mind_the_gap Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 (edited) Teli nullákkal írja ki elejétől fogva: [ig]http://kepfeltoltes.hu/thumb/111011/646882323K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Ha nem, akkor visszatekercselték? Módosítva Október12, 2011 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Október11, 2011 Megoszt Elküldve Október11, 2011 Ha nem, akkor visszatekercselték? Én még csak ilyen formában láttam kiírást.... Ha nincs elől nulla, akkor szerintem hibás a kijelző... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2011 Srácok, most leírom, a következőnél elfenekelek mindnkit. Képpel nem idézünk. mért nem lehet megtanulni? a válasz gomb megnyomása után az -t törölni kell, és kész. olyan nehéz ez??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rele Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Hi, Tud valaki méretet mondani G astra Caravanhoz, ablaktörlő lapát tekintetében? Előre azt találtam, hogy 500mm és 450mm, nem tudom ez jó-e...? Illetve hátra mekkora kell? (sajnos nem volt időm lemérni őket...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Hi, Tud valaki méretet mondani G astra Caravanhoz, ablaktörlő lapát tekintetében? Előre azt találtam, hogy 500mm és 450mm, nem tudom ez jó-e...? Illetve hátra mekkora kell? (sajnos nem volt időm lemérni őket...) Classic II, 5a-on 480 és 520mm-es kell... A Caravan szélvédője is ugyanaz szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Szasztok! Gyári alkatrész cikkszám tudatában szeretnék árakat megtudni, tud valaki publikus árkeresőt (esetleg EPC-hez)? Köszönöm előre is a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Szasztok! Gyári alkatrész cikkszám tudatában szeretnék árakat megtudni, tud valaki publikus árkeresőt (esetleg EPC-hez)? Köszönöm előre is a segítséget. Beírod a cikkszámot az EPC-ből ide, és ha benne van a rendszerükben (sajna nem minden alkatrésznél működik), akkor megkapod az árat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mind_the_gap Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Srácok, most leírom, a következőnél elfenekelek mindnkit. Képpel nem idézünk. mért nem lehet megtanulni? a válasz gomb megnyomása után az -t törölni kell, és kész. olyan nehéz ez??? Bocs, ez volt az első képes idézésem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 hát srácok ma megleptek minket egy bazi nagy rendeléssel... október 4000 november 6000 december 4000 gép gyártását ütemezték be ... asszem csak aludni fogok hazajárni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 hát srácok ma megleptek minket egy bazi nagy rendeléssel... október 4000 november 6000 december 4000 gép gyártását ütemezték be ... asszem csak aludni fogok hazajárni :D A Boeing? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 A Boeing? :D http://1000aircraftphotos.com/PRPhotos/Boeing757-767.jpg igen :P azzal fogok hazajárni ,de rakatok bele gázt :P egyébként meg ide: http://www.rational-online.com/US_en http://www.rational-online.com/US_en/products/combimaster/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október12, 2011 Bocs, ez volt az első képes idézésem. :D jóvan, nincsbaj, nem csak te voltál :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kombitomi Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 Beírod a cikkszámot az EPC-ből ide, és ha benne van a rendszerükben (sajna nem minden alkatrésznél működik), akkor megkapod az árat. Szia! Ismerem ezt az oldalt, de nagyon kevés, főleg benzines kivitelek elterjedt alkatrészeit ismeri. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 hát srácok ma megleptek minket egy bazi nagy rendeléssel... október 4000 november 6000 december 4000 gép gyártását ütemezték be ... asszem csak aludni fogok hazajárni :D Ahogy mifelénk mondják: Megint meló, megint pénz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október12, 2011 Megoszt Elküldve Október12, 2011 (edited) szopcsi13 írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 jóvan, nincsbaj, nem csak te voltál :D Szia Uhuhu! Te jártas vagy valamennyire a Hondáknál. Van tipped rá, hogy 2007-es évjáratú 2.0-ás benzines Accordban az üzemanyagszűrő merre található? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október13, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október13, 2011 :P én semmi mást nem tudok, csak azt hogy a 2.2 diesel Civicbe hol van :D menj fel a hondaklub fórumára, ott biztos tudják...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 :P én semmi mást nem tudok, csak azt hogy a 2.2 diesel Civicbe hol van :D menj fel a hondaklub fórumára, ott biztos tudják...... :P Köszi, annyira nem fontos, csak gondoltam hátha tudod, és akkor megvan egyből... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Ez mekkora cikk... http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2011/1...-vasarlo_hulye/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Ez mekkora cikk... http://totalcar.hu/magazin/velemeny/2011/1...-vasarlo_hulye/ Délelőtt olvastam, érdekes és jó cikk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október13, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október13, 2011 és milyen igaz... el se tudjátok képzelni... és nézz mélyebben magadba. amikor autótkerestél ugye hogy átugrottad a 150.000 km feletti futásteljesítményü autókat??? ( még diesel esetében is ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 és milyen igaz... el se tudjátok képzelni... és nézz mélyebben magadba. amikor autótkerestél ugye hogy átugrottad a 150.000 km feletti futásteljesítményü autókat??? ( még diesel esetében is ) Pontosan- amúgy Ti mondtátok-mondjátok folyamatosan (mármint itt fórumozók!), hogy nem km alapján veszünk autót, hanem az állapot alapján. Nekem annyiban volt szerencsém, hogy az autó 2 éves korától "szem" előtt volt, tudtam az előéletéről, így tudtam milyen gépet milyen állapotban, hány km-rel veszek- egyenlőre nem is bántam meg és ez maradjon így is kb. 10 évig...! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 Hát ha még a katit is kivennénk! :D Na de Lajos ilyen nyíltan nyomod a cumót :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 és milyen igaz... el se tudjátok képzelni... és nézz mélyebben magadba. amikor autótkerestél ugye hogy átugrottad a 150.000 km feletti futásteljesítményü autókat??? ( még diesel esetében is ) Sajnos, még mindig Kádár-népe vagyunk és leszünk is egy darabig (mindig...)... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Október13, 2011 Megoszt Elküldve Október13, 2011 és milyen igaz... el se tudjátok képzelni... és nézz mélyebben magadba. amikor autótkerestél ugye hogy átugrottad a 150.000 km feletti futásteljesítményü autókat??? ( még diesel esetében is ) én mérnök vagyok :D most vettünk az asszonynak autót, megnéztem vagy nyolcat, de a motorindításon túl nem jutottunk egyikkel sem :P ... végül egy 10 éves ezres Suzuki lett, 175e km-el :P azzal már próbakört is mentem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts