Tomi 1.6 Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Húúú, az akkor extra fapados változat. ;) Teherauto! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November1, 2011 szar kép de látszik hogy hogy néz ki... http://www.ebay.de/itm/Kombiinstrument-Tac...=item45f5f0d3d9 Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 (edited) Mc-elek írta: Módosítva Április15, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 (edited) Mc-elek írta: Módosítva Április15, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November1, 2011 itt egy jobb kép.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 itt egy jobb kép.... Jól áttekinthető műszerfal! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Átnéztem: ECU A29-től, Barna/kék X2-8, majd műszerek 29 (X), 34 (Z). ENGINE ikon. Óra 8: INDEX jobbra ikon. (fekete/zöld) 1/min mérő: műszerek 20, (zöld) X2-63, majd ECU A8 egyről beszélünk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 egyről beszélünk ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 ;) most már csak az a kérdés hogy belevaló -e az óra vagy sem... mert lehet hogy csak ennyi a baja .. mi meg itt túrázunk rajta ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Jól áttekinthető műszerfal! ;) ennyire egy puritán.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
lajcsi28 Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 reggel megyek a bontóba és teszek bele másik órát, remélem csak annyi baja lesz+ ha nem akkor viszem szakemberhez! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 reggel megyek a bontóba és teszek bele másik órát, remélem csak annyi baja lesz+ ha nem akkor viszem szakemberhez! próbáljátok meg váz szám alapján kiválasztani a belevalót.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 úgyis aktuális... avagy ki mit tud a szmogrendeletről ;) a kérdés : igaz-e hogy gázüzemű autóra nem vonatkozik a korlátozás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 úgyis aktuális... avagy ki mit tud a szmogrendeletről ;) a kérdés : igaz-e hogy gázüzemű autóra nem vonatkozik a korlátozás? Egyre több hazai autón is piros LPG matrica hirdeti: gázüzemre is alkalmas autóval van dolgunk. Miért nem tisztán gázüzeműek ezek a járművek? Egyrészt műszaki, másrészt előírási okokból. Nem is egy félreértés keletkezett ebből a legutóbbi szmogriadó alkalmával. A közlekedési korlátozás alól ugyanis csak a tisztán gázüzemű autók kivételek, itthon viszont ilyenek nem közlekednek az utakon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November2, 2011 Megoszt Elküldve November2, 2011 Egyre több hazai autón is piros LPG matrica hirdeti: gázüzemre is alkalmas autóval van dolgunk. Miért nem tisztán gázüzeműek ezek a járművek? Egyrészt műszaki, másrészt előírási okokból. Nem is egy félreértés keletkezett ebből a legutóbbi szmogriadó alkalmával. A közlekedési korlátozás alól ugyanis csak a tisztán gázüzemű autók kivételek, itthon viszont ilyenek nem közlekednek az utakon. ;) sebaj ,asszem most már plakett szerint van a besorolás.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 ;) sebaj ,asszem most már plakett szerint van a besorolás.. Úgy van, a piros és a fekete plakettel ellátott autók nem mehetnek be erre a területre: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Úgy van, a piros és a fekete plakettel ellátott autók nem mehetnek be erre a területre: De jó, Én pont erre szoktam járni az Óbudai Egyetemre... Remélem nem lesz korlátozás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 De jó, Én pont erre szoktam járni az Óbudai Egyetemre... Remélem nem lesz korlátozás.... Neked amúgy is zöld a plakett, nem? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Neked amúgy is zöld a plakett, nem? ;) Nem tudom. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Nem tudom. ;) Nekem zöld a szintén z14xep-n, EURO4. Ez már majdnem tisztítja a levegőt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Nekem zöld a szintén z14xep-n, EURO4. Ez már majdnem tisztítja a levegőt ;) LPG-vel meg főleg. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Nekem zöld a szintén z14xep-n, EURO4. Ez már majdnem tisztítja a levegőt ;) Meg az Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Hogy van a sorrend? Én ehhez (is) hülye vagyok! A zöld a legjobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 Hogy van a sorrend? Én ehhez (is) hülye vagyok! A zöld a legjobb? - Fekete színű plakett - korszerűtlen, nem környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 0, 1, 3. - Piros színű plakett - korszerűtlen, kevésbé környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 2. - Kék színű plakett - korszerű, környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 4, 6, 7, 8. - Zöld színű plakett - korszerű, kiemelten környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 9, és az e fölöttiek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve November3, 2011 Megoszt Elküldve November3, 2011 - Fekete színű plakett - korszerűtlen, nem környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 0, 1, 3. - Piros színű plakett - korszerűtlen, kevésbé környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 2. - Kék színű plakett - korszerű, környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 4, 6, 7, 8. - Zöld színű plakett - korszerű, kiemelten környezetbarát járművek, amelynek a környezetvédelmi osztályba sorolása: 9, és az e fölöttiek. Köszi! Így már valamelyest tisztább a kép! Akkor ha szmogriadót rendelnek el, mi mehetünk a zöld matricás gépünkkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts