Mc-elek Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Kipróbáltam. Felfelé szívás, lefelé oltári nagy szop@s. :P Odafent meg egyirányú közlekedés. :P :D :D még jó hogy nem ittam :D lefelé nagyon durva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 :P :D még jó hogy nem ittam :D lefelé nagyon durva :P Apósom vagy 30 éve ott is dolgozott. Mármint Egerben kőművesként betonkádakat csináltak. Úgy volt, hogy oda is költözik. Egyet lehet találni, hogy miért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Apósom vagy 30 éve ott is dolgozott. Mármint Egerben kőművesként betonkádakat csináltak. Úgy volt, hogy oda is költözik. Egyet lehet találni, hogy miért. :P Egri leányka? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 valaki tud olyan helyet ahol jó, minőségi méretpontos gumiszőnyeget lehet rendelni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 valaki tud olyan helyet ahol jó, minőségi méretpontos gumiszőnyeget lehet rendelni? Pl. ez?vagy ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Egri leányka? :D Valami olyasmi. Most 3 hétig nem megyünk hozzájuk, mert van/volt/ 30l félforrásban lévő must. Amúgy egész évben normális. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
balazs777 Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 Pl. ez?vagy ez? Ezt nem ismeritek? azt a kettőt néztem én is, de gondoltam inkább megkérdezlek titeket, hátha valaki használ gumiszőnyeget és rendelt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 semmi dadogás,durrogás,símán megy,szépen indul,bemelegedés után visszaáll alapjáratra...gépen is volt,semmi hibakód... de viszont 1.4-z képest meglepően jól megy,annó az 1.6-s nem ment így... Ugyan abban a cipőben vagyunk,de nekem most adtak 1 tippet,amit jövőhét hétvégén ki fogok próbálni.Állítólag el van tömődve a kipufogóm valahol.És ezt CO mérésen fedezték fel,mivel a kipufogóból nem jött ki abszolút semmi hő.Én már mindent végig zongoráztam,és nem mondom hogy mennyinél járok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 ,és nem mondom hogy mennyinél járok. kis titokzatos Te kis leitschine bajnok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NorbyAstraG Elküldve Október8, 2011 Megoszt Elküldve Október8, 2011 kis titokzatos Te kis leitschine bajnok :P Az hát.Mert a fele alkatrész szint ingyen volt.De ha meg kellett volna venni?? :D De amúgy akkor is sokat költöttem már rá a fogyasztás miatt.Szinte már csak a kasztni a régi,meg a sofőr.Lehet velem van a baj???? Áááá,nem hiszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DarthVödör Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 (edited) Mc-elek írta: Módosítva Április9, 2016 : DarthVödör Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 A második képen: A törökök má' betonyozni is tudtak?! már ők is ismerték a csúszó zsalut :D (sok lesz már a képpel idézés :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Ezt nem ismeritek? azt a kettőt néztem én is, de gondoltam inkább megkérdezlek titeket, hátha valaki használ gumiszőnyeget és rendelt is. A rieder autónál is ilyenek vannak. Én nem használok ilyet, de az após vett a Megane-ba, abba jól passzol... Ott 5e volt a szett... (persze mert vett csomagtértálcát, és a gumiszőnyeget féláron kapta meg) Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 valaki tud olyan helyet ahol jó, minőségi méretpontos gumiszőnyeget lehet rendelni? www.autoszonyeg.com www.autoszonyeg.net Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 meséljetek arról hogy miért pattog az első futómű induláskor... sok a power ? :D :P lengéscsillapító ,vagy kutyacsont ,vagy gömbcsukló ,vagy a nagyon jó dánlop gumi inkább a jobb oldal szokott ,de az kissé kopog is Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2011 az erő veled van :P meg a dunlop gumi :P meg a lengéscsillapító :D meg a csavar ami a vezérmütengelyt lefogja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 az erő veled van :P meg a dunlop gumi :D meg a lengéscsillapító :D meg a csavar ami a vezérmütengelyt lefogja :P meg a vízpumpa csonk :D monroe a jó lesz? gyárit tudod kicsinálja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2011 ne nyulj hozzá... nincs annak baja :D ne nyomd neki, mert akkor sokat fogyaszt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 ne nyulj hozzá... nincs annak baja :D ne nyomd neki, mert akkor sokat fogyaszt :P okok olyan érzésem van mint ha gázon jobban menni mint benyán :P valamit nagyon beállított Mr. Brown :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Holnap elnéznék egy súlymérésre. Valakinek van ötlete merre menjek? Esetleg ahol már járt más is korábban. (Budapest) Köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Holnap elnéznék egy súlymérésre. Valakinek van ötlete merre menjek? Esetleg ahol már járt más is korábban. (Budapest) Köszi :D arra gondolsz hogy a kocsi súlyát megmérni?? szerintem valamelyik vastelep ,vagy hulladék átvevő hely... ilyen helyeken van híd mérleg de a kocsit ne hagyd ott :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 arra gondolsz hogy a kocsi súlyát megmérni?? szerintem valamelyik vastelep ,vagy hulladék átvevő hely... ilyen helyeken van híd mérleg de a kocsit ne hagyd ott :D Lenne az a pénz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 meséljetek arról hogy miért pattog az első futómű induláskor... sok a power ? :D :P lengéscsillapító ,vagy kutyacsont ,vagy gömbcsukló ,vagy a nagyon jó dánlop gumi inkább a jobb oldal szokott ,de az kissé kopog is Elek! Az ERŐ veled van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 arra gondolsz hogy a kocsi súlyát megmérni?? szerintem valamelyik vastelep ,vagy hulladék átvevő hely... ilyen helyeken van híd mérleg de a kocsit ne hagyd ott :D Az létezik, hogy 130e-nél vezérműláncot kell cserélni (Igaz Fabia 1.4)? Munkatársam elvitte szerelőhöz egyéb hibával erre megkérdezte Tőle, hogy vezérműlánc csere volt-e, mondta nem, akkor mondja a szerelő, hogy ki kellene, kezd jönni a hangja.... Nem akarta elhinni, hogy valószínű lehúzás, mivel voltak kollégák, akik azt állították, hogy annak is elő van írva a csereperiódus.... Nane, amikor a szíj is elmegy 90e-et gyári előírás szerint.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október9, 2011 Megoszt Elküldve Október9, 2011 Elek! Az ERŐ veled van... http://kepfeltoltes.hu/view/111009/Jedi_El...s.hu_.jpg"]http://kepfeltoltes.hu/thumb/111009/Jedi_Elek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg :P :P az megint nagyon jó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts