Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ez nekem döbbenet. Hogy bír ki nálatok ennyit egy lapát? Mi kb évi 10-13 ezret megyünk évente, és max 2 év elteltével bizony aktuális a csere.

Én a gyári lapátjaimat januárban raktam az autóra és a jobb oldali már kukás. ;)

Én is ~évente cserélem, amikor nekiáll csíkozni ki nem állhatom.

Nekem nappal kint áll a kocsim, amikor dolgozom, szerintem az sem tesz neki jót. Most egy pár auchanos aero twin kinézetű lapát kb fél évet bírt, de 1600Ft volt egy pár...

Elküldve

Igen nálam is garázsba áll a kocsi, de sajna nem fűtött + mivel garázssor ezért oldalról felülről sem fűti semmi. Max kevésbé hideg éjszakákon a motor melege ami előző elsti beálláskor maradt. Viszont nem esik rá az eső/hó illetve nem süti keménynen a nap. Ilyen körülmények között tud 3 évet egy rarnitúra. Ezért tettem fel a kérdést hogy érdemes-e aero twint venni mert ha az is csak ennyi megy el +3000 ért akkor maradok a gyárinál. A gyári is nagyon szépen törölt meg most sem csíkoz csak maszál.

Elküldve

Igen nálam is garázsba áll a kocsi, de sajna nem fűtött + mivel garázssor ezért oldalról felülről sem fűti semmi. Max kevésbé hideg éjszakákon a motor melege ami előző elsti beálláskor maradt. Viszont nem esik rá az eső/hó illetve nem süti keménynen a nap. Ilyen körülmények között tud 3 évet egy rarnitúra. Ezért tettem fel a kérdést hogy érdemes-e aero twint venni mert ha az is csak ennyi megy el +3000 ért akkor maradok a gyárinál. A gyári is nagyon szépen törölt meg most sem csíkoz csak maszál.

Elküldve
Lefeküdtél a földre,hogy le tudd fényképezni? :lol:

ááá dehogyis...

kötöttem át párdolgot ;), hogy legyen neki CE minősítése :lol: ,pár dolog nem szabványos benne

ezeknél a gépeknél újra kell építeni és húzni mindent... mint a dacia-nál ;)

Elküldve

Szerintetek jó lehet a H astra kormánya a G-be?

(B zafi kormányt szeretnék az enyémbe, csak gondoltam így szalonképesebb ebben a topicban. elvégre kb. ugyan az a két ató)

Elküldve

znhp53az91d4bs2jm19e_tn.jpg

Na ez is jó... nézegetem a régi képeket

erre meglátom ezt a képet:

na a Sajót is a Svédek találták fel :lol:

MÁS..

felkerült a téli guma ...

fura a hangja ,de legalább tapad ;)

mégegymás ;)

felültöltős mosógép... aminek kinyílt menet közben a dob...

járt már így valaki??

Megvolt a délutáni csináld magad vörpul :lol:

Elküldve
%7Boption%7D

Na ez is jó... nézegetem a régi képeket

erre meglátom ezt a képet:

na a Sajót is a Svédek találták fel :lol:

MÁS..

felkerült a téli guma ...

fura a hangja ,de legalább tapad ;)

mégegymás ;)

járt már így valaki??

Megvolt a délutáni csináld magad vörpul :lol:

mégegymás :lol: igen, pont így jártunk az Indesit felültöltősünkkel. Ez volt az utsó csepp a pohárban. Lecseréltük :lol:

Elküldve
Szerintetek jó lehet a H astra kormánya a G-be?

(B zafi kormányt szeretnék az enyémbe, csak gondoltam így szalonképesebb ebben a topicban. elvégre kb. ugyan az a két ató)

Szia!

Szerintem jó a G-be a H astra kormány,mert én a neten találtam képeket,ahol az illető G astrát alakított át,és ebben az átalakításban benne volt a G kormány H kormányra cserélése,ha gondolod,holnap teszek fel képeket róla.

Elküldve
Akkor ott valamit nagyon átalakított, mert nem jó alapban a G-be a H kormánya. Sajnos. ;)

Ajj.. elmondjátok hogy miért nem jó? illetve ugy valami alap infot? nem égető mert 50e egy kormány de hajt a kiváncsiság. ;)

Elküldve
Akkor ott valamit nagyon átalakított, mert nem jó alapban a G-be a H kormánya. Sajnos. ;)

Holnap teszek fel képet,különben szerintem is kár,hogy nem jó,mert én is kacérkodtam a gondolattal,hogy...na de mindegy,ez van sajnos.

Elküldve
mégegymás ;)

járt már így valaki??

Megvolt a délutáni csináld magad vörpul ;)

Igen, mi is jártunk így, ez is Whirlpool. Hogy hogy bírt kinyílni, azt el nem tudom képzelni, de megtette. Fölakadt az ajtaja a fűtőszálban, a motor meg eltépte az ékszíjat. Jó játék volt nekem is :lol:

Elküldve
Igen, mi is jártunk így, ez is Whirlpool. Hogy hogy bírt kinyílni, azt el nem tudom képzelni, de megtette. Fölakadt az ajtaja a fűtőszálban, a motor meg eltépte az ékszíjat. Jó játék volt nekem is ;)

pontosan ugyan ez volt... csak itt nem szakadt a szíj ,időben észre vette elekné a problémát ;)

én is tesztelgettem hogy a francba tudott kinyílni ... de nem jöttem rá..

én ezt a gépet félévesen vettem.. 6éve.. és a vízkő a fűtőszálon minimális,nesze neked calgon :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.