Korzika Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Szia! Köszönöm szépen a segítségedet,de valószínű,hogy én vagyok a bal,,sz,mert egyszerűennem találom a "more" feliratot. Ejnye-ejnye ezek az angol szavak milyen kétértelműek!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 24 üveg almás 1 liter tömény 12 egyéb sör. 2 liter bor ennyit sikerült 5 emberkének :lol: :D De nagyon jól sikerült :lol: Akkor holnap (is) munkaszüneti nap? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Ejnye-ejnye ezek az angol szavak milyen kétértelműek!!! :lol: hát Te megint kész vagy :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 24 üveg almás 1 liter tömény 12 egyéb sör. 2 liter bor ennyit sikerült 5 emberkének 5 egészséges,felnőtt,magyar embernek ez nem is olyan sok! 5 almás,4 feles,2 sör,4 deci bor?Hámia? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Akkor holnap (is) munkaszüneti nap? ;) vasárnap reggel volt mókás :lol: félkettőkor "dőltünk" el :D és félhatkor keltem :lol: ,eccerüen nem tudok tovább aludni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 5 egészséges,felnőtt,magyar embernek ez nem is olyan sok! 5 almás,4 feles,2 sör,4 deci bor?Hámia? ez tényleg nem sok :lol: tudtam én hogy két almás gyűjtő kellet volna :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Szia! Köszönöm szépen a segítségedet,de valószínű,hogy én vagyok a bal,,sz,mert egyszerűennem találom a "more" feliratot. Akkor biztos nem rád gondoltak! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Akkor biztos nem rád gondoltak! :lol: JA, én németül néztem,angolra fordítva már meg van,csak hiába írom be ua.-zt a képletet mint amit Imy írt,mindig valami hibát jelez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 JA, én németül néztem,angolra fordítva már meg van,csak hiába írom be ua.-zt a képletet mint amit Imy írt,mindig valami hibát jelez. Szia Bocs,itt vagy még? Nekem sikerült beilleszteni úgy ,hogy megnyitottam azt a linket ami van neked,ott rámentem a másolásra majd az aláírás szerkesztésében pedig a képnél beillesztettem!Látod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Szia Bocs,itt vagy még? Nekem sikerült beilleszteni úgy ,hogy megnyitottam azt a linket ami van neked,ott rámentem a másolásra majd az aláírás szerkesztésében pedig a képnél beillesztettem!Látod? Itt vagyok! csak küzdök az elemekkel,valahogy ma ez nem jön össze nekem,hiába ,sajna sosem volt túl sok érzékem az ilyen dolgokhoz. Azért köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Insignia 1.4-es motorral! http://totalcar.hu/tesztek/2011/09/13/auto...k..._aki_nincs/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Köszi. IDÉZET(szopcsi13 @ 2011-09-07 - 16:42) Azt a bizonyos műanyag vízcsőcsonkot (ami el szokott törni) fémre. Volt már róla többször szó. Ha minden igaz, a 2006-osban műanyag. (Osztom az észt, közben meg még én sem cseréltem ki! ) Köszi. Megtörtént a Meriva szervízelése. A műanyag vízcsőcsonk beletört a vízpumbába sajnos. De majd egy órás "meneteléssel" sikerült kicserélni. (4000ft volt a csonk) Még jó, hogy nem menet közben adta meg magát! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 ez is meg van ,holnap csere Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 Megtörtént a Meriva szervízelése. A műanyag vízcsőcsonk beletört a vízpumbába sajnos. De majd egy órás "meneteléssel" sikerült kicserélni. (4000ft volt a csonk) Még jó, hogy nem menet közben adta meg magát! :lol: akkor jutott minden jóból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 ez is meg van ,holnap csere http://www.kephost.com/images4/2011/9/13/7...jyxftqq5_tn.jpg ÓÓ,de szép !Pont ilyen biciklikormányt keresek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 ÓÓ,de szép !Pont ilyen biciklikormányt keresek! :lol: :D hamar árok lenne belőle :D a régit beépítheted :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 akkor jutott minden jóból :lol: Ja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 ez is meg van ,holnap csere Ez mi a turbó??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember13, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2011 (edited) hurrrááá :lol:,élt 3.5 évet [im]http://www.kephost.com/images4/2011/9/10/m8oyn2obbccbac8g7q1z_tn.jpg kartergázcső ... asszem másnak is volt ez már .. 0656091 Ez ni,szétitta a kartergázcsövet az Elek! :lol: Módosítva Szeptember13, 2011 : uhuhu naaaaaaaaaaaaaaa, kép, meg idézet..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 akkor jutott minden jóból :lol: Mit cserélsz 'holnap' azaz ma? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Ez ni,szétitta a kartergázcsövet az Elek! :lol: A hozzászólást -uhuhu- szerkesztette a következő időpontban: Tegnap, 21:33 Szerkesztés: naaaaaaaaaaaaaaa, kép, meg idézet..... Olyan kis picike,ártatlan kép volt szegény,direkt hagytam benne,hogy látszódjon miről van szó! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 G Astra kiegészítők.Szépek és kevésbé szépek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 G Astra kiegészítők.Szépek és kevésbé szépek. Szegény Astrák..., így bántani őket... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 Szegény Astrák..., így bántani őket... :S Azért vannak jók is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
camaron Elküldve Szeptember14, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2011 G Astra kiegészítők.Szépek és kevésbé szépek. Ezeket a tyúkrácsos dolgokat miért erőltetik még mindig ennyire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts