Guest Endy Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 http://www.haon.hu/kepek/3293171-2 http://www.haon.hu/kepek/3293171-3 Ejnye... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Ejnye... A kemény opel. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 http://www.haon.hu/kepek/3293171-2 http://www.haon.hu/kepek/3293171-3 Ejnye... Kis adalék! A HAON információi szerint egy Opel kombi haladt a Kossuth utcán, amikor a Sas utcai keresztezésben a lámpa jelzésére megállt. Ezt azonban későn észlelhette a mögötte érkező Suzuki vezetője, aki járművével hátulról belecsapódott az Opelba. A balesetben a kombi vezetője sérült könnyebben, akinek horzsolásait a kiérkező mentők látták el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Kis adalék! A HAON információi szerint egy Opel kombi haladt a Kossuth utcán, amikor a Sas utcai keresztezésben a lámpa jelzésére megállt. Ezt azonban későn észlelhette a mögötte érkező Suzuki vezetője, aki járművével hátulról belecsapódott az Opelba. A balesetben a kombi vezetője sérült könnyebben, akinek horzsolásait a kiérkező mentők látták el. A Mutyuki eléggé meggyűrődött ahogy a képeket elnézem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Kis adalék! A HAON információi szerint egy Opel kombi haladt a Kossuth utcán, amikor a Sas utcai keresztezésben a lámpa jelzésére megállt. Ezt azonban későn észlelhette a mögötte érkező Suzuki vezetője, aki járművével hátulról belecsapódott az Opelba. A balesetben a kombi vezetője sérült könnyebben, akinek horzsolásait a kiérkező mentők látták el. Tudhatnák amúgy,hogy az Opel kombit nem készített csak:caravan-t! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2011 és még fel se robbant, pedig gázos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 A kemény opel. ;) A suzuki eleje tényleg elég rendesen lerongyolódott. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 A suzuki eleje tényleg elég rendesen lerongyolódott. ;) Nem is értem hogy ment át a törés teszten. Biztos Bunda volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 és még fel se robbant, pedig gázos :lol: Tényleg, Te már mindenben meglátod az LPG-t. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November24, 2011 Megoszt Elküldve November24, 2011 Nem is értem hogy ment át a törés teszten. Biztos Bunda volt :lol: Ezért mondják papirhajónak. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2011 Tényleg, Te már mindenben meglátod az LPG-t. :lol: hát ... figyelek ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 http://www.haon.hu/kepek/3293171-2 http://www.haon.hu/kepek/3293171-3 Ejnye... Veszélyeztetett "faj" lettünk... :lol: Én a mult hét szerdán jártam hasonlóan. Szintén piros lámpa,szintén suzuki swift csak az új. Én kevesebb horpadással úsztam meg, de így is csere a lökös-vonóhorog-csomagtér ajtó... Mondjuk a vonóhorog sokat segített nekem, a suzi elvérzett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Veszélyeztetett "faj" lettünk... :lol: Én a mult hét szerdán jártam hasonlóan. Szintén piros lámpa,szintén suzuki swift csak az új. Én kevesebb horpadással úsztam meg, de így is csere a lökös-vonóhorog-csomagtér ajtó... Mondjuk a vonóhorog sokat segített nekem, a suzi elvérzett... Na igen: majomfogóm nekem is van hátul, az kisebb koccanásnál fel fogja a moslékképűt, aki nem szereti betartani a követési távolságot, amitől én ideges leszek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Na igen: majomfogóm nekem is van hátul, az kisebb koccanásnál fel fogja a moslékképűt, aki nem szereti betartani a követési távolságot, amitől én ideges leszek. :lol: Ja, tesóm is elfolyatta a vizet valami terepjáróból, mikor az bekóstolta hátulról! kisebb koccnál jó a horog, de egy erőssebb csattanásnál már nem biztos. Nem a hátfal törik, hanem tolja az alvázat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 látom mindenki okés és még mindig nem 300 a gáz ;) :),én még idén nullás leszek :lol: semmi pletyka?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 látom mindenki okés és még mindig nem 300 a gáz :) :),én még idén nullás leszek ;) semmi pletyka?? Jól sikerült az új GTC! :P Ja és én is nullás leszek idén! :lol: Az autó viszont leműszakizott és a zöld után kék plakettet kapott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November25, 2011 :lol: az jó ;) én is belehúzok, de nekem ez azért nem fog menni.... :) de ha a zafira fogyasztása így marad akkor nyugdijazni fogom a civicet, és csak zafira..... ebbe az évbe még beletekerek egy 3-4 ezret biztosan.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Az autó viszont leműszakizott és a zöld után kék plakettet kapott! az ÖKÓTECH motor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 de ha a zafira fogyasztása így marad akkor nyugdijazni fogom a civicet, és csak zafira..... ebbe az évbe még beletekerek egy 3-4 ezret biztosan.... megtudod csinálni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 :) az jó :) én is belehúzok, de nekem ez azért nem fog menni.... :lol: de ha a zafira fogyasztása így marad akkor nyugdijazni fogom a civicet, és csak zafira..... ebbe az évbe még beletekerek egy 3-4 ezret biztosan.... Akkor, ha jól értelmezem, minél többet autózunk( mondjuk gázzal) akkor egyre több pénzünk lesz? :lol: Vagy több marad? :P Vagy... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November25, 2011 inkább csak több marad, vagyis kevesebbet adunk ki..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
dini979 Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 inkább csak több marad, vagyis kevesebbet adunk ki..... Szia Ákos. Hol szerelték be a gázt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 inkább csak több marad, vagyis kevesebbet adunk ki..... Én ha ki sem állok a garázsból, akkor pont a pénzemnél vagyok. :lol: Csak poénkodtam. Nekem sokára hozná vissza az árát. Ebben az évben volt olyan hét, hogy 1000km és olyan hónap hogy 500km. A téli gumim 10 éves korára sem fog elkopni, amit elvileg használni sem szabadna annyi idősen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve November25, 2011 Megoszt Elküldve November25, 2011 Ezt láttátok?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November25, 2011 Szia Ákos. Hol szerelték be a gázt? www.medic-car.hu itt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts