Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
majd akkor hó vége fele....

jajj nemááár. most raktam fel a szép új felniket és most rakjam fel majd a fekete lemezeket?! Pedig végre stabil volt az autó, erre... :D

Elküldve
jajj nemááár. most raktam fel a szép új felniket és most rakjam fel majd a fekete lemezeket?! Pedig végre stabil volt az autó, erre... :D

én meg alig várom hogy levegyem ezt a retek dánlopot :P

ez volt ucsó nyara..

Elküldve
én meg alig várom hogy levegyem ezt a retek dánlopot :P

ez volt ucsó nyara..

Hát, erről a gumiról én még jót nemigen hallottam. :D Nekem annó ContiEcoContact-tal jött ki az autóm, azzal nem volt baj, csak megkopva kicsit zúgós lett, de nagyon jól tapadt.

Elküldve
Aztaaa...de komoly ! :D

Akkor ezzel már nem lehet szívatni a tanulókat,hogy hozzál négyszögfúrót!

Maradnak a reszelőzsír és társai.... :P

meg az üvegdomborítókalapács,meg a dugattyúvisszahúzó rugó... :P

Elküldve
Aztaaa...de komoly ! :D

Akkor ezzel már nem lehet szívatni a tanulókat,hogy hozzál négyszögfúrót!

Maradnak a reszelőzsír és társai.... :P

Huszonéve a néhai debreceni házgyárban egy csoporttársamat elküldték violinkulcsért a telep másik végébe. Kapott egy jó 10 kilós vasat a kezébe, aztán vihette néhány km-t :P

Elküldve
nem..ugyanez volt a mai tankolásnál is... :D

Valahol nem nyomja ki a benzint? Egészségesek a benzincsövek? Járó motor mellett érdemes lenne végignézni őket. Nekem anno az FAstránán a kipufogócsőre csöpögtette, enyhén besz@rtam, mikor megláttam...

Elküldve
MKB

Barna, és tényleg jó az MKB? Mert nálam is az a legolcsóbb...

Habár nincs benne üvegkár, de annyira az nem érdekes, eddig még nem volt szélvédőcserém, s az annyira nem is jellemző....

Elküldve
Hm CASCOt is csak évfordulóra váltással lehet?

Vagy egyszerűen nem fizetem és megszűnik, közben kötök másikat?

Évforduló váltáskor lehet újrakötni.

És az évforduló előtt egy hónap az utolsó napja a lemondásnak. Nálam 2011. dec-1-én lesz a forduló, október 30-ig fel kell mondanom.

Elküldve

Végre sikerült felhajtani egy bontott katalizátort. Remélem, kitart egy darabig.

Ilyen volt, ami lekerült róla:

000_0610_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A leszakadó darabok teljesen eltömítették a kipufogó rendszert, fel kellett vágni a dobokat és kipucolni a kat. maradványokat.

De legalább mostmár újra gurul a szekér. :D

Elküldve
Barna, és tényleg jó az MKB? Mert nálam is az a legolcsóbb...

Habár nincs benne üvegkár, de annyira az nem érdekes, eddig még nem volt szélvédőcserém, s az annyira nem is jellemző....

Nemtom, szerencsére még nem kellett használnom őket. De most már felfegyverkeztem DAS-al, szal nehezebben szívatnak meg :D Az enyém teljes körű CASCO, 100e/10%, üvegkár is van benne. Aegon volt a legolcsóbb, de még ha ők fizetnének, akkor sem... Allianz-ról váltottam, ők nagyon korrektek voltak, kétszer is gond nélkül fizettek, csak hát válság van és jön a második gyerek, számít, hogy feleannyi a másik...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.