Mc-elek Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 négyszög fúró Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 aszongyák hogy a hegyekbe hóesés is lehet... most akkor rakjam a téligumit fel ?? :D Azért még korai lenne, bár egy hónap múlva már esélyes lesz: ELŐREJELZÉS Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Azért még korai lenne, bár egy hónap múlva már esélyes lesz: ELŐREJELZÉS majd akkor hó vége fele.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 majd akkor hó vége fele.... jajj nemááár. most raktam fel a szép új felniket és most rakjam fel majd a fekete lemezeket?! Pedig végre stabil volt az autó, erre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 jajj nemááár. most raktam fel a szép új felniket és most rakjam fel majd a fekete lemezeket?! Pedig végre stabil volt az autó, erre... :D én meg alig várom hogy levegyem ezt a retek dánlopot :P ez volt ucsó nyara.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 én meg alig várom hogy levegyem ezt a retek dánlopot :P ez volt ucsó nyara.. Hát, erről a gumiról én még jót nemigen hallottam. :D Nekem annó ContiEcoContact-tal jött ki az autóm, azzal nem volt baj, csak megkopva kicsit zúgós lett, de nagyon jól tapadt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 négyszög fúró Ezek a ferdeszeműek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Ezek a ferdeszeműek... :D nekem csorgott a nyálam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 nekem csorgott a nyálam :D Tuti hogy nem élv...lett vizes a nadrág? :D :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 négyszög fúró Aztaaa...de komoly ! :D Akkor ezzel már nem lehet szívatni a tanulókat,hogy hozzál négyszögfúrót! Maradnak a reszelőzsír és társai.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Román naftát tettél bele? Nem lehet, hogy valami szart? kizárólag itthon,kagylós anyagot kap...(oda van kedvezményem.. :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Aztaaa...de komoly ! :D Akkor ezzel már nem lehet szívatni a tanulókat,hogy hozzál négyszögfúrót! Maradnak a reszelőzsír és társai.... :P meg az üvegdomborítókalapács,meg a dugattyúvisszahúzó rugó... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 majd akkor hó vége fele.... Én is ezt várom már, de ez csak jövő tavasszal lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 kizárólag itthon,kagylós anyagot kap...(oda van kedvezményem.. :D ) Nem csak elnéztél valamit? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Van eladó robogóm és biciklim :P Nagyon szuper az Area ! :D Az eladó meg az OPC kék bicaj? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Nem csak elnéztél valamit? :P nem..ugyanez volt a mai tankolásnál is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve Október6, 2011 Megoszt Elküldve Október6, 2011 Aztaaa...de komoly ! :D Akkor ezzel már nem lehet szívatni a tanulókat,hogy hozzál négyszögfúrót! Maradnak a reszelőzsír és társai.... :P Huszonéve a néhai debreceni házgyárban egy csoporttársamat elküldték violinkulcsért a telep másik végébe. Kapott egy jó 10 kilós vasat a kezébe, aztán vihette néhány km-t :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 nem..ugyanez volt a mai tankolásnál is... :D Valahol nem nyomja ki a benzint? Egészségesek a benzincsövek? Járó motor mellett érdemes lenne végignézni őket. Nekem anno az FAstránán a kipufogócsőre csöpögtette, enyhén besz@rtam, mikor megláttam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
starchild83 Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Hm CASCOt is csak évfordulóra váltással lehet? Vagy egyszerűen nem fizetem és megszűnik, közben kötök másikat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 MKB Barna, és tényleg jó az MKB? Mert nálam is az a legolcsóbb... Habár nincs benne üvegkár, de annyira az nem érdekes, eddig még nem volt szélvédőcserém, s az annyira nem is jellemző.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Hm CASCOt is csak évfordulóra váltással lehet? Vagy egyszerűen nem fizetem és megszűnik, közben kötök másikat? Évforduló váltáskor lehet újrakötni. És az évforduló előtt egy hónap az utolsó napja a lemondásnak. Nálam 2011. dec-1-én lesz a forduló, október 30-ig fel kell mondanom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 K&H casco remélem ez csak egyedi eset... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Végre sikerült felhajtani egy bontott katalizátort. Remélem, kitart egy darabig. Ilyen volt, ami lekerült róla: A leszakadó darabok teljesen eltömítették a kipufogó rendszert, fel kellett vágni a dobokat és kipucolni a kat. maradványokat. De legalább mostmár újra gurul a szekér. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 négyszög fúró Bakker... a kör négyszögesítése... a japánok megoldották. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Október7, 2011 Megoszt Elküldve Október7, 2011 Barna, és tényleg jó az MKB? Mert nálam is az a legolcsóbb... Habár nincs benne üvegkár, de annyira az nem érdekes, eddig még nem volt szélvédőcserém, s az annyira nem is jellemző.... Nemtom, szerencsére még nem kellett használnom őket. De most már felfegyverkeztem DAS-al, szal nehezebben szívatnak meg :D Az enyém teljes körű CASCO, 100e/10%, üvegkár is van benne. Aegon volt a legolcsóbb, de még ha ők fizetnének, akkor sem... Allianz-ról váltottam, ők nagyon korrektek voltak, kétszer is gond nélkül fizettek, csak hát válság van és jön a második gyerek, számít, hogy feleannyi a másik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts