Lipi-G Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 helyes,végre megint márka hű vagy :D jaja!!!maradok is!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október3, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Október3, 2011 Elkelt az újságosbódé... Majd megkedveled a Vectrát is. :P A hétvégén telesírtam a topikot Z14XE katalizátor ügyben... Nem tudsz esetleg valahol egy jó állapotút (bontottat persze)? hirtelen sajnos nem.... annyi opel bontó van, nincs sehol? nézd még meg a használtautó.hu nak az alkatrész részén ott biztos van okosság :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Z14XE katalizátor ügyben... http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1484759903.html na például ezt nehogy megvedd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 No akkor tessék :P : ] Ő az enyimééééé :D Nem piros! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Nem piros! :D kabbbeeeeeeee :P legalább nem kell hetente mosni :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 kabbbeeeeeeee :P legalább nem kell hetente mosni :P Ez jogos!Tényleg nem látszik rajta olyan hamar!Legközelebb én koszszínű autót veszek! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Ez jogos!Tényleg nem látszik rajta olyan hamar!Legközelebb én koszszínű autót veszek! :D vagy ajtó rányitós színűt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 vagy ajtó rányitós színűt :D mint volt a foswagen polo caméleon... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 foswagen most már csak így ??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 most már csak így ??? :D jah,de csitt :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 No akkor tessék :P : Ő az enyimééééé :D Gratula az "új" autódhoz! Kívánom,hogy több szerencséd legyen vele,mint az előző piros caravánnal. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Robi_ Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Nem tud vki eladó nokia E52-t olcsón max 20-22 ezer. Betojt a telóm és nagyon vágyok egy ilyenre. Azért kérdem mert nincsen kedvem licitálgatni meg aukciókat figyelni. ha van itt közülünk vkinek és megválna akkor ne tartsa magában. Ha vki eladná akkor várom az ajánlatokat privibe. Még annyi hogy pannon vagy független lenne jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Október3, 2011 Megoszt Elküldve Október3, 2011 Nem tud vki eladó nokia E52-t olcsón max 20-22 ezer. Betojt a telóm és nagyon vágyok egy ilyenre. Azért kérdem mert nincsen kedvem licitálgatni meg aukciókat figyelni. ha van itt közülünk vkinek és megválna akkor ne tartsa magában. Ha vki eladná akkor várom az ajánlatokat privibe. Még annyi hogy pannon vagy független lenne jó. http://www.hasznaltmobil.com/ http://www.expressz.hu/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 No akkor tessék :P : Ő az enyimééééé :D Szép ótó! És valóban ez a szín koszolhatatlan. Balesetmentest hozzá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Sziasztok! A gyári ablaktörlőm lassan a végét járja, lecserélném egy újra. Van tapasztalatotok a fémváz nélküli (Bosch AeroTwin, VALEO XTR-M, ...) változatokkal kapcsolatban. Vennék egy ilyet az esős időkre. Köszi, Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Sziasztok! A gyári ablaktörlőm lassan a végét járja, lecserélném egy újra. Van tapasztalatotok a fémváz nélküli (Bosch AeroTwin, VALEO XTR-M, ...) változatokkal kapcsolatban. Vennék egy ilyet az esős időkre. Köszi, Zoli AeroTwin jó. nekem az van. ez a 2. szezonja és még csíkmentes. eddig évenként cseréltük a lapátokat de ez eddig jo. de van valami uj. most van egy reklám az AutoBildben. most nincs elöttem a zújság. :D valeo nekem minden téren csalódás volt. a pug-omon pl 150felett már nem törölt. a zafirán meg.. ebbe ne memjünk bele :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 AeroTwin jó. nekem az van. ez a 2. szezonja és még csíkmentes. eddig évenként cseréltük a lapátokat de ez eddig jo. de van valami uj. most van egy reklám az AutoBildben. most nincs elöttem a zújság. :D valeo nekem minden téren csalódás volt. a pug-omon pl 150felett már nem törölt. a zafirán meg.. ebbe ne memjünk bele :P Sziasztok! Ez engem is érdekel. Januárban cserélem a szettet, de elég drágának találom. Hol érdemes venni? http://www.olajszaki.hu/?mod=termeklap&id=23069 Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Sziasztok! A gyári ablaktörlőm lassan a végét járja, lecserélném egy újra. Van tapasztalatotok a fémváz nélküli (Bosch AeroTwin, VALEO XTR-M, ...) változatokkal kapcsolatban. Vennék egy ilyet az esős időkre. Köszi, Zoli Nekem is aerotwin volt, nagyon jó, csendes és gyorsan rá lehet tenni az autóra. A gyári után teljes kéjmámor volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Sziasztok! Ez engem is érdekel. Januárban cserélem a szettet, de elég drágának találom. Hol érdemes venni? http://www.olajszaki.hu/?mod=termeklap&id=23069 Én vaterán vettem, ott elég jó ára volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
zfarkas Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 nagymag, camaron, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Szia! Nem lepett meg a dolog,én pont ma hagytam ott az aegont,mert egy szemét tróger társaság! :D Sajna engem sem. A kötelezőmet jól elintézték két éve. Belém jöttek hátulról, ezek meg mindenféle bizonyíték nélkül, hogy ki volt a hibás, kifizettek a fószernak 1.5 millát a kötelezőmre, és ugrattak vissza kettővel a bónusz rendszerben. (Gondolom jutott kicsi vissza az ügyet intézőnek is...) Reklamálásomra kb annyi volt a válasz, ha nem teccik mehetek bíróságra... Na persze, 3 éves eljárás, magánszemélyként a nagy biztosítóval szemben, ahol nekem kell mindent állnom, amíg ki nem mondják, hogy nekem van igazam... Tróger banda, soha többet Aegon-hoz. Azóta már van jogvédelmi biztosításom is, hogy legközelebb egyenlő esélyekkel indulhassak... hiába, a hibákból tanul az ember. Az okosabb a máséból, a többi meg a magáéból... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Sajna engem sem. A kötelezőmet jól elintézték két éve. Belém jöttek hátulról, ezek meg mindenféle bizonyíték nélkül, hogy ki volt a hibás, kifizettek a fószernak 1.5 millát a kötelezőmre, és ugrattak vissza kettővel a bónusz rendszerben. (Gondolom jutott kicsi vissza az ügyet intézőnek is...) Reklamálásomra kb annyi volt a válasz, ha nem teccik mehetek bíróságra... Na persze, 3 éves eljárás, magánszemélyként a nagy biztosítóval szemben, ahol nekem kell mindent állnom, amíg ki nem mondják, hogy nekem van igazam... Tróger banda, soha többet Aegon-hoz. Azóta már van jogvédelmi biztosításom is, hogy legközelebb egyenlő esélyekkel indulhassak... hiába, a hibákból tanul az ember. Az okosabb a máséból, a többi meg a magáéból... :D Nekem a cascom van náluk, de én is azt tervezem, hogy otthagyom őket, 48e-et fízetek (10% vagy 200e), és ugyanez egy tízessel olcsóbb a generalinál(ha jól emlékszem a nevére).... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Nekem az Allianz-al eddig több téren jó tapasztalataim voltak, pedig nem feltétlenül a legolcsóbbak. Különben én úgy vagyok vele, hogy önmagában egy nagyon alacsony vagy nagyon magas biztosítási díj még nem mond el semmit az adott szolgáltatóról. Tudom, hogy ebben a nagy multikulti világban már összemosódik pl. a poroszososan letisztult, meg mondjuk az angolszász liberálisabb üzleti modell, de azért egy német gyökerű céghez még mindig nagyobb bizodalmam van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Sajna engem sem. A kötelezőmet jól elintézték két éve. Belém jöttek hátulról, ezek meg mindenféle bizonyíték nélkül, hogy ki volt a hibás, kifizettek a fószernak 1.5 millát a kötelezőmre, és ugrattak vissza kettővel a bónusz rendszerben. (Gondolom jutott kicsi vissza az ügyet intézőnek is...) Reklamálásomra kb annyi volt a válasz, ha nem teccik mehetek bíróságra... Na persze, 3 éves eljárás, magánszemélyként a nagy biztosítóval szemben, ahol nekem kell mindent állnom, amíg ki nem mondják, hogy nekem van igazam... Tróger banda, soha többet Aegon-hoz. Azóta már van jogvédelmi biztosításom is, hogy legközelebb egyenlő esélyekkel indulhassak... hiába, a hibákból tanul az ember. Az okosabb a máséból, a többi meg a magáéból... :D Részvétem.Velem is ki akartak babrálni.Most November 5-én lesz 1 éve,hogy vettem az autót és megkötötték a biztosítást rá,ahol vettem.41 ezer valamennyire jött ki éves szinten,mivel első autó a nevemen,Decemberben kiküldtek még 1 szerződést,hogy 82 ezer lesz 1 évben (mondom hogy a pi,,,ba lehet ez?),kiderült,hogy azért lett a duplája,mert "bérelhető járműként" könyvelték el,"saját használatú"helyett,na mindegy lerendeztem,azt mondták újra számolják,mert valamit elcseszett az ámítógép (amit beírnak a gépbe azt dobja ki,úgyhogy ezt nem vettem be),küldtek még 1 szerződést 67ezerről,itt is hisztiztem 1 sort,így lett 28 ezer,úgyhogy én Januárban eldöntöttem,hogy itt nem maradok tovább,csak mivel évforduló alkalmával lehet váltani,kénytelen voltam eddig várni. De,ha lehet én is mindenkit lebeszélek az aegonról. UI:bocs a hosszú regényért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vaga Elküldve Október4, 2011 Megoszt Elküldve Október4, 2011 Sziasztok srácok! Nincs valakinek elfekvőben gyári konzol telefonhoz? Kellene. Vaterán van, de ha itt van valakinek, akkor inkább... :D Köszi, üdv Gábor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts