Mc-elek Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 én ma váltottam kötelező 14e/év casco teljes körű 4500/hó generali Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 én ma váltottam kötelező 14e/év casco teljes körű 4500/hó generali Nekem valami 10800 körülire kalkulálta a jövő évi díjamat az Allianz, ahol már 10 éve vagyok folyamatosan. Néha így váltási időszakban ránéztem a többiek ajánlataira is, de 3-4 ezer forintért én nem adminisztrálgattam, meg nem bohóckodtam a bónusz igazolással, stb.-vel. Egyszer okozott egy kisebb kárt nekem egy szintén Allianzos, és olyan gördülékenyen, korrektül ment az ügyintézés, hogy meg is lepődtem, hogy ilyen is van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 én ma váltottam kötelező 14e/év casco teljes körű 4500/hó generali Nekem: KGFB: 10440Ft CASCO: 42400 Mind2-t a groumapához kötöttem át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Nálam a B2 meg az A0 miatt magas :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Nálam a B2 meg az A0 miatt magas :lol: Nekem KGBF: B4, casco B3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Nekem KGBF: B4, casco B3 Ennyi ,majd eccer nekem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 10W60-as olajjal feltöltve! ;) T Korzika! 10W60-as olaj nem jó Opel gépkocsikba,vagy igen? :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 T Korzika! 10W60-as olaj nem jó Opel gépkocsikba,vagy igen? :) ;) Dehogynem jó,legközelebbi cserekor én is olyat rakok bele! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 T Korzika! 10W60-as olaj nem jó Opel gépkocsikba,vagy igen? ;) :lol: Minden jó bele,hajtóműolaj, kőolaj meg még a víz is, csak nem mindegy, hogy utána még mennyit megy el a motor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Felesleges, hangszigetelés a fő célja tudtommal, a meleg meg máshol is elillanok a kocsiból. http://www.vatera.hu/auto_motor_alkatresz/...1502144534.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 http://www.vatera.hu/auto_motor_alkatresz/...1502144534.html Ennyit nem ér, amúgy is mennyit ér hőszigetelési szempontból? Menet közben nem számít semmit sem, max álló helyben, de akkor meg a meleg távozik máshol, max a motorháztetőn kevésbé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Ennyit nem ér, amúgy is mennyit ér hőszigetelési szempontból? Menet közben nem számít semmit sem, max álló helyben, de akkor meg a meleg távozik máshol, max a motorháztetőn kevésbé... Nem megy fel télen a macska rá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Nemrég beszélgettünk a világításokról, íme egy kis csemege: Lámpa tan Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve November19, 2011 Megoszt Elküldve November19, 2011 Dehogynem jó,legközelebbi cserekor én is olyat rakok bele! :lol: Akkor én kérek elnézést :) :) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Konkesz Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 KÖBE=KABARÉ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 pl ez: http://elektronika.vatera.hu/taviranyito/k...1503191933.html de én ennyiért újat vettem :lol: de qrva jó... Na ezt vettem: Kameleon 5 9100 HUF szállítással együtt ;) még egyszer köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 Na ezt vettem: Kameleon 5 9100 HUF szállítással együtt :lol: még egyszer köszi! jó választás :) még rádobtál volna egy ezrest és akkor 8 in 1 lett volna ;) nekem kb 10 be volt ,bőven jó az 5ős is az elem amivel küldték ... még mindig azzal megy ,és annak már pár hónapja Link to comment Megosztás: More sharing options...
harmlevi Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 jó választás ;) még rádobtál volna egy ezrest és akkor 8 in 1 lett volna :lol: nekem kb 10 be volt ,bőven jó az 5ős is az elem amivel küldték ... még mindig azzal megy ,és annak már pár hónapja ...és ez nyitja és indítja az autót is:D? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve November20, 2011 Megoszt Elküldve November20, 2011 ...és ez nyitja és indítja az autót is:D? csak infravevő és felprogramozás kérdése :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Srácok! Normális az, h a 99-es x20xev-m PIROS plakettet kapott??? Katalizátoros, lambdaszondás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Srácok! Normális az, h a 99-es x20xev-m PIROS plakettet kapott??? Katalizátoros, lambdaszondás... Forgalmidban milyen a környezetvédelmi besorolás? Aplakett fekete, piros, kék vagy zöld színével jelzi a jármű környezetvédelmi tulajdonságát, amelynek alapja a jármű környezetvédelmi osztályba sorolása. Ajárműveket a környezetvédelmi tulajdonság szerint a következő négy csoportba kell sorolni: 1. Fekete színű plakett - korszerűtlen, nem környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 0, 1, 3. 2. Piros színű plakett - korszerűtlen, kevésbé környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 2. 3. Kék színű plakett - korszerű, környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 4, 6, 7, 8. 4. Zöld színű plakett - korszerű, kiemelten környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 9, és az e fölöttiek. A tiszta gázüzemű vagy elektromos meghajtású, illetőleg - hibrid (elektromos és Otto- vagy dízelmotoros) 5. számú környezetvédelmi osztályba sorolt járművekhez, amennyiben az Otto- vagy dízelmotor osztályba sorolása szerint korszerűtlen, akkor piros, minden más esetben zöld színű plakettet kell kiadni. 2 (piros) besorolás: - katalizátoros, szabályozott keverékképzésű, Otto-motoros [kivéve a 4. osztályba sorolt ENSZ-EGB 83.02/B. előírás (Euro-II.) szerinti jóváhagyási jellel ellátott gépjárművet]1; Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 2 :lol: A 2. és a 4. osztály között mi a különbség? Mindkettő EURO-II. katalizátoros, lambdaszondás... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Most találtam: "Az 1996. január 1. napját követően az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes államban újként forgalomba helyezett katalizátoros, szabályozott keverékképzésű, Otto-motoros gépkocsit az ENSZ-EGB 83.02/B. jelű jóváhagyási jellel ellátottnak kell tekinteni és a forgalomba helyezés engedélyezésekor, illetőleg a gépkocsi üzemben tartójának kérelmére a 4. környezetvédelmi osztályba kell besorolni/átsorolni." Hol tudom ezt megtenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 2 :lol: A 2. és a 4. osztály között mi a különbség? Mindkettő EURO-II. katalizátoros, lambdaszondás... 4 - az ENSZ-EGB 83.02/B. előírás (Euro-II.) szerinti jóváhagyási jellel ellátott - katalizátoros, szabályozott keverékképzésű - Otto-motoros1, - az ENSZ-EGB 83.02/C, 83.03/C, 83.03/D, 83.04/C, 83.04/D, illetőleg a 49.02/B és 51.02 előírások (EURO-II.) szerinti jóváhagyási jellel ellátott Dízel-motoros; Kék színű plakett - korszerű, környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 4, 6, 7, 8. Ezen kívül nem tudja szerintem senki mi a különbség. Műszaki vizsga alkalmával lehet kérni, és egy okmányirodai útba kerül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve November21, 2011 Megoszt Elküldve November21, 2011 Nos, ez is rendben... A megyei nkh-hoz kell bemenni, és 2700Ft ellenében átminősítik 4-be, azaz kékre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts