Gelko Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 ilyen sokat tanultál, vagy mitől zúg a fejed? csak nem..... :lol: a fejzúgás a kipihentséggel jár :lol: :lol: :lol: csütörtökön vizsgázom...nem is leszek itt sokat.most is csak megiszom a kávémat :coffee: küldök majd képeket a ferde matricádról :wink: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 fejzúgás a kipihentséggel jár :lol: :lol: :lol:igaz is, te kis pihent :lol: csütörtökön vizsgázom...nem is leszek itt sokat.most is csak megiszom a kávémat :coffee: :lol: küldök majd képeket a ferde matricádról :wink: :lol: :D :D ferde a matricám :?: :oops: ezt eddig nem is tudtam :D 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 ferde a matricám :?: :oops: ezt eddig nem is tudtam :lol: 8) hülye vagyok... :oops: nem ferde hanem nincs középen :lol: igy már tényleg sokkal jobb :lol: :lol: :lol: ma gonosz vagyok :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 ma gonosz vagyok :twisted: :wink: ma?????????????????????? :lol: gonoszkodj csak kicsi fiú, nyuszi fűben ül és figyuz hát ez elég gyenge lett :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 hát ez elég gyenge lett :oops: az biztos h ezen nem fogunk összeveszni :lol: :lol: :lol: az urad merre van ?megviselte a hétvége ? :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 az biztos h ezen nem fogunk összeveszni :lol: :lol: :lol:nagy munkában vagyok, nézd el :? az urad merre van ?megviselte a hétvége ? :roll: :wink: :twisted: :twisted: lehet, 3 napig velem össszezárva, gondolj csak bele :lol: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 lehet, 3 napig velem össszezárva, gondolj csak bele :lol: 8) miért ? annyira nem is vagy szörnyű nőszemély :lol: :lol: :lol: jó munkát ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 miért ? annyira nem is vagy szörnyű nőszemély :lol: :lol: :lol: annyira tényleg nem 8) :lol: már mész is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 hülye vagyok... :oops: nem ferde hanem nincs középen :lol: igy már tényleg sokkal jobb :lol: :lol: :lol: ma gonosz vagyok :twisted: :wink: Sajna egy picit ferde is... :oops: :oops: :oops: Én raktam fel... :oops: De így legalább egyedi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Sajna egy picit ferde is... :oops: :oops: :oops: Én raktam fel... :oops: De így legalább egyedi! :lol: s ez még csak a kezdet :lol: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 s ez még csak a kezdet :lol: 8)Meg ugye a kocsi színéhez sem passzol......áááá....kész katasztrófa..... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Meg ugye a kocsi színéhez sem passzol......áááá....kész katasztrófa..... :lol: :lol: miért nem megy a honvédzöldhöz a fehér ? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Honvédzöldhöz nem tereptarka illene? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Honvédzöldhöz nem tereptarka illene? :lol: :lol: :lol: az nem jó mert akkor nem látszana a kocsi és nekimennénk :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pierreone Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 Hehe, ma egy nagyon durva optikai tuningot hajtottam végre! Felgumipókoztam a lógó löhárítóm bal felét. :lol: Egy hónapja így járok vele, és ma apu fejébe vette, hogy az onnan le fog esni. Namármost apuval jobb nem szívózni, mert bedurcizik, és nekem van lelkiismeretfurdalásom. :lol: Szóval kapott egy szép zöld pókot, piros kampókkal. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május31, 2005 Megoszt Elküldve Május31, 2005 ....Namármost apuval jobb nem szívózni, mert bedurcizik, és nekem van lelkiismeretfurdalásom. :lol:.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 miért nem megy a honvédzöldhöz a fehér ? :lol: :lol: :lol: meg is kaptam a magamét az itthoniaktól, hogy elég szarul néz ki. úhygogy srácok a feladat adott :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 meg is kaptam a magamét az itthoniaktól, hogy elég szarul néz ki. úhygogy srácok a feladat adott :lol: lekaparhatjuk kalapáccsal ? :lol: :lol: :lol: :coffee: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 lekaparhatjuk kalapáccsal ? :lol: :lol: :lol: akkor ragasztok az elsőre is, azt úgyis cseréltetni akarom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 az egész autót kikalapáljuk :lol: kicsit áraamvonalasabb lesz....de mi a baj az elsővel ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 az egész autót kikalapáljuk :lol: kicsit áraamvonalasabb lesz....de mi a baj az elsővel ? :roll: van rajta egy kőnyom :lol: állítólag ki lehet csiszolni, várj keresek képet hátha látszik a képeim? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 van rajta egy kőnyom :lol: állítólag ki lehet csiszolni, várj keresek képet hátha látszik a képeim? egy kőnyom miatt nem szabad cserélni...tudják javítani.mifelénk minden tesco-és tsai-parkolójában van ilyen lehetőség.... a képeid köszönik jól vannak :lol: bocsi de most még nem megy...csütörtök után felrakom őket-vagy elküldöm emilben..oksi ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2005 van rajta egy kőnyom :lol: állítólag ki lehet csiszolni, várj keresek képet hátha látszik a képeim? van cascod?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 lekaparhatjuk kalapáccsal ? :lol: :lol: :lol: Kalapács és a kaparás ? Te is olyan vérbeli ezemester vagy, mint én :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június1, 2005 Megoszt Elküldve Június1, 2005 Kalapács és a kaparás ? Te is olyan vérbeli ezemester vagy, mint én :lol: :lol: :lol: :lol: akkor legközelebb együtt szerelünk... ezsembe jutott egy story...egyik haverom anyja télen le akarta kaparni a jeget a kocsiról....egy lapos kővel :lol: :lol: :D szép lett :oops: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts