Guest Endy Elküldve Szeptember21, 2011 Elküldve Szeptember21, 2011 Hali! Olyan dologgal fordulnék hozzátok, hogy egy 1.4 es benzines 5 ajtós astrám van, hátul a dobféket lecseréltem tárcsára, de most meg nem találok hozzá sehol sem hátsó féktárcsát csak betétet. Tárcsát kéne cserélnem rajta mert a vastagsága már közelít az 5 milihez. ha jól tudom 6mm körül nem árt lecserélni. hol lehetne kapni? milyen árban? brembo max érdekelne igazán mert elől az van! Szia! Ugye nem sokat mentél 5-6mm-es tárcsával? A minimum 8mm. :D
Guest Endy Elküldve Szeptember21, 2011 Elküldve Szeptember21, 2011 no, én meg leírom ami a lelkemet nyomja: Bennem rettenet harcok dúlnak. az egyik énem azt mondja hogy lapátra a Zafirával, a másik énem meg azt hogy eszemmbe se jusson eladni. Ez még abba is nyilvánul meg, hogy tegnapeslött felraktam a hastználtautóra, majd tegnap levettem. ma visszaraktam. Nem tudom eldönteni hogy mi a helyes. Pénteken megvan a Vectra ( ma kifizettem, pénteken lesz adásvételi akkor már el tudom hozni ), 3 autó nem fér be a kertbe, ugyhogy valamit ki kell találnom :D Az a helyzet hogy a Zafival közösen megtett 18.000 km alatt nagyon megszerettem. Nagy , kényelmes, jó a futómüve ( ######án billeg, és a kátyúkat leszarja ) pakolható, és ott merem hagyni bárhol. egy dolog van amitől rosszul vagyok: a motorja. aki a zafirába engedte beleszerelni az 1.6 os motort annak a kurvaannyát.... ( a Honda nem véletlenül csak 1.8 assal árulta az egyterüjét 140 LE vel. ) De ez is megszokható, egyszerüen meg kell tanulni kezelni a tudását az autónak. Én már megtanultam. A gázzal meg maximálisan meg vagyok elégedve, máég úgy is hogy 10 litert eszik. Rettenet mennyiségü pénzt spóroltam meg vele. Már 16.000 km-t mentem gázzal, megjártam 2x horvátországot, ausztriát, szlovákiát. Meg magyarországot egy párszor Szóval ennyi, vergődök, nem tudom hogy milesz, mi legyen.... :P nincs igazság :D Akkor rád nem igaz az az autós mondás, hogy kétszer örül az ember az autójának. Amikor veszi meg amikor eladja. :P
imy Elküldve Szeptember21, 2011 Elküldve Szeptember21, 2011 Bosch van rajta. Köszönöm az oldalt találtam tárcsát Örülök neki, és elégé jó áron vannak. :D És csinálj kártyát, úgy min 10% kedvezményed lesz (de van amiből több).
mr. bb Elküldve Szeptember21, 2011 Elküldve Szeptember21, 2011 sziasztok hátha valaki tisztában van hogy mennyibe kerül a gyári kutyacsont. nincs kedvem fél év után megint cserélni. talán a gyári bírja.
Hegyi Elküldve Szeptember21, 2011 Elküldve Szeptember21, 2011 de mentem vele pár ezret :D de ezek szerint a cseréje égetőbb mint eddig gondoltam...
Hegyi Elküldve Szeptember21, 2011 Elküldve Szeptember21, 2011 Örülök neki, és elégé jó áron vannak. :D És csinálj kártyát, úgy min 10% kedvezményed lesz (de van amiből több). ez a kártya olyan mint az EDC kártya?
tgabika76 Elküldve Szeptember21, 2011 Elküldve Szeptember21, 2011 szerintem 1 fajta hátsó fék van a tárcsás astrákon, max annyi a különbség, hogy lucas, vagy bosch fék van e rajta. Nemnem, van 240-es meg 264-es átmérőjű féktárcsa is, ha minden igaz valahol 1.8-nál lehet a választóvonal (ahhoz még hozza a kisebbet is meg a nagyobbat is).
Hegyi Elküldve Szeptember21, 2011 Elküldve Szeptember21, 2011 Nemnem, van 240-es meg 264-es átmérőjű féktárcsa is, ha minden igaz valahol 1.8-nál lehet a választóvonal (ahhoz még hozza a kisebbet is meg a nagyobbat is). ha jól tudom a nagyobb átmérős már más osztókörrel van. nem 4x100
Lipi-G Elküldve Szeptember21, 2011 Elküldve Szeptember21, 2011 no, örülök, hogy megválsz az öreg fócvágentő :P már nincs meg!!most kétkerekű vagyok egy darabig...nem tudok dönteni melyiket vegyem meg... :D ötlet??
Korzika Elküldve Szeptember21, 2011 Elküldve Szeptember21, 2011 már nincs meg!!most kétkerekű vagyok egy darabig...nem tudok dönteni melyiket vegyem meg... :D ötlet?? Pirosat ne vegyél! :P
Lipi-G Elküldve Szeptember22, 2011 Elküldve Szeptember22, 2011 Pirosat ne vegyél! :D egyik metálszürke,másik olyan kékesszürkésmetálosárnyalatos... Eleknek meg pont az a baja,hogy nem piros :P
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2011 Szerző Elküldve Szeptember22, 2011 már nincs meg!!most kétkerekű vagyok egy darabig...nem tudok dönteni melyiket vegyem meg... :D ötlet?? a benzinest :P
Korzika Elküldve Szeptember22, 2011 Elküldve Szeptember22, 2011 oszt gázt neki :D Mennyire tudtam,hogy ez következik! :P Ja,megnéztem, munkából hazafelé jövet: Nagyvárad előtt 210 ft. körül van a gáz,bentebb lehet van kevesebbért is,mert itt minden drágább kicsivel.
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2011 Szerző Elküldve Szeptember22, 2011 is,mert itt minden drágább kicsivel. mert Ti jól éltek, mi meg itt budapesten csórók vagyunk, nekünk olcsóbb :D és utána ahogy a gáz bennevan meg kell nézni a veztengely lefogató csapágycsavarokat :P :P
Korzika Elküldve Szeptember22, 2011 Elküldve Szeptember22, 2011 mert Ti jól éltek, ??????????????? Ugyanúgy itt élek Magyarországon, mint Te ,(gyorsan be is írom a tartózkodási helyhez! :P) csak munkámból adódóan kell kijárnom Romániába.Sajnos már azt sem sokáig,mert jön az év vége és kedves munkáltatónk megint felvetette,hogy nagyon sokan vagyunk,elég lenne kevesebb alkalmazott is! :D
tommirra Elküldve Szeptember22, 2011 Elküldve Szeptember22, 2011 sziasztok. rég voltam már erre. van egy kicsi problémám. a visszapillantó tükrömön elengedett a ragasztó. szinte csak a lélek tartja. vissza lehet azt ragasztani egyszerűen valamilyen kétoldalú ragasztóval vagy valami spéci kell a tükörfűtés miatt?
Lipi-G Elküldve Szeptember22, 2011 Elküldve Szeptember22, 2011 oszt gázt neki :D holnap az enyém a benyás!!!jajj de vároooom.... :P
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2011 Szerző Elküldve Szeptember22, 2011 mennyijé, milyet, kkééppeett!! :D
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2011 Szerző Elküldve Szeptember22, 2011 ??????????????? Ugyanúgy itt élek Magyarországon, mint Te jóvvanna, viccnek szántam, csak nem jött be :P :D
Mc-elek Elküldve Szeptember22, 2011 Elküldve Szeptember22, 2011 és utána ahogy a gáz bennevan meg kell nézni a veztengely lefogató csapágycsavarokat :D :P és megint beszóóóó :P :D
Lipi-G Elküldve Szeptember22, 2011 Elküldve Szeptember22, 2011 mennyijé, milyet, kkééppeett!! :D hónap majd kaptok képet :P 2002-s 1.4,73000kmVALÓS!!!comfort felszereltség,1 milla átiratva.5 ajtós,sérülésmentes,1 tulajos.
Mc-elek Elküldve Szeptember22, 2011 Elküldve Szeptember22, 2011 hónap majd kaptok képet :D 2002-s 1.4,73000kmVALÓS!!!comfort felszereltség,1 milla átiratva.5 ajtós,sérülésmentes,1 tulajos. alkud bele a gázt is :P :P
imy Elküldve Szeptember22, 2011 Elküldve Szeptember22, 2011 hónap majd kaptok képet :D 2002-s 1.4,73000kmVALÓS!!!comfort felszereltség,1 milla átiratva.5 ajtós,sérülésmentes,1 tulajos. Az jó ár, de nagyon!
Recommended Posts