nyuszifül Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 egy kőnyom miatt nem szabad cserélni...tudják javítani.mifelénk minden tesco-és tsai-parkolójában van ilyen lehetőség....nálunk is, csak......még gondolkodom 8) a képeid köszönik jól vannak :lol: bocsi de most még nem megy...csütörtök után felrakom őket-vagy elküldöm emilben..oksi ? ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 van cascod?????? nincs :oops: de mire a csere lesz, addigrA megoldom :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 nyuszifül! Egy csomó autós újságban van ilyen hirdetés, hogy horpadás javítás fényezés meg minden nélkül. Ha jól tudom, akkor vákuumtechnológiával dolgoznak, és szerintem olcsóbb is, mint egy "sima" lakatos. Ha látom vhol a hirdetést, majd szólok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 nyuszifül! Egy csomó autós újságban van ilyen hirdetés, hogy horpadás javítás fényezés meg minden nélkül. Ha jól tudom, akkor vákuumtechnológiával dolgoznak, és szerintem olcsóbb is, mint egy "sima" lakatos. Ha látom vhol a hirdetést, majd szólok. köszönöm, :wink: de a szélvédőmről van szó, bár igazad van Gelko azt akarja kalapálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 köszönöm, :wink: de a szélvédőmről van szó, bár igazad van Gelko azt akarja kalapálni :lol: méé az nem jóóóóóóóóó ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 méé az nem jóóóóóóóóó ? :lol: de kedves ha te csinálod, nagyon :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 de kedves ha te csinálod, nagyon :lol: :lol: :oops: jujj :oops: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Ja, ok. :lol: Nekem meg a múltkor visszacsapódott az ablaktörlő kar a lapát nélkül. Be is repedt egyből a szélvédőm. Javíthatatlan helyen, természetesen... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 :oops: jujj :oops: :wink: :lol: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2005 Jóóó reggelt!!! :sleepy2: a szemem még mindig fel van dagadva 8) szép napot mkinek :wink: mitő vAN feldagadva a szemed??????? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 mitő vAN feldagadva a szemed??????? :shock: rossz nyuszi elcsavargott a hétvégén, emberpajtás nem nézte el a végén :lol: á nem semmi tettlegesség, szerintem csak allergia v. megerőltettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június2, 2005 Megoszt Elküldve Június2, 2005 csak allergia olyanom nekem is van..nagyon jó móka..én tartom fenn a zewa gyárat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 nem tudjátok mennyi a megfelelő keréknyomás elől illetve hátul? Még meg sse néztem mióta megvan az autó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 nem tudjátok mennyi a megfelelő keréknyomás elől illetve hátul? Még meg sse néztem mióta megvan az autó Tankajtón nincs matrinya róla ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 olyanom nekem is van..nagyon jó móka..én tartom fenn a zewa gyárat :lol: szia! már hiányoltalak, levizsgáztál? egyébként rájöttem tavaly, tél környékén volt ueez a baja a szememnek, tehát nem allergia, csak megerőltettem a sok "munkával", a monitor, stb :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Amusing Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Tankajtón nincs matrinya róla ? :lol: :lol: :lol: :lol: nézem.... de-de ott van 2,2 és 1,9 Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Ügyes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 szia! már hiányoltalak, levizsgáztál? Suia Nyüszi ! megjöttem... tegnap sikeresen levizsgáztam.innentől kezdve már tényleg ki leszek pihenve mert részemről elkezdődött a :butthead: vakarás ideje :lol: tegnap este meg is lett ünnepelve... :wink: te hogy vagy ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 nézem.... de-de ott van 2,2 és 1,9 ez nem sok ? :shock: nekem 2.0val is pattog :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 Suia Nyüszi ! megjöttem... tegnap sikeresen levizsgáztam.innentől kezdve már tényleg ki leszek pihenve mert részemről elkezdődött a :butthead: vakarás ideje :lol: tegnap este meg is lett ünnepelve... :wink: te hogy vagy ? szia, Öcsi!!! :lol: Gratulálok, bár kétség nem fért hozzá, hogy levizsgázol :wink: a szemem még mindig dagadt, de egyébként jól vagyok, péntek van, s bár a hétvégi programomnak lőttek, azért örülök a hétvégének :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 szia, Öcsi!!! :lol: Gratulálok, bár kétség nem fért hozzá, hogy levizsgázol :wink: a szemem még mindig dagadt, de egyébként jól vagyok, péntek van, s bár a hétvégi programomnak lőttek, azért örülök a hétvégének :wink: vigyázz a szemedre Nővérkém...szemcsepp ??? :roll: én ma reggel prüszkölök és szenvedek..de nagyon :lol: a hétvégének én is örülök..megyek Balatonra.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 vigyázz a szemedre Nővérkém...szemcsepp ??? :roll: én ma reggel prüszkölök és szenvedek..de nagyon :lol: a hétvégének én is örülök..megyek Balatonra.... :wink: van szemcsepp, de ez nem allergia, mert tavaly télen volt hasonló, a túl sok szgépezés megerőltetés az oka :shock: Balcsi? jól hangzik, de nem inkább a hegyekben kéne allergiamentes környezetben pihenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 van szemcsepp, de ez nem allergia, mert tavaly télen volt hasonló, a túl sok szgépezés megerőltetés az oka :shock: Balcsi? jól hangzik, de nem inkább a hegyekben kéne allergiamentes környezetben pihenni? sztem a szgépezésre is van szemcsepp :twisted: mindegy.... nem fogok allergiamentes környezetben pihenni (nekem nincs is olyan környzet :oops: :lol: ) Balcsin pedig pont füvet fogk nyirni.... majd kezelem magam ősi gyógymódokkal..belsőleg :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 majd kezelem magam ősi gyógymódokkal..belsőleg :wink: :lol: mázlista, szabad ember :wink: ja gratulálok a tesztedhez, vagy már megtettem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június3, 2005 Megoszt Elküldve Június3, 2005 ja gratulálok a tesztedhez, vagy már megtettem? én gratulálok Neked :smt109 a tied sokkal jobb lett :wink: azért jól be lett lőve az a 69 pont :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts