PGA Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 sajnos ennek a fajtának ennyi az ára én is így tudom hogy az után gyártott 80-90e-től van a gyári meg 200e felet.. én vasas gyerek vagyok ,de nem vállalnám be a katalizátor rész cserét... ez nem olyan mint a régieknél hogy kivág és berak az újat ... mert olyat csináltam már :D Elek, meg tudnád nézni "ott", hogy a Z14XE-re és a Z14XEP-re milyen cikkszámot hoz a katalizátorra, mert gyanúsan egyformák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 UK ebay-en halásztam egy ilyet: http://www.ebay.co.uk/itm/Astra-1-4-Mk-4-1...=item4cf52c42a9 Emberi áron van, ha a szállítást is meg lehetne oldani, nem tűnne rossznak. Azt meg se kérdezem, hogy valaki közületek vett-e már ilyet, meg hogy milyen minőség lehet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Elek, meg tudnád nézni "ott", hogy a Z14XE-re és a Z14XEP-re milyen cikkszámot hoz a katalizátorra, mert gyanúsan egyformák... z14xe: -20Y82666 -02NZ7021 motorszámig 58 50 092 20Y82667- 02NZ7022- motorszámtól 58 49 007 z14xep 08 49 536 tehát a kettő nem egyforma velük beszéltél? http://autosopelbonto.hu/content/kataliz%C3%A1tor-1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 UK ebay-en halásztam egy ilyet: http://www.ebay.co.uk/itm/Astra-1-4-Mk-4-1...=item4cf52c42a9 Emberi áron van, ha a szállítást is meg lehetne oldani, nem tűnne rossznak. Azt meg se kérdezem, hogy valaki közületek vett-e már ilyet, meg hogy milyen minőség lehet... :D vagy http://www.ebay.de/dsc/i.html?_nkw=5850092...;LH_TitleDesc=1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 z14xe: -20Y82666 -02NZ7021 motorszámig 58 50 092 20Y82667- 02NZ7022- motorszámtól 58 49 007 z14xep 08 49 536 tehát a kettő nem egyforma velük beszéltél? http://autosopelbonto.hu/content/kataliz%C3%A1tor-1 Köszi! Beszéltem velük, most nincs nekik, várják ők is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszk Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Sziasztok! Hogyan tudom kicserélni a jobb oldalsó kis indexlámpám égőjét? Nem tudom leszedni a kis foglalatot, sem a burát, van valami egyszerü módja? Köszönöm. KSZK Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Sziasztok! Hogyan tudom kicserélni a jobb oldalsó kis indexlámpám égőjét? Nem tudom leszedni a kis foglalatot, sem a burát, van valami egyszerü módja? Köszönöm. KSZK tolod hátra felé és óvatosan alányúlsz valami NEM karcoló akármivel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 ...vagy ha nincs dobbetét akkor hátulról, a kerék felől is be lehet nyúlni és a csatlakozót foglalatostól, égőstől kihúzni a lámpatestből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszk Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Sziasztok, Opel astra G 2006-ba Z-s motorral lehet utólag tempomatot épiteni? Ez csak kapcsoló kérdése? Köszi! KSZK Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszk Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 tolod hátra felé és óvatosan alányúlsz valami NEM karcoló akármivel :D Köszönöm, sikerült! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kszk Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 ...vagy ha nincs dobbetét akkor hátulról, a kerék felől is be lehet nyúlni és a csatlakozót foglalatostól, égőstől kihúzni a lámpatestből. Köszönöm sikerült! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Ez tetszik! :D http://placc.stipistop.com/2011/10/01/ez-e...vedo-a-fordtol/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Ez tetszik! :D http://placc.stipistop.com/2011/10/01/ez-e...vedo-a-fordtol/ ilyen nem volt 20éve a ladán? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 ilyen nem volt 20éve a ladán? :D Nézd meg a videót alul. Önműködő.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Nézd meg a videót alul. Önműködő.... a ladán jobb volt abba volt fényvisszaverő is .... :P egyébként jó pofa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 a ladán jobb volt abba volt fényvisszaverő is .... :P egyébként jó pofa :D Inkább így:jópofa! :P Amúgy most épp automata Zafirát keresek,nem tud valaki? Használtautón 1,1 M-ért van megfelelő ,de nagyon csábító a Sharan-Galaxy-Alhambra hármasfogat és persze örök kedvenceim az amerikai 6-7-8 személyes egyterűek!Benzinest keresek és rögtön gázosítanám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Inkább így:jópofa! :D Amúgy most épp automata Zafirát keresek,nem tud valaki? vedd meg az Ákosét, igaz az nem otómata de rendben van az a szekér Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 vedd meg az Ákosét, igaz az nem otómata de rendben van az a szekér Csak automata jöhet szóba! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Csak automata jöhet szóba! :D ezek a nők :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 ezek a nők :P A balesete óta nem tud kuplungolni ballal,ezért kell automata,,,, :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 Olyan boldog vagyok, megvannak az új felnijeim+gumi :D annyit hadd kérdezzek, hogy nagyobb gumiba ugyanakkora nyomás kell, hogy legyen mint kisebbe? gyári: 195/65R15 most 225/45R17. nem akartam a gumis topic-ba írni, de ha itt gáz akkor sorry. (bár az erről-arról kategóriába belefér:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 A balesete óta nem tud kuplungolni ballal,ezért kell automata,,,, :D opppss én kérek elnézést :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október1, 2011 Megoszt Elküldve Október1, 2011 ...örök kedvenceim az amerikai 6-7-8 személyes egyterűek! Ezt biztos hogy átgondoltad? Karbantartás szempontjából nem egy leányálom, lévén az összes csavarja colmenetes... sőt, meglepő módon még az Opel Sintra is ilyen, a motort leszámítva (mert az európai) annyira amerikai a verda hogy amerikai szabványú csavarkulcsok kellenek hozzá... egy ismerősöm nemrég faragott rá ilyenre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Ezt biztos hogy átgondoltad? Karbantartás szempontjából nem egy leányálom, lévén az összes csavarja colmenetes... sőt, meglepő módon még az Opel Sintra is ilyen, a motort leszámítva (mert az európai) annyira amerikai a verda hogy amerikai szabványú csavarkulcsok kellenek hozzá... egy ismerősöm nemrég faragott rá ilyenre. Pontos válasz, 00:00 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október2, 2011 Megoszt Elküldve Október2, 2011 Ezt biztos hogy átgondoltad? Karbantartás szempontjából nem egy leányálom, lévén az összes csavarja colmenetes... sőt, meglepő módon még az Opel Sintra is ilyen, a motort leszámítva (mert az európai) annyira amerikai a verda hogy amerikai szabványú csavarkulcsok kellenek hozzá... egy ismerősöm nemrég faragott rá ilyenre. Attól még nekem tetszhetnek! :P Ha veszek ,biztos Zafit választok és majd mindig kérdezősködök itt,hogy ez hol van,mi baja stb.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts