Báthory Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 (edited) Sőt,sedan C Corsa is! :lol: It a B Corsa Sedan és Caravan [ig]http://hvtm.hu/car/m/opel/936568.jpg Ez meg a C Corsa sedan. A C sedan ezen a képen nagyon photosoposnak néz ki, de attól még biztos van. Módosítva Szeptember11, 2011 : uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 A C sedan ezen a képen nagyon photosoposnak néz ki, de attól még biztos van. Tényleg nem a legszerencsésebb a kép :lol: ,de létezik ,nem vicc! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 hurrrááá :lol:,élt 3.5 évet kartergázcső ... asszem másnak is volt ez már .. 0656091 Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Sőt,sedan C Corsa is! :lol: Ez meg a C Corsa sedan. Hú, ez nekem nagyon nem jön be. Tiszta Thalia-Logan utánérzés. Mondjuk a sedanok nekem nem bejövősek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Endy Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Hú, ez nekem nagyon nem jön be. Tiszta Thalia-Logan utánérzés. Mondjuk a sedanok nekem nem bejövősek. Az első autóm 1990-ben egy új Trabant 601 Universal volt. :lol: Azóta tart a kombib.ziságom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Sőt,sedan C Corsa is! :D It a B Corsa Sedan és Caravan Ez meg a C Corsa sedan. Bakker,mingyá dobok egy hidat a látványtól. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 LÁJK Nekem teccik , és oldal helyes a dolog mert xep van benne :lol: rettenetes koszos az a motor.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 hurrrááá :lol:,élt 3.5 évet kartergázcső ... asszem másnak is volt ez már .. 0656091 Nekem csak el van öregedve, de ennyire nem csúnya... A vastagon meg hajszálrepedések vannak... Amíg nem folyik belőle az olaj addig jó nem? Vagy okoz valami hibát, ha menet közben törik el? Elek ára mennyi amúgy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Elek ára mennyi amúgy? a kis cső az 2e akármennyi.. a nagyot nem néztem,az még most okés volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 a kis cső az 2e akármennyi.. a nagyot nem néztem,az még most okés volt :lol: Hol néztél árat? Amúgy én úgy tudom annak az Opel cikkszáma 55556031 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Hol néztél árat? Amúgy én úgy tudom annak az Opel cikkszáma 55556031 igen ez a szám van rajta a csőn ,de az alkatrészszám ,nem katalógus szám :lol: ,és sok helyen nem tudják értelmezni :lol: http://opelcentrum.hu/ és itt néztem árat... ez mindenki számára elérhető :D szerk. a nagy cső is 2e akármennyi 0656092 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 ma megmentettem egy 1.4 twp motor életét :lol: 6 éves és 35e van benne ... kipuf oldal kissé laza volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 ma megmentettem egy 1.4 twp motor életét :lol: 6 éves és 35e van benne ... kipuf oldal kissé laza volt :D És azt nem hívták vissza? :lol: Mennyi csavar volt fellazulva? Azért ez lúzerség az Opeltől... Amikor tavaly felhívtak a magyarországi GM, azt mondták sosem volt ilyen visszahívás, s nem is volt ilyen hiba ez ideág...Lehet ezt mailbe nem merték leírni, mert nem igaz. :D Erre meg idén tavasszal meg visszahívtak egy adaggal... Meg amit nem hívtak vissza, ozon is meg volt lazulva. Az enyimen is volt egy laza csavar.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 igen ez a szám van rajta a csőn ,de az alkatrészszám ,nem katalógus szám :D ,és sok helyen nem tudják értelmezni :D http://opelcentrum.hu/ és itt néztem árat... ez mindenki számára elérhető ;) szerk. a nagy cső is 2e akármennyi 0656092 Köszi, meg is néztem :lol: De tényleg ha elszolja magát menet közben okoz valami kárt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 És azt nem hívták vissza? :lol: Mennyi csavar volt fellazulva? kérdeztem hogy kaptak-e valamit.. lehet hogy nincs benne a tartományban ... közép részen talán 6 volt lazább a többihez képest Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Köszi, meg is néztem :lol: De tényleg ha elszolja magát menet közben okoz valami kárt? :D fogalmam sincs ... gondolom tömörnek kell lenni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Szeptember11, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2011 Köszi, meg is néztem :lol: De tényleg ha elszolja magát menet közben okoz valami kárt? :lol: Szia Imy! Ezt a Spritmonitor-os képletet hogyan jeleníted meg az aláírásodban? ,mert ahogy látod,én csak a honlapcímet tudom ki íratni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Szia Imy! Ezt a Spritmonitor-os képletet hogyan jeleníted meg az aláírásodban? ,mert ahogy látod,én csak a honlapcímet tudom ki íratni. Szia! Belépsz az oldalra majd középen a "more" -ra kattintasz. Majd megjelenik a "milage icon" menű. Arra kattintasz, és ki tudod másolni az aláírásodba a neked megfelelőt. És ilyen formában: (katt. a képre!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Livi Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Üdv mindenkinek most vettem észre ma a forgalmi engedélyemben hogy környezetvédelmi besorolás ami V.9 takarja az van ott hogy 04 az azt jelenti hogy EURO 4-es besorolású az autóm?Egyébként 2000 évjáratú X14Xe motorkódú az autóm.Hurrá hát az azt jelenti hogy nagyon környezetbarát a kocsim.Aki tud segíthetne a kérdés meg válaszolásában? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Üdv mindenkinek most vettem észre ma a forgalmi engedélyemben hogy környezetvédelmi besorolás ami V.9 takarja az van ott hogy 04 az azt jelenti hogy EURO 4-es besorolású az autóm?Egyébként 2000 évjáratú X14Xe motorkódú az autóm.Hurrá hát az azt jelenti hogy nagyon környezetbarát a kocsim.Aki tud segíthetne a kérdés meg válaszolásában? :lol: Azért annyira nem kell örülni, ez a motor csak EURO II. :lol: Itt a teljes lista: 0: katalizátor nélküli, benzinüzemű, a jóváhagyási előírások szerint nem minősített dízelüzemű, ENSZ-EGB 83.00-83.01/A vagy 49.00-49.01/A előírás szerinti jóváhagyási jellel ellátott dízelüzemű; 1: katalizátoros, nem szabályozott keverékképzésű, benzinüzemű; 2: katalizátoros, szabályozott keverékképzésű, benzinüzemű, kivéve a 4. osztályba sorolt EURO-II minősítésű gépjármű; 3: EURO-I minősítésű dízelüzemű gépjármű; 4: EURO-II minősítésű, katalizátoros, szabályozott keverékképzésű - benzinüzemű vagy EURO-II minősítésű dízelüzemű gépjármű; 5: tiszta gázüzemű vagy elektromos meghajtású, illetőleg hibrid (a gépjárművet meghajtó elektromos-, valamint benzin- vagy dízelmotorral is ellátott) hajtású, kivéve, ha belső égésű motorja nem éri el az EURO-III minősítést); 6: EURO-III minősítésű, katalizátoros, szabályozott keverékképzésű, benzinüzemű gépjármű; 7: EURO-III minősítésű dízelüzemű gépjármű; 8: EURO-III minősítésű dízelüzemű gépjármű, OBD-rendszerrel ellátva; 9: EURO-IV minősítésű, katalizátoros, szabályozott keverékképzésű benzinüzemű gépjármű, OBD-rendszerrel ellátva; 10 és 11: EURO-IV minősítésű dízelüzemű gépjármű, OBD-rendszerrel ellátva; 12: EURO-V minősítésű dízelüzemű gépjármű, OBD-rendszerrel ellátva; 13: EEV minősítésű dízelüzemű gépjármű, OBD-rendszerrel ellátva; 14: EURO-V minősítésű gépjármű; 15: EURO-V minősítésű gépjármű Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetracer Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Azért annyira nem kell örülni, ez a motor csak EURO II. :lol: Itt a teljes lista: 0: katalizátor nélküli, benzinüzemű, a jóváhagyási előírások szerint nem minősített dízelüzemű, ENSZ-EGB 83.00-83.01/A vagy 49.00-49.01/A előírás szerinti jóváhagyási jellel ellátott dízelüzemű; 1: katalizátoros, nem szabályozott keverékképzésű, benzinüzemű; 2: katalizátoros, szabályozott keverékképzésű, benzinüzemű, kivéve a 4. osztályba sorolt EURO-II minősítésű gépjármű; 3: EURO-I minősítésű dízelüzemű gépjármű; 4: EURO-II minősítésű, katalizátoros, szabályozott keverékképzésű - benzinüzemű vagy EURO-II minősítésű dízelüzemű gépjármű; 5: tiszta gázüzemű vagy elektromos meghajtású, illetőleg hibrid (a gépjárművet meghajtó elektromos-, valamint benzin- vagy dízelmotorral is ellátott) hajtású, kivéve, ha belső égésű motorja nem éri el az EURO-III minősítést); 6: EURO-III minősítésű, katalizátoros, szabályozott keverékképzésű, benzinüzemű gépjármű; 7: EURO-III minősítésű dízelüzemű gépjármű; 8: EURO-III minősítésű dízelüzemű gépjármű, OBD-rendszerrel ellátva; 9: EURO-IV minősítésű, katalizátoros, szabályozott keverékképzésű benzinüzemű gépjármű, OBD-rendszerrel ellátva; 10 és 11: EURO-IV minősítésű dízelüzemű gépjármű, OBD-rendszerrel ellátva; 12: EURO-V minősítésű dízelüzemű gépjármű, OBD-rendszerrel ellátva; 13: EEV minősítésű dízelüzemű gépjármű, OBD-rendszerrel ellátva; 14: EURO-V minősítésű gépjármű; 15: EURO-V minősítésű gépjármű Na most már tudom miért kell bemennem az okmányirodába.12 év után észrevették hogy nem jó kategóriába vagyok,átraktak 2-esből 4-esbe(ami úgy látom nem nagy eltérés).Most hátsó rendszám le és a műszakin kapott papírral be kell ballagnom a hivatalba és ott kapom meg a matricát 580 forintért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Elek,ne igyál,ha tanácsot adsz! :lol: Nehogy 15 W30-at töltsél bele!Elek tévedésből,amit ált. a sok sör-bor-Jager stb... okoz nála egy egyessel többet írt! :lol: A Z-motorkódúba 5W30 való! a hétvégi robosloka és a protokóla szétcsapott egy kicsit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 a hétvégi robosloka és a protokóla szétcsapott egy kicsit :lol: Megsütötted a sört? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Szia! Belépsz az oldalra majd középen a "more" -ra kattintasz. Majd megjelenik a "milage icon" menű. Arra kattintasz, és ki tudod másolni az aláírásodba a neked megfelelőt. És ilyen formában: (katt. a képre!) Szia! Köszönöm szépen a segítségedet,de valószínű,hogy én vagyok a bal,,sz,mert egyszerűennem találom a "more" feliratot. Na, mindegy majd ha nem leszek illen fáradt megpróbálkozom vele még 1x . Köszönöm még egyszer a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember12, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2011 Megsütötted a sört? :lol: 24 üveg almás 1 liter tömény 12 egyéb sör. 2 liter bor ennyit sikerült 5 emberkének :D :D De nagyon jól sikerült :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts