uhuhu Elküldve November25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November25, 2011 Ezt láttátok?? nem politizálunk.... elolvassuk, kurvaanyázunk magunkba, oszt ennyi... ;) :) alapvetően, ha 20 ezer / év / auto, akkor simén megveszem mind a kettőre.... de egy autóra nem sok. az azért kibirható, főképp ha korlátlanul lehet használni az összes autópályát.... én 1 év alatt közel kifizettem az éves matricát, csak megosztva, mindig arra vettem amivel menni akartam... így legalább lehet menni mindennel mindenhová :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 nem politizálunk.... elolvassuk, kurvaanyázunk magunkba, oszt ennyi... :) :) alapvetően, ha 20 ezer / év / auto, akkor simén megveszem mind a kettőre.... de egy autóra nem sok. az azért kibirható, főképp ha korlátlanul lehet használni az összes autópályát.... én 1 év alatt közel kifizettem az éves matricát, csak megosztva, mindig arra vettem amivel menni akartam... így legalább lehet menni mindennel mindenhová :lol: Hozok jó hírt is ;) Mégsem 30e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 nem politizálunk.... elolvassuk, kurvaanyázunk magunkba, oszt ennyi... ;) :) alapvetően, ha 20 ezer / év / auto, akkor simén megveszem mind a kettőre.... de egy autóra nem sok. az azért kibirható, főképp ha korlátlanul lehet használni az összes autópályát.... én 1 év alatt közel kifizettem az éves matricát, csak megosztva, mindig arra vettem amivel menni akartam... így legalább lehet menni mindennel mindenhová :lol: Az OK, hogy te jól jársz, mert eddig is vetted a pályamatricákat, de annak a nem kevés embernek, aki alig-alig téved fel az autópályára ez megint csak plusz kiadás. És őszintén szólva már nálam is k..vára kezd elszakadni a cérna, hogy meddig akarják még rólunk lehúzgálni az újabb és újabb bőrt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Az OK, hogy te jól jársz, mert eddig is vetted a pályamatricákat, de annak a nem kevés embernek, aki alig-alig téved fel az autópályára ez megint csak plusz kiadás. És őszintén szólva már nálam is k..vára kezd elszakadni a cérna, hogy meddig akarják még rólunk lehúzgálni az újabb és újabb bőrt. Igaza van Uhuhu-nak, ne politizáljunk.... én is csak első kirohanásból tettem fel, vegyétek úgy, mint FYI. Ne folytassuk, még mielőtt baj lesz... :lol: Tudom fizetni a részletet, tudom fizetni a benzint, az adókat, van munkám, van hol laknom, van kajám, van ruhám, és egészséges vagyok. Pofám befogom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Igaza van Uhuhu-nak, ne politizáljunk.... én is csak első kirohanásból tettem fel, vegyétek úgy, mint FYI. Ne folytassuk, még mielőtt baj lesz... :lol: Tudom fizetni a részletet, tudom fizetni a benzint, az adókat, van munkám, van hol laknom, van kajám, van ruhám, és egészséges vagyok. Pofám befogom! Egyetértek, kár belemenni, én is mindig megbánom, ahogy most is, csak hirtelen felszaladt a pumpa. Ezért nem is nagyon szoktam még csak elolvasni se ilyen híreket, mert csak felidegesítem magam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November26, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November26, 2011 Egyetértek, kár belemenni, én is mindig megbánom, ahogy most is, csak hirtelen felszaladt a pumpa. Ezért nem is nagyon szoktam még csak elolvasni se ilyen híreket, mert csak felidegesítem magam. ezzel én is így vagyok.... alapvetően egy a baj, hogy mostmár nincs olyan nap hogy ne járna a fejembe az egyetlen mondat: menni innen de jó messzire.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a távfény/refi vetítését be lehet állítani? Nekem most jobbra fel tolja nagyon és kicsit lejjeb illetve balra kellene állítani. (Mellesleg jobb lenne, ha jobban pirítaná azokat a szembejövőket akik kisütik a szemem) Gondolom a lámpám felépítése olyan mint a Gastra-nak (ja amúgy xenonos lámpatest) Köszönöm! Az útdíjhoz: nekünk 3 autó van a családban, de talán még így is meg fogja érni. Viszont papám az elmúlt 2évben kb 3x volt autópályán. Neki már kevésbé lesz gazdaságos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 Sziasztok! Feltettem tegnap a GUMIS topikban egy kérdést, de nem kaptam érdemben választ senkitől, kíváncsi lennék a véleményekre. Ezért írok ide, mert talán jobban pörög ez a topik. Nézzétek meg légy szíves. Köszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 T. Lajos :lol: mit szólsz hozzá : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 http://aprod.hu/hirdetes/astra-g-14-twinpo...eur-ID3RAn.html Kéne. Gondolom nem csak megkíméltnek látszik, az is. Bár futott már elég szépen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 http://aprod.hu/hirdetes/astra-g-14-twinpo...eur-ID3RAn.html Kéne. Gondolom nem csak megkíméltnek látszik, az is. Bár futott már elég szépen. Enyém 07/12 és 71e km, de ez sem sokkal több, normál használat ez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 Enyém 07/12 és 71e km, de ez sem sokkal több, normál használat ez. Nem is sokallom. Inkább az állapotát csodálom. Ismerősi körben van két KPM-... rendszámos ugyanilyen színű és egy világosabb kb. egyforma km-el. 150k-160k. A sötétebből a motor akar kiesni, újkorától ukrán benzinnel megy, nem tudom ,van-e összefüggés. A másiknak nincs egy ép eleme sem és hiányzik a dísztárcsa, a műanyag küszöbborítás és a lökhárító alsó koptatója. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November26, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November26, 2011 ez mindig attól függ, hogy kinek mekkora érték az autó, mennyire kötődik érzelmileg hozzzá. A papám autóját meg lehetne nézni: 120.000 km, 6 éves, és olyan mintha 1 perce gurult volna ki a szalonból. egy karc sincs rajta. Én is eléggé vigyázok rá, bár már fele annyira sem mint egy pár éve, de azért még nekem sincs sok takargatn valóm :lol: én rosszul is érezném magam egy leszakadt szarban.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November26, 2011 Megoszt Elküldve November26, 2011 Nem is sokallom. Inkább az állapotát csodálom. Ismerősi körben van két KPM-... rendszámos ugyanilyen színű és egy világosabb kb. egyforma km-el. 150k-160k. A sötétebből a motor akar kiesni, újkorától ukrán benzinnel megy, nem tudom ,van-e összefüggés. A másiknak nincs egy ép eleme sem és hiányzik a dísztárcsa, a műanyag küszöbborítás és a lökhárító alsó koptatója. :lol: Ahogy uhuhu is írta ez egyénfüggő, hogy milyen állapotban van. Én hidegben nem pörgetem, és télen sem fűtők addig amíg a motor nem meleg... Külsőre meg vigyázni kell ugyanúgy... Link to comment Megosztás: More sharing options...
csicsó Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Ahogy uhuhu is írta ez egyénfüggő, hogy milyen állapotban van. Én hidegben nem pörgetem, és télen sem fűtők addig amíg a motor nem meleg... Külsőre meg vigyázni kell ugyanúgy... Azzal,hogy nem fűtesz addig míg be nem melegszik,mennyivel előbb éri el az üzemi hőfokot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bpetya Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Sziasztok! Meg tudná mondani nekem valaki, hogy a motorháztető szigetelést hány rögzítő patent tartja? Most rendeltem egy szigetelést és amíg ideér addig beszerezném a patentokat is. Segítségeteket előre is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Azzal,hogy nem fűtesz addig míg be nem melegszik,mennyivel előbb éri el az üzemi hőfokot? Ezelőtt héten általában -5 fokban indultam, amíg kijártam, az volt kb 2 perc, majd onnét kb 5km mire elérte az üzemi hőfokot. (kb) De ehhez tudni kell, hogy van egy 1.5 km-es szakasz, ahol szinte motorféken, vagy néha egy kis gázzal megyek, akkor nem is melegszik szinte a motor... Amikor fűteni szoktam, akkor 7-8km is kellett neki, de nem próbáltam most, úgyhogy az nagyon kb adat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/fiat/punto...cng_gaz-5293696 vélemény erről?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/fiat/punto...cng_gaz-5293696 vélemény erről?? Futóműve nagyon jó, ergonómia bitang 1-es, ha pedig gyári átalakított csak egy gond van vele: hol fogsz tankolni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Futóműve nagyon jó, ergonómia bitang 1-es, ha pedig gyári átalakított csak egy gond van vele: hol fogsz tankolni? :lol: csak itt pesti használatra gondoltam ,a kőbányai úton van kút ... azé nézegettem mert majdnem fele az lpg-nek...,munkába járni ideális Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 csak itt pesti használatra gondoltam ,a kőbányai úton van kút ... azé nézegettem mert majdnem fele az lpg-nek...,munkába járni ideális Elég pengelélen táncolás... Palackos gázzal vajon hogy menne? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Elég pengelélen táncolás... Palackos gázzal vajon hogy menne? :lol: mire gondolsz? palackosban az igazság ;),de csak lpg hez jó.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 http://www.hasznaltauto.hu/auto/fiat/punto...cng_gaz-5293696 vélemény erről?? Autószerelő haverom mondta: Franciát, Fordot, Fiátot, F..t ne vegyél....Az autó a német és a japán.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Autószerelő haverom mondta: Franciát, Fordot, Fiátot, F..t ne vegyél....Az autó a német és a japán.... :lol: ezt mástól is hallottam már ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve November27, 2011 Megoszt Elküldve November27, 2011 Autószerelő haverom mondta: Franciát, Fordot, Fiátot, F..t ne vegyél....Az autó a német és a japán.... :lol: Én meg egy másik fórumon azt olvastam, hogy 2000 utáni autót nem szabad venni. Ez legalább akkora balgaság mint a szerelő haver mondása. ;) A Puntónak éppen a csomagtartója érdekelt volna, pont (Punto) arról nem tettek fel képet. A 264 l-s tér gondolom 0-ra redukálódott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts