imy Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Ez nekem döbbenet. Hogy bír ki nálatok ennyit egy lapát? Mi kb évi 10-13 ezret megyünk évente, és max 2 év elteltével bizony aktuális a csere. Én a gyári lapátjaimat januárban raktam az autóra és a jobb oldali már kukás. ;) Én is ~évente cserélem, amikor nekiáll csíkozni ki nem állhatom. Nekem nappal kint áll a kocsim, amikor dolgozom, szerintem az sem tesz neki jót. Most egy pár auchanos aero twin kinézetű lapát kb fél évet bírt, de 1600Ft volt egy pár... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Igen nálam is garázsba áll a kocsi, de sajna nem fűtött + mivel garázssor ezért oldalról felülről sem fűti semmi. Max kevésbé hideg éjszakákon a motor melege ami előző elsti beálláskor maradt. Viszont nem esik rá az eső/hó illetve nem süti keménynen a nap. Ilyen körülmények között tud 3 évet egy rarnitúra. Ezért tettem fel a kérdést hogy érdemes-e aero twint venni mert ha az is csak ennyi megy el +3000 ért akkor maradok a gyárinál. A gyári is nagyon szépen törölt meg most sem csíkoz csak maszál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Igen nálam is garázsba áll a kocsi, de sajna nem fűtött + mivel garázssor ezért oldalról felülről sem fűti semmi. Max kevésbé hideg éjszakákon a motor melege ami előző elsti beálláskor maradt. Viszont nem esik rá az eső/hó illetve nem süti keménynen a nap. Ilyen körülmények között tud 3 évet egy rarnitúra. Ezért tettem fel a kérdést hogy érdemes-e aero twint venni mert ha az is csak ennyi megy el +3000 ért akkor maradok a gyárinál. A gyári is nagyon szépen törölt meg most sem csíkoz csak maszál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Ilyet neked http://kephost.hu/image-D031_4E9F0EF0.jpg csak jó lehet ;) minden jó motor láncos ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 kéket a kékhez,pirosat a piroshoz... vagy nem?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 http://www.kephost.com/images4/2011/10/21/90i0n74mt0fyhr3581f1_tn.jpg[] http://www.kephost.com/images4/2011/10/21/cad56eee60pkftalu4np_tn.jpg[] kéket a kékhez,pirosat a piroshoz... vagy nem?? ;) Lefeküdtél a földre,hogy le tudd fényképezni? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Lefeküdtél a földre,hogy le tudd fényképezni? :lol: ááá dehogyis... kötöttem át párdolgot ;), hogy legyen neki CE minősítése :lol: ,pár dolog nem szabványos benne ezeknél a gépeknél újra kell építeni és húzni mindent... mint a dacia-nál ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október21, 2011 Megoszt Elküldve Október21, 2011 Törésteszt,200- al! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Tudom, hogy volt már téma, meg tudnátok írni, hogy mi volt az a lap, ahol váltószoknyát lehetett venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 http://hu.pdfsb.com/opel Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Tudom, hogy volt már téma, meg tudnátok írni, hogy mi volt az a lap, ahol váltószoknyát lehetett venni? váloszoknya Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Szerintetek jó lehet a H astra kormánya a G-be? (B zafi kormányt szeretnék az enyémbe, csak gondoltam így szalonképesebb ebben a topicban. elvégre kb. ugyan az a két ató) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 váloszoknya ez olyan mint a menyecskeruha ?? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Na ez is jó... nézegetem a régi képeket erre meglátom ezt a képet: na a Sajót is a Svédek találták fel :lol: MÁS.. felkerült a téli guma ... fura a hangja ,de legalább tapad ;) mégegymás ;) felültöltős mosógép... aminek kinyílt menet közben a dob... járt már így valaki?? Megvolt a délutáni csináld magad vörpul :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 mégegymás ;) feltöltős mosógép... ez olyan mint az újratölthető elem? ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 ez olyan mint az újratölthető elem? ;) ;) oszt én szólók be :lol: :lol: persze felültöltős akartam írni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 [url=http://www.kephost.com/view3.php?filename=znhp53az91d4bs2jm19e.jpg] MÁS.. felkerült a téli guma ... fura a hangja ,de legalább tapad ;) Én ma délután tettem fel, hétfőn majd próba. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Na ez is jó... nézegetem a régi képeket erre meglátom ezt a képet: na a Sajót is a Svédek találták fel :lol: MÁS.. felkerült a téli guma ... fura a hangja ,de legalább tapad ;) mégegymás ;) felültöltős mosógép... aminek kinyílt menet közben a dob... járt már így valaki?? Megvolt a délutáni csináld magad vörpul :lol: mégegymás :lol: igen, pont így jártunk az Indesit felültöltősünkkel. Ez volt az utsó csepp a pohárban. Lecseréltük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Tudom, hogy volt már téma, meg tudnátok írni, hogy mi volt az a lap, ahol váltószoknyát lehetett venni? Én tőle vettem, szép, pontos darab volt, azóta sincs semmi baja, 1800-ért nem sok: http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1491322568.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Szerintetek jó lehet a H astra kormánya a G-be? (B zafi kormányt szeretnék az enyémbe, csak gondoltam így szalonképesebb ebben a topicban. elvégre kb. ugyan az a két ató) Szia! Szerintem jó a G-be a H astra kormány,mert én a neten találtam képeket,ahol az illető G astrát alakított át,és ebben az átalakításban benne volt a G kormány H kormányra cserélése,ha gondolod,holnap teszek fel képeket róla. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Akkor ott valamit nagyon átalakított, mert nem jó alapban a G-be a H kormánya. Sajnos. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Akkor ott valamit nagyon átalakított, mert nem jó alapban a G-be a H kormánya. Sajnos. ;) Ajj.. elmondjátok hogy miért nem jó? illetve ugy valami alap infot? nem égető mert 50e egy kormány de hajt a kiváncsiság. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október22, 2011 Megoszt Elküldve Október22, 2011 Akkor ott valamit nagyon átalakított, mert nem jó alapban a G-be a H kormánya. Sajnos. ;) Holnap teszek fel képet,különben szerintem is kár,hogy nem jó,mert én is kacérkodtam a gondolattal,hogy...na de mindegy,ez van sajnos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ampervadasz Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 mégegymás ;) felültöltős mosógép... aminek kinyílt menet közben a dob... járt már így valaki?? Megvolt a délutáni csináld magad vörpul ;) Igen, mi is jártunk így, ez is Whirlpool. Hogy hogy bírt kinyílni, azt el nem tudom képzelni, de megtette. Fölakadt az ajtaja a fűtőszálban, a motor meg eltépte az ékszíjat. Jó játék volt nekem is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október23, 2011 Megoszt Elküldve Október23, 2011 Igen, mi is jártunk így, ez is Whirlpool. Hogy hogy bírt kinyílni, azt el nem tudom képzelni, de megtette. Fölakadt az ajtaja a fűtőszálban, a motor meg eltépte az ékszíjat. Jó játék volt nekem is ;) pontosan ugyan ez volt... csak itt nem szakadt a szíj ,időben észre vette elekné a problémát ;) én is tesztelgettem hogy a francba tudott kinyílni ... de nem jöttem rá.. én ezt a gépet félévesen vettem.. 6éve.. és a vízkő a fűtőszálon minimális,nesze neked calgon :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts