra gondoltam :) szerintem akkor csere valami hanem jó ... vagy mint én ;), ha már meg van akkor mért ne :lol: Köszi akkor. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Az lesz holnap,flexlap :lol: Nem beszart a pisztolyon a gomb?? És hát mikor????? Hát amikor tánci tánci van ;) Mondtam én hogy cseréld ki. ne szójááá beee :) majd rádugom a gépet a gépre :) milyen a vized?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 ne szójááá beee ;) majd rádugom a gépet a gépre :) milyen a vized?? Olyan mint volt.Túl közel vagyok a munkahelyhez :lol: nincs ideje bemelegedni.De jó lesz az.Új és gyári.Ez is kihúzva a listáról.Már csak egy új kasztni kell,és lesz egy új verdám :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Olyan mint volt.Túl közel vagyok a munkahelyhez :lol: nincs ideje bemelegedni.De jó lesz az.Új és gyári.Ez is kihúzva a listáról gyere kerülő úton ;) 17ból 16ba Csepelen keresztül a legrövidebb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 gyere kerülő úton :lol: 17ból 16ba Csepelen keresztül a legrövidebb ;) Minek,még többet fogyasszon? :) Tény és való hogy ilyen rövid távon sokat fog enni,na de azért most már ne ennyit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Minek,még többet fogyasszon? :lol: Tény és való hogy ilyen rövid távon sokat fog enni,na de azért most már ne ennyit. majd kiderül ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve December3, 2011 Megoszt Elküldve December3, 2011 Ma érdekes köd volt reggel fel BP-re. :lol: Este nagyobb volt, de akkor meg + volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Szerencsére nem kell sokat BP-n járnom, nálam 150e-t kibírt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 őőőőő a termo valszeg már nem volt jó 98. 11 havi... ennyit kétlem hogy kibír :lol: már régebben is mondtam Norbinak hogy nézzük meg hogy visszatérő ua csővőn folyik-e vissza... na a lényeg, az közös nyomó végén van a nyomás szabályzó... és most annak van valami hangja ami idáig a réginél nem volt... akár az is lehet kuka, de majd kiderül... fals szívás nincs... lezártam a fojtót és egyből megállt a moci fújtam féktisztítóval attól meg fulladt meg.. nagyjából ennyi ,most várunk ;) Közös nyomó az az injektorhíd? Miért kellett cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 küggyéé rajzot ;) most már tudok faragni gazdagon :) ,mükszik a vizivágó :) Bármilyen síkidomot ki tudsz faragni? Esetleg egy leömlőflasnit is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Közös nyomó az az injektorhíd? Miért kellett cserélni? mert volt olyan is :lol: sose lehet tudni ... már mindent kicseréltünk ... azt még nem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Bármilyen síkidomot ki tudsz faragni? Esetleg egy leömlőflasnit is? :lol: igen vagy küldesz skiccet beméretezve rendesen vagy egy dxf-t csak rozsdamentes anyagból... szénacéllal nem foglalkozunk és nincs is nekünk bent ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 igen vagy küldesz skiccet beméretezve rendesen vagy egy dxf-t csak rozsdamentes anyagból... szénacéllal nem foglalkozunk és nincs is nekünk bent :lol: Rozsdamentesből... A leömlő sajnos szénacél, a talpat próbálom rajta kicserélni, h illeszkedjen az x20xev-hez... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 mert volt olyan is :lol: sose lehet tudni ... már mindent kicseréltünk ... azt még nem ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December4, 2011 Megoszt Elküldve December4, 2011 Rozsdamentesből... A leömlő sajnos szénacél, a talpat próbálom rajta kicserélni, h illeszkedjen az x20xev-hez... ha szerzel anyagot akkor megoldható ;) a többit privibe ,mert még valaki megszól :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts