Tomi 1.6 Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 A majom fent ül egy fán és füves cigarettát szív. Arra megy a kis gyík és kérdezi tőle: - Mit csinálsz te majom? - Füvet szívok. Gyere fel, neked is adok kis gyík - feleli a majom. Felmászik a kis gyík és közösen elszívnak pár cigit. Egy idő múlva a Kis gyík megszomjazik és elmegy inni a folyóhoz. Igen ám de úgy el van kábulva, hogy beleesik a folyóba. Észreveszi ezt a krokodil és kisegíti a vízből a barátját majd megkérdi: - Mi a fene van veled? A kis gyík elmagyarázza, hogy elszivott pár "jó" cigit a majommal, elkábult, ezért történt a baleset. A krokodil kiváncsi lesz és kimászik a vizből, elmegy meglátogatni a majmot. Megtalálja a fát, felnéz és felkiált: - Hé majom! A majom lenéz és elámulva megszólal: - B***meg gyík, mennyi vizet ittál?! By Hakapeszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Igazából úgy kéne, hogy felhúzod az ablakokat, majd gyújtásra rakod, és legalább három másodpercig nyomod felfelé a gombokat. Ezután már tudja újra az autómata funkciót. De biztos működik másképpen is. A kezelési kézikönyve írja is az akkumulátor csere résznél. Ezt a trükköt nekem is volt szerencsém kipróbálni a múltkori akksi cserénél,csak nekem elég volt 1 másodpercig nyomva tartani a gombot felhúzott ablakoknál,és már tudta is az elektronika. Én is meglepődtem,hogy 1 másodperc múlva kattant,és már jó is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2011/255...ott-d49iof2.swf ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gumisember Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 Sziasztok! Astra G robbantott rajzait keresem. Most konkrétan a sebváltókar mechanikája érdekelne, de egyéb más is jöhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 A majom fent ül egy fán és füves cigarettát szív. Arra megy a kis gyík és kérdezi tőle: - Mit csinálsz te majom? - Füvet szívok. Gyere fel, neked is adok kis gyík - feleli a majom. Felmászik a kis gyík és közösen elszívnak pár cigit. Egy idő múlva a Kis gyík megszomjazik és elmegy inni a folyóhoz. Igen ám de úgy el van kábulva, hogy beleesik a folyóba. Észreveszi ezt a krokodil és kisegíti a vízből a barátját majd megkérdi: - Mi a fene van veled? A kis gyík elmagyarázza, hogy elszivott pár "jó" cigit a majommal, elkábult, ezért történt a baleset. A krokodil kiváncsi lesz és kimászik a vizből, elmegy meglátogatni a majmot. Megtalálja a fát, felnéz és felkiált: - Hé majom! A majom lenéz és elámulva megszólal: - B***meg gyík, mennyi vizet ittál?! By Hakapeszi ;) ez jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október27, 2011 Megoszt Elküldve Október27, 2011 http://fc02.deviantart.net/fs70/f/2011/255...ott-d49iof2.swf ;) Huuuhhh!Lefáradtam! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 nézzétek milyen jó kis keréktartót vettünk. tök hasznos kis szerkezet. 3000ft-ért mérik. de ez a max méret ami ráfér. 225/45. bár a kép jól mutatja, hogy férne rá még nagyobb is. majd rápróbálom az insi 245-ét ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 nézzétek milyen jó kis keréktartót vettünk. tök hasznos kis szerkezet. 3000ft-ért mérik. de ez a max méret ami ráfér. 225/45. bár a kép jól mutatja, hogy férne rá még nagyobb is. majd rápróbálom az insi 245-ét ;) A linket rosszul tetted fel ;) de meg tudtam nézni. Az eredeti nagyot tedd fel, jobban látszik, ha kiveszed a thumb/-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 A linket rosszul tetted fel ;) de meg tudtam nézni. Az eredeti nagyot tedd fel, jobban látszik, ha kiveszed a thumb/-t. http://kepfeltoltes.hu/view/111028/IMG_152...ltoltes.hu_.jpg felrakom így. ez a tuti ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Ma én is lecseréltem a kerekeket, és meglepve tapasztaltam, hogy egyik kerékagyhoz sem megy vezeték. A 98-as G Astrában, még nem ABS jeladó szolgáltatja a sebességjelet? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Ma én is lecseréltem a kerekeket, és meglepve tapasztaltam, hogy egyik kerékagyhoz sem megy vezeték. A 98-as G Astrában, még nem ABS jeladó szolgáltatja a sebességjelet? ;) ABS van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 ABS van benne? Nincs, de úgy tudtam, hogy a bal első mindegyiknek ABS-es a sebességjel miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astra 1 Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 Mindenkinek jó estét! szeretném megosztani veletek a következő weboldalt itt találtok minden jót EPC 4....stb ;) http://www.ketmolnarauto.hu/index_elemei/Page364.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október28, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október28, 2011 Nincs, de úgy tudtam, hogy a bal első mindegyiknek ABS-es a sebességjel miatt. nem, a váltóban van egy útjeladó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 nem, a váltóban van egy útjeladó... Értem, ezek szerint félre voltam informálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október28, 2011 Megoszt Elküldve Október28, 2011 ez kié lehet?? csini a felni,már ami látszik ezen a jól sikerült képen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Nem tudom, de jó a rendszám (IHB...) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Tegnap délután kapott a szekér fagyit ;) M3 50km 170-180 között.. bocs hogy levillogtam azokat akik útba voltak ;) olyan 7 liter 100as benyát gondolkodás nélkül benyelt :lol: de viszont határozottan jobb lett :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október29, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október29, 2011 elpazaroltál ennyi benzint??? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 elpazaroltál ennyi benzint??? ;) ;) kiszámoltam én is ... mennyi gáz jött volna ki abból az árból... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 WoW.... A14XFL Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Tegnap délután kapott a szekér fagyit ;) M3 50km 170-180 között.. bocs hogy levillogtam azokat akik útba voltak ;) olyan 7 liter 100as benyát gondolkodás nélkül benyelt :lol: de viszont határozottan jobb lett :lol: Miért mentél benzinnel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 Miért mentél benzinnel? hogy nehogy beálljon az benzines injektor,és takajía ki a retket mindenhonnan ;) 100as lé adja neki rendesen ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 T. Uhuhu ;) csak neked 61e km-nél a csavarok OK. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október29, 2011 Megoszt Elküldve Október29, 2011 hogy nehogy beálljon az benzines injektor,és takajía ki a retket mindenhonnan :lol: 100as lé adja neki rendesen ;) Én napi 4-5km-t megyek benzinnel, annak ki kell takarítania. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts