Mc-elek Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Asszeretnémkérdezni hogy most hogy a Saab úgy néz ki tönkremegy, lehet számolni azzal hogy az Opel mint GM leány is padlót fog? Teccikérteni.... a Saab-ot nem vették meg a kínaiak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Asszeretnémkérdezni hogy most hogy a Saab úgy néz ki tönkremegy, lehet számolni azzal hogy az Opel mint GM leány is padlót fog? Teccikérteni.... A Saab már nem a GM-é. Már egy ideje svéd és kínai pénzből tengődik. Most talán végleg vége. A GM-nek csak a szabadalmak miatt van beleszólási joga a Saab pénzszerzésébe. A GM jelentős tervező része pedig maga az Opel, így gyakorlatilag szerves része, nem tekinthető leánynak. De javítson ki aki közelebb van a tűzhöz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Vége a Saabnak? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vilmoskörte Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 A Saab már nem a GM-é. Már egy ideje svéd és kínai pénzből tengődik. Most talán végleg vége. A GM-nek csak a szabadalmak miatt van beleszólási joga a Saab pénzszerzésébe. A GM jelentős tervező része pedig maga az Opel, így gyakorlatilag szerves része, nem tekinthető leánynak. De javítson ki aki közelebb van a tűzhöz! Szerintem sem fog tönkremenni. Az Opel fejlesztései hatalmas értéket képviselnek. Nem véletlen, hogy az oroszok nem kaptak lehetőséget ennek a megszerzésére. Szerintem az Opel magában is piacképes lenne, csak a globalizáció lenyomja :lol: Magam részéről nagyon kíváncsi lennek mire lenne képes önállóan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 mintha csak rólam szólna :lol: :lol: http://www.origo.hu/nagyvilag/20110908-res...dorszagban.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 mintha csak rólam szólna :lol: :D http://www.origo.hu/nagyvilag/20110908-res...dorszagban.html Valakinek az avatarja itt a rénszarvas sárga alapon! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
julien Elküldve Szeptember8, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2011 Egy kis szórakozás, igaz nem G, de Opel: Az autó és a Nő - Opel-szerviz-1-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-2-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-3-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-4-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-5-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-6-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-7-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-8-sportverda Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 pfff :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Egy kis szórakozás, igaz nem G, de Opel: Az autó és a Nő - Opel-szerviz-1-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-2-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-3-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-4-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-5-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-6-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-7-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-8-sportverda LÁJK Nekem teccik , és oldal helyes a dolog mert xep van benne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 LÁJK Nekem teccik , és oldal helyes a dolog mert xep van benne :lol: Vicces volt, a műsorvezető meg idegesítő nekem. Pataki Zitának több érzéke van az autóhoz és a tv-hez mint a srácnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 pfff :lol: Na, ezt adnám oda a Budai mesterszakácsnak, kíváncsi vagyok mit főzne ki belőle. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Mekkora poén! Gyereknek kéne venni, röptethetné apa kocsiját! :lol: Éppen az ABS-ről olvasgatok a neten, és kiderült számomra, hogy van egy csomó fajtája. A G Astrában hány csatornás, hány kerékre ható rendszer van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 pfff :lol: http://www.kephost.com/images4/2011/9/9/36...ea1jgcf2_tn.jpg Azt ne mondd hogy tejföllel jó íze van! Sztem kiválóan lehet f.sni tőle... bár ha ez a cél... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Ritkán van ilyen koccanás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Mekkora poén! Gyereknek kéne venni, röptethetné apa kocsiját! :lol: Éppen az ABS-ről olvasgatok a neten, és kiderült számomra, hogy van egy csomó fajtája. A G Astrában hány csatornás, hány kerékre ható rendszer van? szerintem négy csatornás. vagyis úgy tudom ez a legjobb. lehet tévedek. ha ESP-s modell akkor kell a 4 csatorna. szerintem legalábbis ez a logikus. DE lehet hogy tévedek? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Egy kis szórakozás, igaz nem G, de Opel: Az autó és a Nő - Opel-szerviz-1-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-2-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-3-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-4-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-5-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-6-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-7-sportverda Az autó és a Nő - Opel-szerviz-8-sportverda GM olaj rulez. :lol: Zita helyes csaj. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Azt ne mondd hogy tejföllel jó íze van! Sztem kiválóan lehet f.sni tőle... bár ha ez a cél... :lol: lefényképezem az eredményt :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 polír után: polír közben : :lol: fastra csoda :lol: : Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Sziasztok! Szégyen ide vagy oda,de látott már valaki ilyen caraván B corsát? Mert én már egy pár évet megéltem,de ilyet még életemben nem láttam. http://kepfeltoltes.hu/view/110909/Opel_co...ltoltes.hu_.jpg] http://kepfeltoltes.hu/view/110909/Opel_co...ltoltes.hu_.jpg] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Sziasztok! Szégyen ide vagy oda,de látott már valaki ilyen caraván B corsát? Mert én már egy pár évet megéltem,de ilyet még életemben nem láttam. http://kepfeltoltes.hu/view/110909/Opel_co...ltoltes.hu_.jpg] http://kepfeltoltes.hu/view/110909/Opel_co...ltoltes.hu_.jpg] Nem vagyok benne biztos, de ilyen Caravan B Corsát D-amerikában gyártottak és lehethogy még gyártanak is, Chevroletként, biztos onnan jött és Opelesítették. Sedan B Corsa is volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Sziasztok! Szégyen ide vagy oda,de látott már valaki ilyen caraván B corsát? Mert én már egy pár évet megéltem,de ilyet még életemben nem láttam. [ Debrecenben én is láttam már ,ezüst színűben!Valamelyik Opeltalin is volt egy! Nem sok lehet amúgy az országban belőle,talán 5-10 ha van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Nem vagyok benne biztos, de ilyen Caravan B Corsát D-amerikában gyártottak és lehethogy még gyártanak is, Chevroletként, biztos onnan jött és Opelesítették. Sedan B Corsa is volt. Na, ez megint új dolog az életemben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Debrecenben én is láttam már ,ezüst színűben!Valamelyik Opeltalin is volt egy! Nem sok lehet amúgy az országban belőle,talán 5-10 ha van! Magyaro.-on talán nem volt rá igény,azért látni olyan keveset belőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagymag Elküldve Szeptember9, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2011 Magyaro.-on talán nem volt rá igény,azért látni olyan keveset belőle? szerintem ez egész európára értendő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember10, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2011 Na, ez megint új dolog az életemben :lol: Sőt,sedan C Corsa is! :lol: It a B Corsa Sedan és Caravan Ez meg a C Corsa sedan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts