Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Miért szedték darabokra? me törve vót ... ami utólag derült ... és akkor össze állt a kép :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Sziasztok, Rakott már valamelyikőtök utólag Astra Classic II-be ködlámpát? Jól sejtem, hogy a Classic G Astrából már kispórolták a ködlámpa bekábelezését, amennyiben nem kértem bele gyárilag ködöst? Utólag akarnék rakni bele, de nem találom a stekkert sehol... G Astrákban még ott volt az üres csati, ha volt benne ködlámpa, ha nem. Igazából nem lepődnék meg, mert ugye a Classicból sok mindent kispóroltak... Utólag meg gondolom elég nagy szívás bekábelezni... De lehet én keresem rossz helyen... Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 Sziasztok! Sajnos még fogalmam nincs, hogy hogyan működik ez az oldal... de remélem hamarosan rájövök... Egy röpke kérdésem lenne: Honnan tudok beszerezni megbízható opel astra g motrot? (száma: Z14XE- 66 kw) Valós km-rel kellene és garanciális. Köszönöm! :lol: :lol: :D aha. márkaszervizbe. ott nulla km esen kapsz és garanciával. a bontottba minden lehet csak nem garantált km, és nem garancia.... attól bontott, és attól olcsó. dugni is meg szüznek is maradni nemlehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 ELADÓ :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 ELADÓ :lol: szegény busz :lol: ilyened is vót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 szegény busz :lol: ilyened is vót :lol: jaja, és én is sajnálom, mert megszerettem nagyon.... jó kocsi, csak az egyhat nagyon kicsi ebbe, de megszokható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 jaja, és én is sajnálom, mert megszerettem nagyon.... jó kocsi, csak az egyhat nagyon kicsi ebbe, de megszokható. nekem is tecccet .. és még klímával is ment :lol: ,najóóó pici aranyos fenyőfa :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 :lol: :lol: :D aha. márkaszervizbe. ott nulla km esen kapsz és garanciával. a bontottba minden lehet csak nem garantált km, és nem garancia.... attól bontott, és attól olcsó. dugni is meg szüznek is maradni nemlehet. 250-300 ezres óraállású lehet garantált, 80 ezres nem biztos. :D Garanciás lehet egy felújított motor, bár a TC-n lehet olvasni erről is érdekes sztorikat, igaz Vekiről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 :lol: :lol: :D aha. márkaszervizbe. ott nulla km esen kapsz és garanciával. a bontottba minden lehet csak nem garantált km, és nem garancia.... attól bontott, és attól olcsó. dugni is meg szüznek is maradni nemlehet. Miért, mennyi egy új motor szervizbe? (ha a motorvédő lemez 136e, akkor a motor 2 milla?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 a blokk olyan 1 a teljes, szerelt az olyan 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember19, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2011 a blokk olyan 1 a teljes, szerelt az olyan 2 Jó ára van a cuccnak... Én 2.8-ért vettem újan a kocsit, lehet érdemesebb lenne most alkatrészként eladni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mirabella6 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 a blokk olyan 1 a teljes, szerelt az olyan 2 Akkor ne is számítsak újra... :lol: (ha az 1 alatt az egy milliót érted.... ) Marad a használt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 Akkor ne is számítsak újra... :lol: (ha az 1 alatt az egy milliót érted.... ) Marad a használt.... Ööö. Szia! Te a gyengébbik nemet képviseled? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember20, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2011 max a krómkilincs, ami egy felszereltséghez lehetett rendelni. asszem csak felszereltséghez ( csomaghoz ) asszem ahoz amiben a szinrefujt tükör és a ködlámpa volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 max a krómkilincs, ami egy felszereltséghez lehetett rendelni. asszem csak felszereltséghez ( csomaghoz ) asszem ahoz amiben a szinrefujt tükör és a ködlámpa volt. Optima II felszereltségnél volt: króm belső kilincs+klíma+füthető, el.tükör, színrefújt házzal. A ködlámpa már külön opcio volt. A színre fújt tükör és a krómkilincs az Optima 2 felszereltségen felül volt, nekem úgymond ajándékba adták, de amúgy ha jól emlékszem külön 8e Ft lett volna. Ha hazamegyek megkeresem a papírokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sebald Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire macerás kicserélni a vízhűtőt? Elég egy kis szerelői tapasztalat, vagy bízzam kimondottan autószerelőre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 No akkor,úgy néz ki visszatérek!!! :D Vagy egy 1.4 benyás 5 ajtóssal(comfort),2001-s kiadással.Vagy egy 2003-s 2.0 caraván-olajossal(CDX)...mindkettő magyarországi,egy tulajos.((vagy Uhu Zafiján is gondolkodom)) :D árban majdnem ugyanaz,még nem tok dönteni.mindkettőt ismerem,a gazdáját is,meg az előéletét is.szépek...jók is(mondjuk csak addig amig hozzám nem kerülnek....nagy átlag ezt mutatja...) :P Úgyhogy tessék örülni!!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 No akkor,úgy néz ki visszatérek!!! :P .szépek...jók is(mondjuk csak addig amig hozzám nem kerülnek....nagy átlag ezt mutatja...) :P Úgyhogy tessék örülni!!!! :D Örülünk...! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Hali! Olyan dologgal fordulnék hozzátok, hogy egy 1.4 es benzines 5 ajtós astrám van, hátul a dobféket lecseréltem tárcsára, de most meg nem találok hozzá sehol sem hátsó féktárcsát csak betétet. Tárcsát kéne cserélnem rajta mert a vastagsága már közelít az 5 milihez. ha jól tudom 6mm körül nem árt lecserélni. hol lehetne kapni? milyen árban? brembo max érdekelne igazán mert elől az van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Hali! Olyan dologgal fordulnék hozzátok, hogy egy 1.4 es benzines 5 ajtós astrám van, hátul a dobféket lecseréltem tárcsára, de most meg nem találok hozzá sehol sem hátsó féktárcsát csak betétet. Tárcsát kéne cserélnem rajta mert a vastagsága már közelít az 5 milihez. ha jól tudom 6mm körül nem árt lecserélni. hol lehetne kapni? milyen árban? brembo max érdekelne igazán mert elől az van! www.cromax.hu Itt én találtam hátsó tárcsát. (csak ne 1.4-hez nézd, mert oda nincs, csak a nagyobb motorosoknál, amilyen a hátsó hidad) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 No akkor,úgy néz ki visszatérek!!! :D Vagy egy 1.4 benyás 5 ajtóssal(comfort),2001-s kiadással.Vagy egy 2003-s 2.0 caraván-olajossal(CDX)...mindkettő magyarországi,egy tulajos.((vagy Uhu Zafiján is gondolkodom)) :D árban majdnem ugyanaz,még nem tok dönteni.mindkettőt ismerem,a gazdáját is,meg az előéletét is.szépek...jók is(mondjuk csak addig amig hozzám nem kerülnek....nagy átlag ezt mutatja...) :D Úgyhogy tessék örülni!!!! :P no, örülök, hogy megválsz az öreg fócvágentő :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Köszönöm szépen! annyi a baj a hátsó híddal hogy a gyári. csak a kerékcsapágyak lettek lecsavarozva ugye 4 csavar fogta és a dob le a tárcsa meg kerékcsapágyastól nyergestől mindenstől fel lett téve. a híd maradt ugyan az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 no, én meg leírom ami a lelkemet nyomja: Bennem rettenet harcok dúlnak. az egyik énem azt mondja hogy lapátra a Zafirával, a másik énem meg azt hogy eszemmbe se jusson eladni. Ez még abba is nyilvánul meg, hogy tegnapeslött felraktam a hastználtautóra, majd tegnap levettem. ma visszaraktam. Nem tudom eldönteni hogy mi a helyes. Pénteken megvan a Vectra ( ma kifizettem, pénteken lesz adásvételi akkor már el tudom hozni ), 3 autó nem fér be a kertbe, ugyhogy valamit ki kell találnom :D Az a helyzet hogy a Zafival közösen megtett 18.000 km alatt nagyon megszerettem. Nagy , kényelmes, jó a futómüve ( án billeg, és a kátyúkat leszarja ) pakolható, és ott merem hagyni bárhol. egy dolog van amitől rosszul vagyok: a motorja. aki a zafirába engedte beleszerelni az 1.6 os motort annak a kurvaannyát.... ( a Honda nem véletlenül csak 1.8 assal árulta az egyterüjét 140 LE vel. ) De ez is megszokható, egyszerüen meg kell tanulni kezelni a tudását az autónak. Én már megtanultam. A gázzal meg maximálisan meg vagyok elégedve, máég úgy is hogy 10 litert eszik. Rettenet mennyiségü pénzt spóroltam meg vele. Már 16.000 km-t mentem gázzal, megjártam 2x horvátországot, ausztriát, szlovákiát. Meg magyarországot egy párszor Szóval ennyi, vergődök, nem tudom hogy milesz, mi legyen.... :P nincs igazság :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Köszönöm szépen! annyi a baj a hátsó híddal hogy a gyári. csak a kerékcsapágyak lettek lecsavarozva ugye 4 csavar fogta és a dob le a tárcsa meg kerékcsapágyastól nyergestől mindenstől fel lett téve. a híd maradt ugyan az! szerintem 1 fajta hátsó fék van a tárcsás astrákon, max annyi a különbség, hogy lucas, vagy bosch fék van e rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hegyi Elküldve Szeptember21, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2011 Bosch van rajta. Köszönöm az oldalt találtam tárcsát Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts