Guest Endy Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Hali! Olyan dologgal fordulnék hozzátok, hogy egy 1.4 es benzines 5 ajtós astrám van, hátul a dobféket lecseréltem tárcsára, de most meg nem találok hozzá sehol sem hátsó féktárcsát csak betétet. Tárcsát kéne cserélnem rajta mert a vastagsága már közelít az 5 milihez. ha jól tudom 6mm körül nem árt lecserélni. hol lehetne kapni? milyen árban? brembo max érdekelne igazán mert elől az van! Szia! Ugye nem sokat mentél 5-6mm-es tárcsával? A minimum 8mm. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 no, én meg leírom ami a lelkemet nyomja: Bennem rettenet harcok dúlnak. az egyik énem azt mondja hogy lapátra a Zafirával, a másik énem meg azt hogy eszemmbe se jusson eladni. Ez még abba is nyilvánul meg, hogy tegnapeslött felraktam a hastználtautóra, majd tegnap levettem. ma visszaraktam. Nem tudom eldönteni hogy mi a helyes. Pénteken megvan a Vectra ( ma kifizettem, pénteken lesz adásvételi akkor már el tudom hozni ), 3 autó nem fér be a kertbe, ugyhogy valamit ki kell találnom :D Az a helyzet hogy a Zafival közösen megtett 18.000 km alatt nagyon megszerettem. Nagy , kényelmes, jó a futómüve ( ######án billeg, és a kátyúkat leszarja ) pakolható, és ott merem hagyni bárhol. egy dolog van amitől rosszul vagyok: a motorja. aki a zafirába engedte beleszerelni az 1.6 os motort annak a kurvaannyát.... ( a Honda nem véletlenül csak 1.8 assal árulta az egyterüjét 140 LE vel. ) De ez is megszokható, egyszerüen meg kell tanulni kezelni a tudását az autónak. Én már megtanultam. A gázzal meg maximálisan meg vagyok elégedve, máég úgy is hogy 10 litert eszik. Rettenet mennyiségü pénzt spóroltam meg vele. Már 16.000 km-t mentem gázzal, megjártam 2x horvátországot, ausztriát, szlovákiát. Meg magyarországot egy párszor Szóval ennyi, vergődök, nem tudom hogy milesz, mi legyen.... :P nincs igazság :D Akkor rád nem igaz az az autós mondás, hogy kétszer örül az ember az autójának. Amikor veszi meg amikor eladja. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 kivételesen nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Bosch van rajta. Köszönöm az oldalt találtam tárcsát Örülök neki, és elégé jó áron vannak. :D És csinálj kártyát, úgy min 10% kedvezményed lesz (de van amiből több). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 sziasztok hátha valaki tisztában van hogy mennyibe kerül a gyári kutyacsont. nincs kedvem fél év után megint cserélni. talán a gyári bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 de mentem vele pár ezret :D de ezek szerint a cseréje égetőbb mint eddig gondoltam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Örülök neki, és elégé jó áron vannak. :D És csinálj kártyát, úgy min 10% kedvezményed lesz (de van amiből több). ez a kártya olyan mint az EDC kártya? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 szerintem 1 fajta hátsó fék van a tárcsás astrákon, max annyi a különbség, hogy lucas, vagy bosch fék van e rajta. Nemnem, van 240-es meg 264-es átmérőjű féktárcsa is, ha minden igaz valahol 1.8-nál lehet a választóvonal (ahhoz még hozza a kisebbet is meg a nagyobbat is). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Nemnem, van 240-es meg 264-es átmérőjű féktárcsa is, ha minden igaz valahol 1.8-nál lehet a választóvonal (ahhoz még hozza a kisebbet is meg a nagyobbat is). ha jól tudom a nagyobb átmérős már más osztókörrel van. nem 4x100 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 no, örülök, hogy megválsz az öreg fócvágentő :P már nincs meg!!most kétkerekű vagyok egy darabig...nem tudok dönteni melyiket vegyem meg... :D ötlet?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 már nincs meg!!most kétkerekű vagyok egy darabig...nem tudok dönteni melyiket vegyem meg... :D ötlet?? Pirosat ne vegyél! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 Pirosat ne vegyél! :D egyik metálszürke,másik olyan kékesszürkésmetálosárnyalatos... Eleknek meg pont az a baja,hogy nem piros :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 már nincs meg!!most kétkerekű vagyok egy darabig...nem tudok dönteni melyiket vegyem meg... :D ötlet?? a benzinest :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 a benzinest :D oszt gázt neki :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 oszt gázt neki :D Mennyire tudtam,hogy ez következik! :P Ja,megnéztem, munkából hazafelé jövet: Nagyvárad előtt 210 ft. körül van a gáz,bentebb lehet van kevesebbért is,mert itt minden drágább kicsivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 is,mert itt minden drágább kicsivel. mert Ti jól éltek, mi meg itt budapesten csórók vagyunk, nekünk olcsóbb :D és utána ahogy a gáz bennevan meg kell nézni a veztengely lefogató csapágycsavarokat :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 mert Ti jól éltek, ??????????????? Ugyanúgy itt élek Magyarországon, mint Te ,(gyorsan be is írom a tartózkodási helyhez! :P) csak munkámból adódóan kell kijárnom Romániába.Sajnos már azt sem sokáig,mert jön az év vége és kedves munkáltatónk megint felvetette,hogy nagyon sokan vagyunk,elég lenne kevesebb alkalmazott is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 sziasztok. rég voltam már erre. van egy kicsi problémám. a visszapillantó tükrömön elengedett a ragasztó. szinte csak a lélek tartja. vissza lehet azt ragasztani egyszerűen valamilyen kétoldalú ragasztóval vagy valami spéci kell a tükörfűtés miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 oszt gázt neki :D holnap az enyém a benyás!!!jajj de vároooom.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 mennyijé, milyet, kkééppeett!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 ??????????????? Ugyanúgy itt élek Magyarországon, mint Te jóvvanna, viccnek szántam, csak nem jött be :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 és utána ahogy a gáz bennevan meg kell nézni a veztengely lefogató csapágycsavarokat :D :P és megint beszóóóó :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 mennyijé, milyet, kkééppeett!! :D hónap majd kaptok képet :P 2002-s 1.4,73000kmVALÓS!!!comfort felszereltség,1 milla átiratva.5 ajtós,sérülésmentes,1 tulajos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 hónap majd kaptok képet :D 2002-s 1.4,73000kmVALÓS!!!comfort felszereltség,1 milla átiratva.5 ajtós,sérülésmentes,1 tulajos. alkud bele a gázt is :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember22, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2011 hónap majd kaptok képet :D 2002-s 1.4,73000kmVALÓS!!!comfort felszereltség,1 milla átiratva.5 ajtós,sérülésmentes,1 tulajos. Az jó ár, de nagyon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts